forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/07/2018 : 14:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/556267/i-u-klub-se-ide-sa-zastavom-hrvati-sinoc-napravili-pravi-dernek-u-moskvi-donosimo-atmosferu-s-njihova-nocnog-provoda-bilo-je-i-poznatih-faca

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2018 : 14:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Najjače mi je kad se neki ovdje pozivaju na "glumu moralnih vertikala", dok je u suštini riječ prvenstveno o revoltu prema mentalnoj retardaciji, barem u mojem slučaju.

+1

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/07/2018 : 14:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Amos

Kazao je Matoš: "Vidje Hrvatska puno čuda, al' ne vidje štrika za toliko juda.."

Bas super, onako u duhu katolicke vjere koju propagiras..

Tip neukusno provocira. Sere s tim nekim moraliziranjem tipa "ako vozač hitne koji želi spasiti život ide preko pune crte, onda je on napravio prekršaj i zaslužuje zatvor!" Tako mi zvuči to njegovo (a i vaše moraliziranje). "Ako maknemo Mamića i zatvorimo Modrića, Hrvatska i hrvatski nogomet će konačno procvjetat i možda ćemo konačno igrat u finalu svjetskog prvenstva, a klubovi u Ligi prvaka... i zbog toga ću ja navijati da Hrvatska izgubi!" Koji debilizam.

Ne samo hocu da se osudi kriminal kakav god bia, nebitno iz koje sfere drustva dolazi, boli me briga kakvi ce uspjesi biti hrv nogometa..

Oke, osuditi kriminal, ali kako netko može navijati protiv svojih u finalu svjetskog. To je neobjašnjivo. Ali opet, malo je takvih ovdje ovih dana. U biti, samo tinton je ostao, ostali ste dovoljno inteligentni da vam jasno što bi značilo svjetsko zlato.

Da smo ovo danas osvojili, to bi bila jedna takva jebena pozitiva da bi se neke stvari možda i riješile. Možda bi se na toj pozitivi konačno pomirio sjever i jug, oprostile bi se stare zamjerke i počistile neke stvari u HNSu i nekim drugim sferama. Zvuči naivno, ali barem je vrijedno navijati za to, a ne aktivno se veseliti kada Francuzi daju gol.

Da, ostao je samo tinton, ali ne jer je jedini, nego su drugi odustali od rasprave ili od foruma. To što vama daje snage što ste u tolikoj većini, samo govori kakve ste osobe. Vi ste naravno svakoga dana bili u sve većoj većini jer se svakog dana novih stotinjak klobučara priključilo na pobjednički vlakić. Pola ljudi valjda nije ni vidjelo nogometa od 98'. I takvi će mi govoriti da sam u krivu?
Po stoti put se čudiš da kako netko može navijati protiv "svoje" reprezentacije, dok licemjerno na drugom topicu ukazuješ na ljude koji će navijati protiv svojeg kluba:
quote:

Imao si komentare ljudi koji su bili navijači po 50 i više godina i gadi im se to što rade Torcida i Hajduk.

I onda me još sumohrvat pita zašto na svakoj stranici ističem da navijam protiv "repke", a na svakoj stranici se vi ponovno čudite i dajete apsurdne analize. Evo, Dwayne je nanovo napisao da ne navijaju samo mrzitelji svega hrvatskog i navijači Hajduka. I sada ti nešto takvima probaj objasniti. Sumohrvat se još čudi da zašto me ne smeta Platini? Pa upravo jer ne mrzim sve hrvatsko me smetaju oni koji bi trebali predstavljati moju zemlju više nego ostali. Izmislite ideju da se mi predstavljamo kao moralne vertikale, a sto puta vam je rečeno da averzija nije nešto što je odlučeno, nego nešto što emocionalno dođe jer ti se zgadi život od svega što se događa.
Uostalom, po dvjestoti put vam je i drogsy sad napisao:
quote:
Originally posted by drogsy

Najjače mi je kad se neki ovdje pozivaju na "glumu moralnih vertikala", dok je u suštini riječ prvenstveno o revoltu prema mentalnoj retardaciji, barem u mojem slučaju.

Nema ni moralnih vertikala, ni ideje da će se nešto promjeniti, samo gađenje.

Na kraju krajeva, bezobrazluk kojim je ovaj forum spreman posrati manjinu ili pojedince kada se nađe u tolikoj većini je novo dno dna.
Odoh ja na neko vrijeme, a vi nastavite po starom.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2018 : 14:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Na kraju krajeva, bezobrazluk kojim je ovaj forum spreman posrati manjinu ili pojedince kada se nađe u tolikoj većini je novo dno dna.

