forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/07/2018 : 23:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by velka031

Dobro je, nije se moglo dalje.
Ovo vrijedi kao pet rukometnih zlata, bez uvrede rukometu, ali je tako.

Auuuuu... Vrijedi više od rukometnog zlata, slažem se, ali samo jednog.

Jedno da, dva nikako, i ako bi da jedno to je Atlanta, Atenu ne bi da nikad, Balic, Metlicic, Djomba i ekipa, kako su izdominirali..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 23:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Ah, ostaje gorčina. Srebro ok, ali kako ne žaliti priliku za zlato. Bila je prilika, nisu nas razbili, da su nas barem razbili, a ne ovo kad te dobiju na autogol, penal i na Subašićev jedini loš dan na prvenstvu. Šteta. Gorčina... Bila je prilika.

Koliko god bilo teško zbog sve količine nesreće koja se dogodila, mislim da je ipak lakše kada ovako izgubiš nego na produžetke ili penale.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 15/07/2018 : 23:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ne sjećam se kada je netko bio toliko bolji i srčaniji na terenu a da rezultat pokazuje sasvim suprotno. Prvo autogol, pa penal zbog ruke...Nismo imali sreće nimalo. A da netko vodi 2:1 a da iz igre nije ni zapucao u okvir vrata, pa to je nevjerojatno.Ali dobro je Caleb rekao, mogli su nama Englezi dati tri komada u prvom poluvremenu pa nisu. Makar, ovoliki peh se stvarno rijetko viđa. Ali to je nogomet i takve stvari se dešavaju. Na kraju me samo bilo strah da ne popijemo petardu jer to fakat ne bi bilo u redu s obzirom kako smo igrali (a kaj je najbolje pred kraj je bio čisti penal za Francuze jer je Vida igrao rukom). Ovako, Reza 4-2 ne spada u neke rezultatski tragične.
Ali glavu gore! Osobno sam vrlo kratko nakon tekme imao pomiješane osjećaje sreće i tuge ali već nakon desetak minuta sam osjećao samo sreću. Vjerujem da će velika većina već sutra osjećati isto, naročito kad se momci pojave na dočeku.

Inače, bio sam na noćnom kupanju. Samo more, plaža i ja. More je bilo mirno i toplo, bilo je odlično stopiti se s njim. Nakon što sam izašao, stajao sam jedno vrijeme i gledao u more i uvalu, u beach baru malo dalje upravo je počinjala "Hotel California" od Eaglesa, a ja sam razmišljao:"Čovječe, moja zemlja je viceprvak svijeta".

To je taj trenutak.

Život je lijep.

+1 Svaka ti dala.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/07/2018 : 23:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

# Tintone

Gotovo je prvenstvo i više me nije briga što pišeš gotovo da više ovdje neću ni navracati.

Ali sine, ti imaš stvarno ozbiljnih problema i razmisli o nekoj stručnoj pomoći.

Ne bih te osuđivao jer ne znam kakve si traume u životu ili djetinjstvu proživljavao ali s 18.godina toliku količinu mržnje, netolerantnosti, frustracije.... koju ti iskazuješ je zabrinjavajući.

Stvarno potraži pomoć jer nije bolest samo što boli....

Stari moj šta ti pišeš i šta sebi dozvoljavaš.
I ti sebi daješ za pravo da pričaš o tuđoj mržnji i netolerantnosti??
Tinton ako i je u krivu može to sebi dozvolit jer je mlad.
Koje je tvoje opravdanje za sve sramotne upise ovih zadnjih misec dana?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/07/2018 : 23:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma svaka čast momcima na igri na cijelom turniru, pa i u ovom finalu. Prvo poluvrijeme za priručnike, ali kakva korist kad primiš iz 2 prekida oba diskutabilna gola. Ostala stara boljka na cijelom turniru, prekid i loša skok igra. Onakav penal se ne sudi u finalu bez obzira na ruku.

Zanimljiv je podatak da je VAR u nokaut fazi jedino bio fatalan u finalu. Cijela nokaut faza ostala bez VARA za razliku od brojnih odluka u skupinama.

