Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 15/07/2018 : 23:20:55
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by velka031
Dobro je, nije se moglo dalje. Ovo vrijedi kao pet rukometnih zlata, bez uvrede rukometu, ali je tako.
Auuuuu... Vrijedi više od rukometnog zlata, slažem se, ali samo jednog.
Jedno da, dva nikako, i ako bi da jedno to je Atlanta, Atenu ne bi da nikad, Balic, Metlicic, Djomba i ekipa, kako su izdominirali.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 15/07/2018 : 23:21:43
|
quote: Originally posted by nagor
Ah, ostaje gorčina. Srebro ok, ali kako ne žaliti priliku za zlato. Bila je prilika, nisu nas razbili, da su nas barem razbili, a ne ovo kad te dobiju na autogol, penal i na Subašićev jedini loš dan na prvenstvu. Šteta. Gorčina... Bila je prilika.
Koliko god bilo teško zbog sve količine nesreće koja se dogodila, mislim da je ipak lakše kada ovako izgubiš nego na produžetke ili penale. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 15/07/2018 : 23:24:11
|
quote: Originally posted by mladjo
Ne sjećam se kada je netko bio toliko bolji i srčaniji na terenu a da rezultat pokazuje sasvim suprotno. Prvo autogol, pa penal zbog ruke...Nismo imali sreće nimalo. A da netko vodi 2:1 a da iz igre nije ni zapucao u okvir vrata, pa to je nevjerojatno.Ali dobro je Caleb rekao, mogli su nama Englezi dati tri komada u prvom poluvremenu pa nisu. Makar, ovoliki peh se stvarno rijetko viđa. Ali to je nogomet i takve stvari se dešavaju. Na kraju me samo bilo strah da ne popijemo petardu jer to fakat ne bi bilo u redu s obzirom kako smo igrali (a kaj je najbolje pred kraj je bio čisti penal za Francuze jer je Vida igrao rukom). Ovako, Reza 4-2 ne spada u neke rezultatski tragične. Ali glavu gore! Osobno sam vrlo kratko nakon tekme imao pomiješane osjećaje sreće i tuge ali već nakon desetak minuta sam osjećao samo sreću. Vjerujem da će velika većina već sutra osjećati isto, naročito kad se momci pojave na dočeku.
Inače, bio sam na noćnom kupanju. Samo more, plaža i ja. More je bilo mirno i toplo, bilo je odlično stopiti se s njim. Nakon što sam izašao, stajao sam jedno vrijeme i gledao u more i uvalu, u beach baru malo dalje upravo je počinjala "Hotel California" od Eaglesa, a ja sam razmišljao:"Čovječe, moja zemlja je viceprvak svijeta".
To je taj trenutak.
Život je lijep.
+1 Svaka ti dala. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10361 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/07/2018 : 23:26:28
|
quote: Originally posted by logo111
# Tintone
Gotovo je prvenstvo i više me nije briga što pišeš gotovo da više ovdje neću ni navracati.
Ali sine, ti imaš stvarno ozbiljnih problema i razmisli o nekoj stručnoj pomoći.
Ne bih te osuđivao jer ne znam kakve si traume u životu ili djetinjstvu proživljavao ali s 18.godina toliku količinu mržnje, netolerantnosti, frustracije.... koju ti iskazuješ je zabrinjavajući.
Stvarno potraži pomoć jer nije bolest samo što boli....
Stari moj šta ti pišeš i šta sebi dozvoljavaš. I ti sebi daješ za pravo da pričaš o tuđoj mržnji i netolerantnosti?? Tinton ako i je u krivu može to sebi dozvolit jer je mlad. Koje je tvoje opravdanje za sve sramotne upise ovih zadnjih misec dana? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/07/2018 : 23:26:59
|
Ma svaka čast momcima na igri na cijelom turniru, pa i u ovom finalu. Prvo poluvrijeme za priručnike, ali kakva korist kad primiš iz 2 prekida oba diskutabilna gola. Ostala stara boljka na cijelom turniru, prekid i loša skok igra. Onakav penal se ne sudi u finalu bez obzira na ruku.
Zanimljiv je podatak da je VAR u nokaut fazi jedino bio fatalan u finalu. Cijela nokaut faza ostala bez VARA za razliku od brojnih odluka u skupinama.