Osin ako Marko nije naredija da se pusti ljude da pišu šta oće, slažen se da je ovo šta se dozvolilo novo dno dna.
Globinjo i mladjo su najodgovorniji za sva sranja koja su se ovde dozvoljavala.
Jedini koji je reagira je bija manhunter, ali je pošteno odstupija i pustija Hrvatima da sami rješavaju svoja sranja.
Hrvati po običaju nisu riješili ništa.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/07/2018 : 14:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ekipa se u krdu osjeca jako i pokusavaju zgaziti slabijeg. svaka cast Tintonu na borbi

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 16/07/2018 : 14:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Osin ako Marko nije naredija da se pusti ljude da pišu šta oće, slažen se da je ovo šta se dozvolilo novo dno dna.
Jedini koji je reagira je bija manhunter, ali je pošteno odstupija i pustija Hrvatima da sami rješavaju svoja sranja.

Sto sad cmizdris ?

Gore vrijeđaš i pišeš o mentalnoj retardaciji svih koji ne misle kao ti i tvoja "ekipica" a onda prozivaš moderatore.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2018 : 15:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

quote:

Sto sad cmizdris ?

Gore vrijeđaš i pišeš o mentalnoj retardaciji svih koji ne misle kao ti i tvoja "ekipica" a onda prozivaš moderatore.

Ti si neki pandur 100%

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 16/07/2018 : 15:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Sto sad cmizdris ?

Ti si neki pandur 100%

Običan ponosan Hrvat koji voli svoju zemlju 100 %

Jel gledaš doček pobjednika koji su dostojanstveno predstavili svoju domovinu i zaslužili Respect cijelog svijeta ?

Opusti se i uživaj ☺
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2018 : 15:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Volin i ja svoju zemlju 100% pa me opet zovu izdajicon.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/07/2018 : 15:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Originally posted by tinton[/i]

[/quote]
O kojoj ti masi lupetaš ? Ja sam Vama svima prigovorio kao pojedinac, nikako kao netko iz mase. Da su Vam svi ostali šutili ja bih Vam napisao isto što sam napisao i ovako. Nikakvo skrivanje iza mase.Tako su Vam i drugi prigovorili u svoje ime. I neka su. Dno dna je kada konstantno pljujete po svojoj državi i kada se radujete njenim porazima. Pratim i navijam za 11 igrača koji ginu na terenu i bacaju se na glavu u dresu moje države, a tko je na čelu saveza, na tribinama ili u tri pičke materine me se uopće ne tiče. Šta tih 11 igrača radi van terena me se isto apsolutno ne tiče sve dok daju sve od sebe dok igraju. Ovo je profesionalni sport i igraju najbolji nogometaši, a ne najpametniji, najvjerniji muževi, najpošteniji, dobri dečki koji se ustaju starijima u autobusu.... Ako Vam je do morala pratite katoličku malonogometnu ligu ili badminton na livadi za 1.maj...
Eno Vam pun Trg Bana Jelačića upravo pa krenite njima objašnjavat koliki su kreteni jer prate nogometnu mafiju.
A što se tiče praćenja reprezentacije, nju pratim od kad ti još nisi bio ni u planu. Točnije od 2.utakmice protiv Rumunjske na Kantridi kada je legendarni Željko Mavrović vodio navijanje sa ograde. Od tada sam kao klinac išao i na gostovanja od par tisuća kilometara sa svega par kuna u džepu, gladovao i snalazio se kako sam god znao. I jebalo mi se živo što su tada predsjednici saveza bili razni Nadani Vidoševići, Đure Brodarci Ili Vlatko Marković... Pratio sam, spavao po kolodvorima i gladovao zbog 11 likova na terenu u kockastim dresovima.
I ne čudim se ja što ti ne smeta Platini nego se čudim da ne navijaš za svoju reprezentaciju jer u njenom savezu su razni Mamići i Šukeri, ali to ti ne smeta da navijaš za reprezentacije koje igraju protiv Hrvatske makar su u tim savezima još veća govna nego što su to Šuker i Mamić ili što igrači tih reprezentacija namještaju utakmice kao što su napravili igrači Švedske kada su sa Dancima igrali 2:2.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/07/2018 : 15:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ostao je samo tinton, ali ne jer je jedini, nego su drugi odustali od rasprave ili od foruma. To što vama daje snage što ste u tolikoj većini, samo govori kakve ste osobe. Vi ste naravno svakoga dana bili u sve većoj većini jer se svakog dana novih stotinjak klobučara priključilo na pobjednički vlakić. Pola ljudi valjda nije ni vidjelo nogometa od 98'. I takvi će mi govoriti da sam u krivu?
Nema ni moralnih vertikala, ni ideje da će se nešto promjeniti, samo gađenje.
[/quote]

O kakvoj većini koja je protiv tebe govoriš? O petorici najglasnijih koji su ljuti jer je Hrvatska izgubila pa si im sada ti kriv?
Pametan se kloni ovakvih topika i tu si zabrljao. A da su svi protiv tebe nisi u pravu. Iznio si svoje mišljenje o kojem nemam baš previše dodati (jer ne pratim hr nogometnu politiku) pa šutim. Ali nisam protiv tebe. I većina nije protiv tebe. A gadi mi se svaki dan skoro sve što vidim oko sebe, ali tko me pita...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 16/07/2018 15:26:08
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7317 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 16/07/2018 : 15:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ajde Obi, ne banaliziraj. "Pametan se kloni ovakvih topika" - šta se onda ti sad javljaš? A da, da bi uletija na koncu ovog žara, pa istaka, ka šta to i voliš radit, kako si ti zgađen stanjem u ovoj državi i nekako uvik ostaje dojam da misliš kako si iznad velike većine. I po pitanju primitivizma, i vjere, i koječega.