Nažalost i ovaj topic je postao predmet iživljavanja ionako razjedinjenog hrvatskog naroda. Pa kad nas bar 90 minuta finala ne može ujediniti onda neće ništa.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/07/2018 : 23:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

# Tintone

Gotovo je prvenstvo i više me nije briga što pišeš gotovo da više ovdje neću ni navracati.

Ali sine, ti imaš stvarno ozbiljnih problema i razmisli o nekoj stručnoj pomoći.

Ne bih te osuđivao jer ne znam kakve si traume u životu ili djetinjstvu proživljavao ali s 18.godina toliku količinu mržnje, netolerantnosti, frustracije.... koju ti iskazuješ je zabrinjavajući.

A što tebe smeta..što volim i navijam za svoju domovinu ?

Kako te nije sramota nakon svega što si pisao ovdje protekli mjesec protiv Hrvatske i ovih naših dečki ti nekog prozivati.

Nije ni čudo što baš ti izigravaš njegovog odvjetnika.

Ostavi me se na miru...pokri se ušima i brzo talijanima promijeniti lancune.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/07/2018 : 23:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Onakav penal se ne sudi u finalu bez obzira na ruku.

Ma daj nemoj zajebavat.
Penal ko kuća.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/07/2018 : 23:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

# Tintone

Kako te nije sramota nakon svega što si pisao ovdje protekli mjesec protiv Hrvatske i ovih naših dečki ti nekog prozivati.

Je, to mi je najgore.

Talijani još ne dolaze, a lancune minjaju čistačice. To nije posal za gospodina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 23:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

KMEEEEEEEEK

Ovakvo nešto napisati na topicu vlastite reprezentacije kad gubi u finalu svjetskog nogometnog prvenstva (nešto što se možda više nikad neće ponoviti) može napisati samo jedan iskompleksirani nedojebani jadnik. Jesam li pogodio?
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 23:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Ah, ostaje gorčina. Srebro ok, ali kako ne žaliti priliku za zlato. Bila je prilika, nisu nas razbili, da su nas barem razbili, a ne ovo kad te dobiju na autogol, penal i na Subašićev jedini loš dan na prvenstvu. Šteta. Gorčina... Bila je prilika.

Koliko god bilo teško zbog sve količine nesreće koja se dogodila, mislim da je ipak lakše kada ovako izgubiš nego na produžetke ili penale.

Radije bih produžetke i poraz na penale, nego ovako lagano pokloniti Francuzima dva gola... i pobjedu. :(
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 23:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Slažem se, ali na rukomet sam posebno osjetljiv, igrao sam ga 10 godina i znam koliko tu truda treba za bilo kakvu pobjedu, pa ne dam da se omalovažava.

ja san ga igra cilu osnovnu.
sad tu i tamo pogledan kad je koje prvenstvo.tako i vaterpolo.

košarku uopče ne pratin

Upravo sutra počinje EP u vaterpolu pa je nova prilika za zlato, ali bez Sukna će ga biti jako teško osvojiti.

ne mora značiti.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/07/2018 : 23:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ma svaka čast momcima na igri na cijelom turniru, pa i u ovom finalu. Prvo poluvrijeme za priručnike, ali kakva korist kad primiš iz 2 prekida oba diskutabilna gola. Ostala stara boljka na cijelom turniru, prekid i loša skok igra. Onakav penal se ne sudi u finalu bez obzira na ruku.

Zanimljiv je podatak da je VAR u nokaut fazi jedino bio fatalan u finalu. Cijela nokaut faza ostala bez VARA za razliku od brojnih odluka u skupinama.

Nažalost i ovaj topic je postao predmet iživljavanja ionako razjedinjenog hrvatskog naroda. Pa kad nas bar 90 minuta finala ne može ujediniti onda neće ništa.

po meni je penal čist, bez obzira da li je perišić namjerno ili slučajno dirao loptu, ali je činjenica da je od ruke lopta išla na nogu, pa u korner
ali onaj faul koji je prethodio prvom golu je sramota i ta pravila oko tog VAR-a treba mijenjati na način da ovi što gledaju snimke sve pogrešne odluke odmah javljaju sucu na terenu, te slijedi poništenje, a kod ovakvih simuliranja i žuti karton za glumca
ovako ostaje gorak okus, jer je uvedena video tehnologija, a opet se dogodila nepravda, odnosno opet sudac može odlučiti što će pregledavat, a što neće
naravno, mjeru treba imati i ne pregledavati baš nešto na centru ili kad je utakmica već riješena

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/07/2018 : 23:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

# Tintone

Je, to mi je najgore.

