Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ne šizite zbog citata, nikoga ne treba vješati. Izvlačenje iz konteksta nije dobro.. Za kraj evo još jedan Matoš: "Mi Hrvati rado se izgovaramo i okrivljujemo drugoga za vlastite nesreće. Za sve nedaće ne okrivljuje nikad Hrvat sam sebe. Uvijek mu je drugi kriv".
Uozbiljimo se ljudi..
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
I opet se vraćam na onaj jebeni penal u kojeg je Argentinac preko ekrana buljio pune 3 minute. Gotovo svi svjetski nogometni znalci i legende govore da se ono ne svira u finalu SP-a. Hajde da ga je odmah svirao, ali da mijenja odluku i tako direktno proglasi novog prvaka svijeta je žalosno.
Da, prvo poluvrijeme kad nije bilo Francuza bilo je ključno, Shearer, Ferdinand, Schmeichel, Mourinho, Keane i mnogi drugi govore kako je Francuska pogurana od strane suca!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Mozemo se zajebavat,ali nema se za cim zalit.Istina,kad dodjes do finala ostaje vjecni zal sto se nije osvojilo,ali cinjenica je da se imalo srece i da su Francuzi bolji.Sudjenje je bilo OK,mislim,da je to sve bilo na suprotnoj strani prilicno sam siguran da bi rasprava isla drugim tijekom.Ruka je ruka,bila je i to je to.Faul je bio,iako sam vec napisao,i uz var suci imaju mogucnost ne poslusati ga ili ga cak ne upotrijebiti.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Bolji si, a vidis da sudac nece dozvoliti pobjedu.
Ma nije to tako. Sudac može i pogriješiti, sve je to dio igre. Tako se to uvijek treba gledati. Nije ovdje bilo navlačenja, nasjeo je na simuliranje kod faula i ne vidim tu ništa zavjerenički.
Francuzi su dobili, a čak je teško reći da su bili bolji. Dali su dva gola i vodili 2:1, a nisu ni postojali na terenu. Ali, tako je to, nevidljiva zbilja je ovoga puta bila uz njih. Čak i oni njihovi šutevi nisu bili neke super situacije, jednostavno je Subašić bio slab (često tako samo stoji i gleda loptu).
Mi smo bili bolji dobrim dijelom, ali i blesavo im poklonili golove. Iz takve se situacije teško vratiti. Igrali smo finale, osvojili 2. mjesto, ušli u povijest, ne možemo biti nezadovoljni. U nogometu se to teško ostvaruje, mi smo živjeli u vremenu kada smo dva puta došli u završnicu. Je li moguće još??? To je pitanje. Ostale sportove možeš trajati, nogomet je teško; nikad nisi siguran da ćeš dobiti Gruziju i sl. Samo ovih par najvećih su nešto sigurniji, pa čak ne ni oni. Hrvatska tu dobro stoji, dugo trajemo, pa možda je i iza nas nevidljiva zbilja.
I opet se vraćam na onaj jebeni penal u kojeg je Argentinac preko ekrana buljio pune 3 minute. Gotovo svi svjetski nogometni znalci i legende govore da se ono ne svira u finalu SP-a. Hajde da ga je odmah svirao, ali da mijenja odluku i tako direktno proglasi novog prvaka svijeta je žalosno.
iako sam razočaran što nismo prvaci, jer mogli smo biti da im nismo poklanjali golove ipak, igrali smo finale, a za nas je navijalo barem 800 milijuna ljudi, ako su točne procjene o preko milijardu gledatelja moja mala samo viče rakitić, rakitić, rakitić... i mogu reći da ću ovaj mundijal pamtiti dok sam živ u biti, pamtim ih sve koje sam gledao, od 1978, čak i ono 2014 koje uopće nisam pratio veliki su to događaji, usporedivi s olimpijadama
if you tolerate this, then your children will be next
HVALA VATRENI OVIH MISEC DAN SAM BIA NAJPONOSNIJI NA SVITU falila nam je sreca,malo koncentracije u tim prekidima i tada bi bilo sve drukcije,no i ovako je uspjeh nevjerojatan LUKA MODRIC NAJBOLJI IGRAC SVITA!!!!!!!!!!!LEGENDO FALA TI ZA SVE NA OVOM SVJETSKOM PRVENSTVU
Jučer je tu onaj mali Tinton skakao i pisao o "pobijedi uljuđenog francuskog multikulturalizma nad hrvatskim čobanizmom..."
E sad neznam gdje spada proslava gola Griezmanna vjerojatno u uljuđeni multikulturizam kad se uhvati za jaja i skače pokazujući ih hrvatskim navijačima uz znak "L" na čelu - Loseri.