Nažalost i ovaj topic je postao predmet iživljavanja ionako razjedinjenog hrvatskog naroda. Pa kad nas bar 90 minuta finala ne može ujediniti onda neće ništa. |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 15/07/2018 : 23:35:24
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
# Tintone
Gotovo je prvenstvo i više me nije briga što pišeš gotovo da više ovdje neću ni navracati.
Ali sine, ti imaš stvarno ozbiljnih problema i razmisli o nekoj stručnoj pomoći.
Ne bih te osuđivao jer ne znam kakve si traume u životu ili djetinjstvu proživljavao ali s 18.godina toliku količinu mržnje, netolerantnosti, frustracije.... koju ti iskazuješ je zabrinjavajući.
Stari moj šta ti pišeš i šta sebi dozvoljavaš. I ti sebi daješ za pravo da pričaš o tuđoj mržnji i netolerantnosti?? Tinton ako i je u krivu može to sebi dozvolit jer je mlad. Koje je tvoje opravdanje za sve sramotne upise ovih zadnjih misec dana?
A što tebe smeta..što volim i navijam za svoju domovinu ?
Kako te nije sramota nakon svega što si pisao ovdje protekli mjesec protiv Hrvatske i ovih naših dečki ti nekog prozivati.
Nije ni čudo što baš ti izigravaš njegovog odvjetnika.
Ostavi me se na miru...pokri se ušima i brzo talijanima promijeniti lancune.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10361 Posts
Posted - 15/07/2018 : 23:37:20
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Onakav penal se ne sudi u finalu bez obzira na ruku.
Ma daj nemoj zajebavat. Penal ko kuća.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10361 Posts
Posted - 15/07/2018 : 23:40:50
|
# Tintone
Stari moj šta ti pišeš i šta sebi dozvoljavaš. I ti sebi daješ za pravo da pričaš o tuđoj mržnji i netolerantnosti?? Tinton ako i je u krivu može to sebi dozvolit jer je mlad. Koje je tvoje opravdanje za sve sramotne upise ovih zadnjih misec dana?
Kako te nije sramota nakon svega što si pisao ovdje protekli mjesec protiv Hrvatske i ovih naših dečki ti nekog prozivati.
Je, to mi je najgore.
Talijani još ne dolaze, a lancune minjaju čistačice. To nije posal za gospodina. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 15/07/2018 : 23:41:20
|
quote: Originally posted by tinton
KMEEEEEEEEK
Ovakvo nešto napisati na topicu vlastite reprezentacije kad gubi u finalu svjetskog nogometnog prvenstva (nešto što se možda više nikad neće ponoviti) može napisati samo jedan iskompleksirani nedojebani jadnik. Jesam li pogodio?
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 15/07/2018 : 23:43:02
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ah, ostaje gorčina. Srebro ok, ali kako ne žaliti priliku za zlato. Bila je prilika, nisu nas razbili, da su nas barem razbili, a ne ovo kad te dobiju na autogol, penal i na Subašićev jedini loš dan na prvenstvu. Šteta. Gorčina... Bila je prilika.
Koliko god bilo teško zbog sve količine nesreće koja se dogodila, mislim da je ipak lakše kada ovako izgubiš nego na produžetke ili penale.
Radije bih produžetke i poraz na penale, nego ovako lagano pokloniti Francuzima dva gola... i pobjedu. :( |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/07/2018 : 23:43:33
|
quote: Originally posted by lwood
Slažem se, ali na rukomet sam posebno osjetljiv, igrao sam ga 10 godina i znam koliko tu truda treba za bilo kakvu pobjedu, pa ne dam da se omalovažava.
ja san ga igra cilu osnovnu. sad tu i tamo pogledan kad je koje prvenstvo.tako i vaterpolo.
košarku uopče ne pratin
Upravo sutra počinje EP u vaterpolu pa je nova prilika za zlato, ali bez Sukna će ga biti jako teško osvojiti.
ne mora značiti. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 15/07/2018 : 23:46:34
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ma svaka čast momcima na igri na cijelom turniru, pa i u ovom finalu. Prvo poluvrijeme za priručnike, ali kakva korist kad primiš iz 2 prekida oba diskutabilna gola. Ostala stara boljka na cijelom turniru, prekid i loša skok igra. Onakav penal se ne sudi u finalu bez obzira na ruku.