Talijani još ne dolaze, a lancune minjaju čistačice. To nije posal za gospodina.

E moj "gospodine"...znao sam da ti to teško pada pa si nervozan, ali eto ne bih vjerovao ima još oko 4 milijuna Hrvata koji isto navijaju i stalo im je do svojih.

A što se tiče tintona vodi si ga doma..tu ste negdje.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/07/2018 : 23:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Suđenje je bilo ok.
Sad izvlačiti se na penal malao je napeto.
Nažalost igrao je rukom i sucu je bilo lakše dosuditi nego svima poslije objašnjavati da nije namjerno.

Poklopila se nesreća jedna na drugu, ali prijašnje tekme je bila na našoj strani tako da sve pet.

Sutra Banderos obećaje besplatni parking i vožnju tramvajem.
Ima da se vozikam cijeli dan, konačno se vide ekonomski pomaci i za malog čovjeka.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 23:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Vidi, Roy Keane ko da je Hrvat:

https://www.dailystar.co.uk/sport/football/716602/Man-Utd-Roy-Keane-VAR-World-Cup-final-France-Croatia-video
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/07/2018 : 23:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucak

quote:
Originally posted by risbozg

za zadnji post na kraju prvenstva

BRAVO HRVATSKA , BRAVO DEČKI PONOSNI SMO NA VAS

+1

+1.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/07/2018 : 23:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

KMEEEEEEEEK

Ovakvo nešto napisati na topicu vlastite reprezentacije kad gubi u finalu svjetskog nogometnog prvenstva (nešto što se možda više nikad neće ponoviti) može napisati samo jedan iskompleksirani nedojebani jadnik. Jesam li pogodio?

Sve si pogodio.
A sad pogledaj kontekst u kojem se to pisalo, meni je jasno da sudac mora uvijek biti kriv, ali što je previše, previše je.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/07/2018 : 23:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Slažem se, ali na rukomet sam posebno osjetljiv, igrao sam ga 10 godina i znam koliko tu truda treba za bilo kakvu pobjedu, pa ne dam da se omalovažava.

ja san ga igra cilu osnovnu.
sad tu i tamo pogledan kad je koje prvenstvo.tako i vaterpolo.

košarku uopče ne pratin

Upravo sutra počinje EP u vaterpolu pa je nova prilika za zlato, ali bez Sukna će ga biti jako teško osvojiti.

ne mora značiti.

Tako je, i bez velikog Sukna po zlato, to su sve pravi momci koji se itekako sjecaju tako da cu svim srcem navijati za njih..

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/07/2018 : 23:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidi, Roy Keane ko da je Hrvat:

https://www.dailystar.co.uk/sport/football/716602/Man-Utd-Roy-Keane-VAR-World-Cup-final-France-Croatia-video

Casillas je odmah reagirao, na poluvremenu sam vidio, a na kraju ga podržao, iako nije na diku, Griezzmanov brat po simuliranju Luis Suarez ali lijepo je bilo vidjeti koliku podršku imamo u bratskoj Španjolskoj.

http://www.marca.com/futbol/mundial/2018/07/15/5b4b97a246163fe1138b460b.html

loading...
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 16/07/2018 : 00:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucak

quote:

Ovo finale je pobjeda multikulturalizma nad čobanskim primitivizmom. Taj čobanski primitivizam se ogledava u mnogo stvari kao što je skakanje po stolovima s obiteljskim nasilnikom, prozivanje tamnoputih igrača Francuske, Štimčevo divljanje u moskovskom metrou, Lovrenove presice. I iako sam mislio da neću navijati za Francusku večeras, jer je očito da je velika bitka (a možda i rat) izgubljena već samim ulaskom u finale, upravo zbog tih stvari, a prije svega zbog ovog drugog, sam se veslio golovima Francuske. Drugi razlog zašto sam večeras ipak navijao protiv jest to što se nadam da će možda jednom u hrvatskom nogometu ipak zasjati sunce i da će netko, u poštenoj atmosferi, možda ipak nadmašiti ovaj uspijeh, pa makar za sto godina. I zato mi jest drago što je Francuska pobijedila.
Bez obzira, ostaje gorak okus u ustima jer posljedice ovoga mogu biti ogromne. Naravno, ne za ljude koji preksutra spremaju klobuke do Eura. Ali borba za poštenje u nogometu će nakon ovoga biti daleko teža. Volio bih da ne bude tako, i da Luku lisice dočekaju prije zlatne lopte, i da ovo ne bude alibi za trošenja na "nacionalni stadion", ali to se neće dogoditi. Ovo je pokazalo, prije svega, da je hrvatska nacija spremna tretirati kao heroja bilo koga, s bilo kakvim krimenom. Hajduku rispekt zbog karakterne "čestitke" (https://hajduk.hr/vijest/cestitamo-prepoznat-cete-se-po-sjajnom-odlicju-kojeg-nosite-u-sebi-/10435) i blago onima koji u tom klubu mogu naći utočište. Nama ostalima preostaje birati između borbe s vjetrenjačama i ignoriranja nogometa uopće.

Ovoliku količinu ljudskog primitivizma teško se sreće u ovim nakupinama nazovi rečenicama - sreća da Hrvatska ima ovakve ljude u debeloj manjini što se i pokazalo primjerom. Preporuka - izbrisati post da se trajno ne sramotiš.

Kazao je Matoš: "Vidje Hrvatska puno čuda, al' ne vidje štrika za toliko juda.."

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 16/07/2018 : 00:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
HVALA VATRENI OVIH MISEC DAN SAM BIA NAJPONOSNIJI NA SVITU
falila nam je sreca,malo koncentracije u tim prekidima i tada bi bilo sve drukcije,no i ovako je uspjeh nevjerojatan
LUKA MODRIC NAJBOLJI IGRAC SVITA!!!!!!!!!!!LEGENDO FALA TI ZA SVE NA OVOM SVJETSKOM PRVENSTVU

GALLIENO FERRI

Edited by - markotamara on 16/07/2018 00:03:20
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/07/2018 : 00:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Kazao je Matoš: "Vidje Hrvatska puno čuda, al' ne vidje štrika za toliko juda.."

Bas super, onako u duhu katolicke vjere koju propagiras..

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2869 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 16/07/2018 : 00:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Ekipa je odigrala bolje prvo poluvrijeme nego što sam mislio da je moguće. I kad nakon takvog poluvremena gubiš to mora ostaviti traga na igračima. Cijelo prvenstvo smo igrali loše kod prekida. Negdje sam pročitao kako smo pretrpjeli najviše udaraca na gol od svih reprezentacija na prvenstvu, u skupini smo imali sreće, poslije je došlo na naplatu. Drugo poluvrijeme se počeo osjećati umor, a onda smo upali u mlin Francuzima. Predobra su oni ekipa da ne iskoriste poklone.

Bez obzira na autogol, Manđo je danas odigrao izvrsno. Rakitić uz bok Manđi.

Momcima na kraju svaka čast. Ovo je nevjerojatan rezultat i mogu biti ponosni i na plasman i na svoju igru.
Mi navijači smo se živcirali više nego inače, ali i uživali više nego ikad.
Iako domoljubne nisu moj đir, ja sam prvenstvo završio uz Vicu Vukova i pjesmo "To je tvoja zemlja".
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 16/07/2018 : 00:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Amos

Bas super, onako u duhu katolicke vjere koju propagiras..

To je inače fenomen. Okrenimo pilu naopako... Vi koji se borite za pravdu, poštenje, jeza vas hvata na neplaćanje poreza i lažna svjedočenja na sudu - dakle sve ono što propagira vjera - ste uglavnom ateisti. Tko tu koga...

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 16/07/2018 00:08:53
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/07/2018 : 00:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.38 seconds. Snitz Forums 2000