Zanimljiv je podatak da je VAR u nokaut fazi jedino bio fatalan u finalu. Cijela nokaut faza ostala bez VARA za razliku od brojnih odluka u skupinama.
Nažalost i ovaj topic je postao predmet iživljavanja ionako razjedinjenog hrvatskog naroda. Pa kad nas bar 90 minuta finala ne može ujediniti onda neće ništa.
po meni je penal čist, bez obzira da li je perišić namjerno ili slučajno dirao loptu, ali je činjenica da je od ruke lopta išla na nogu, pa u korner ali onaj faul koji je prethodio prvom golu je sramota i ta pravila oko tog VAR-a treba mijenjati na način da ovi što gledaju snimke sve pogrešne odluke odmah javljaju sucu na terenu, te slijedi poništenje, a kod ovakvih simuliranja i žuti karton za glumca ovako ostaje gorak okus, jer je uvedena video tehnologija, a opet se dogodila nepravda, odnosno opet sudac može odlučiti što će pregledavat, a što neće naravno, mjeru treba imati i ne pregledavati baš nešto na centru ili kad je utakmica već riješena |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 15/07/2018 : 23:50:43
|
# Tintone
Je, to mi je najgore.
Talijani još ne dolaze, a lancune minjaju čistačice. To nije posal za gospodina.
E moj "gospodine"...znao sam da ti to teško pada pa si nervozan, ali eto ne bih vjerovao ima još oko 4 milijuna Hrvata koji isto navijaju i stalo im je do svojih.
A što se tiče tintona vodi si ga doma..tu ste negdje.
|
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 15/07/2018 : 23:50:46
|
Suđenje je bilo ok. Sad izvlačiti se na penal malao je napeto. Nažalost igrao je rukom i sucu je bilo lakše dosuditi nego svima poslije objašnjavati da nije namjerno.
Poklopila se nesreća jedna na drugu, ali prijašnje tekme je bila na našoj strani tako da sve pet.
Sutra Banderos obećaje besplatni parking i vožnju tramvajem. Ima da se vozikam cijeli dan, konačno se vide ekonomski pomaci i za malog čovjeka.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 15/07/2018 : 23:53:26
|
quote: Originally posted by kucak
quote: Originally posted by risbozg
za zadnji post na kraju prvenstva
BRAVO HRVATSKA , BRAVO DEČKI PONOSNI SMO NA VAS
+1
+1. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/07/2018 : 23:53:35
|
KMEEEEEEEEK
Ovakvo nešto napisati na topicu vlastite reprezentacije kad gubi u finalu svjetskog nogometnog prvenstva (nešto što se možda više nikad neće ponoviti) može napisati samo jedan iskompleksirani nedojebani jadnik. Jesam li pogodio?
Sve si pogodio. A sad pogledaj kontekst u kojem se to pisalo, meni je jasno da sudac mora uvijek biti kriv, ali što je previše, previše je. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 15/07/2018 : 23:54:21
|
Slažem se, ali na rukomet sam posebno osjetljiv, igrao sam ga 10 godina i znam koliko tu truda treba za bilo kakvu pobjedu, pa ne dam da se omalovažava.
ja san ga igra cilu osnovnu. sad tu i tamo pogledan kad je koje prvenstvo.tako i vaterpolo.
košarku uopče ne pratin
Upravo sutra počinje EP u vaterpolu pa je nova prilika za zlato, ali bez Sukna će ga biti jako teško osvojiti.
ne mora značiti.
Tako je, i bez velikog Sukna po zlato, to su sve pravi momci koji se itekako sjecaju tako da cu svim srcem navijati za njih.. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 16/07/2018 : 00:01:52
|
quote: Originally posted by kucak
Ovo finale je pobjeda multikulturalizma nad čobanskim primitivizmom. Taj čobanski primitivizam se ogledava u mnogo stvari kao što je skakanje po stolovima s obiteljskim nasilnikom, prozivanje tamnoputih igrača Francuske, Štimčevo divljanje u moskovskom metrou, Lovrenove presice. I iako sam mislio da neću navijati za Francusku večeras, jer je očito da je velika bitka (a možda i rat) izgubljena već samim ulaskom u finale, upravo zbog tih stvari, a prije svega zbog ovog drugog, sam se veslio golovima Francuske. Drugi razlog zašto sam večeras ipak navijao protiv jest to što se nadam da će možda jednom u hrvatskom nogometu ipak zasjati sunce i da će netko, u poštenoj atmosferi, možda ipak nadmašiti ovaj uspijeh, pa makar za sto godina. I zato mi jest drago što je Francuska pobijedila. Bez obzira, ostaje gorak okus u ustima jer posljedice ovoga mogu biti ogromne. Naravno, ne za ljude koji preksutra spremaju klobuke do Eura. Ali borba za poštenje u nogometu će nakon ovoga biti daleko teža. Volio bih da ne bude tako, i da Luku lisice dočekaju prije zlatne lopte, i da ovo ne bude alibi za trošenja na "nacionalni stadion", ali to se neće dogoditi. Ovo je pokazalo, prije svega, da je hrvatska nacija spremna tretirati kao heroja bilo koga, s bilo kakvim krimenom. Hajduku rispekt zbog karakterne "čestitke" (https://hajduk.hr/vijest/cestitamo-prepoznat-cete-se-po-sjajnom-odlicju-kojeg-nosite-u-sebi-/10435) i blago onima koji u tom klubu mogu naći utočište. Nama ostalima preostaje birati između borbe s vjetrenjačama i ignoriranja nogometa uopće.
Ovoliku količinu ljudskog primitivizma teško se sreće u ovim nakupinama nazovi rečenicama - sreća da Hrvatska ima ovakve ljude u debeloj manjini što se i pokazalo primjerom. Preporuka - izbrisati post da se trajno ne sramotiš.
Kazao je Matoš: "Vidje Hrvatska puno čuda, al' ne vidje štrika za toliko juda.." |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 16/07/2018 : 00:02:19
|
HVALA VATRENI OVIH MISEC DAN SAM BIA NAJPONOSNIJI NA SVITU falila nam je sreca,malo koncentracije u tim prekidima i tada bi bilo sve drukcije,no i ovako je uspjeh nevjerojatan LUKA MODRIC NAJBOLJI IGRAC SVITA!!!!!!!!!!!LEGENDO FALA TI ZA SVE NA OVOM SVJETSKOM PRVENSTVU
|
GALLIENO FERRI
|
Edited by - markotamara on 16/07/2018 00:03:20 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/07/2018 : 00:04:24
|
quote: Originally posted by Amos
Kazao je Matoš: "Vidje Hrvatska puno čuda, al' ne vidje štrika za toliko juda.."
Bas super, onako u duhu katolicke vjere koju propagiras.. |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2869 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 16/07/2018 : 00:07:24
|
Ekipa je odigrala bolje prvo poluvrijeme nego što sam mislio da je moguće. I kad nakon takvog poluvremena gubiš to mora ostaviti traga na igračima. Cijelo prvenstvo smo igrali loše kod prekida. Negdje sam pročitao kako smo pretrpjeli najviše udaraca na gol od svih reprezentacija na prvenstvu, u skupini smo imali sreće, poslije je došlo na naplatu. Drugo poluvrijeme se počeo osjećati umor, a onda smo upali u mlin Francuzima. Predobra su oni ekipa da ne iskoriste poklone.
Bez obzira na autogol, Manđo je danas odigrao izvrsno. Rakitić uz bok Manđi.
Momcima na kraju svaka čast. Ovo je nevjerojatan rezultat i mogu biti ponosni i na plasman i na svoju igru. Mi navijači smo se živcirali više nego inače, ali i uživali više nego ikad. Iako domoljubne nisu moj đir, ja sam prvenstvo završio uz Vicu Vukova i pjesmo "To je tvoja zemlja". |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 16/07/2018 : 00:08:24
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Amos
Kazao je Matoš: "Vidje Hrvatska puno čuda, al' ne vidje štrika za toliko juda.."
Bas super, onako u duhu katolicke vjere koju propagiras..
To je inače fenomen. Okrenimo pilu naopako... Vi koji se borite za pravdu, poštenje, jeza vas hvata na neplaćanje poreza i lažna svjedočenja na sudu - dakle sve ono što propagira vjera - ste uglavnom ateisti. Tko tu koga... |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 16/07/2018 00:08:53 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Topic |