Inače, ode više neman šta dodat. Sve je rečeno. Stojin iza svega šta san jučer reka, i nakon spavanja, kad su se dojmovi slegli.

Nesrvstani i brni mogu sa sprdom meni govorit "doture", dok ja to nikad ne bi radija s nečijom strukom. No, pušta san, računan, možda je stvarno do dobronamjerne zajebancije. Ali, jbg, očito nije, i očito je to sve puno ozbiljnije, šta se odnosa između forumaša tiče.

Odjava i od mene.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2018 : 15:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Nesrvstani i brni mogu sa sprdom meni govorit "doture", dok ja to nikad ne bi radija s nečijom strukom. No, pušta san, računan, možda je stvarno do dobronamjerne zajebancije. Ali, jbg, očito nije, i očito je to sve puno ozbiljnije, šta se odnosa između forumaša tiče.

Di smo ja i ti ušli u sukob?
"Dotur Vice" nama nikakve veze ni sa vriđanjen ni omalovažavanjen, jednostavno me asociralo na Dotura Vicu iz Veloga mista.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 16/07/2018 15:50:42
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/07/2018 : 15:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Sta vice nije dotur po struci? Ja sam to spominja vise iz postovanja nego zafrkancije, a zafrkancija je bila dobronamjerna naravno, ali dobro nek misli sta hoce..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2018 : 16:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta vice nije dotur po struci? Ja sam to spominja vise iz postovanja nego zafrkancije, a zafrkancija je bila dobronamjerna naravno, ali dobro nek misli sta hoce..

+1

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/07/2018 : 16:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/srebrni-nogometasi-stigli-u-hrvatsku-na-trgu-je-prava-ludnica-ceka-ih-cak-100000-ljudi-u-tijeku-spektakularni-docek/7613481/

Spektakularno! Žao mi je što nisam doma ali pratim sve ma webu. Bravo Vatreni! Ovdje na otoku je sada mirno ali jučer su bile fešte posvuda.

Viceprvaci svijeta!

Majke ti mile :D

P.S. Na trg stane oko 65 000 ljudi ali zavisi koliko su prilazne ulice pune, tako da je ova brojka od 100 000 ljudi vrlo vjerojatna. A kada se zbroje i ovi po putu...

Veličanstveno ili kako kaže pjesma - neopisivo!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/07/2018 : 16:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde Obi, ne banaliziraj. "Pametan se kloni ovakvih topika" - šta se onda ti sad javljaš? A da, da bi uletija na koncu ovog žara, pa istaka, ka šta to i voliš radit, kako si ti zgađen stanjem u ovoj državi i nekako uvik ostaje dojam da misliš kako si iznad velike većine. I po pitanju primitivizma, i vjere, i koječega.

Inače, ode više neman šta dodat. Sve je rečeno. Stojin iza svega šta san jučer reka, i nakon spavanja, kad su se dojmovi slegli.

Odjava i od mene.

pa sta nisi ti doktor?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/07/2018 : 17:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
O kakvoj većini koja je protiv tebe govoriš? O petorici najglasnijih koji su ljuti jer je Hrvatska izgubila pa si im sada ti kriv?

Vidi se da ne pratiš pa bolje da si prešutio i ovaj komentar. Ovdje nitko nije ljut jer se izgubilo, baš naprotiv... svi su sretni jer se OSVOJILO srebro. I ne prigovara se samo ovom buntovnom balavcu nego i svim ostalima....
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 16/07/2018 : 17:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Još jednom očita razlika između "francuske uljuđene multikulturalnosti" i "hrvatskog čobanizma"

Edited by - logo111 on 16/07/2018 17:19:42
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/07/2018 : 17:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
VIVE LE VIDEO

(Francuska prvi svjetski prvak zahvaljujući Tv-dokazu)

Präsidentin Knutschovic (Predsjednica "Ljubaković")

(Bježi li Mandžukić, radi Ronalda, u Dortmund)

Tränen nach dem Finale (suze poslije finala)

Frankfurts Kroaten feiern trotz Pleite (uprkos porazu, frankfurtski Hrvat slave)

To bi bilo to.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 16/07/2018 17:22:37
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/07/2018 : 17:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još jednom očita razlika između "francuske uljuđene multikulturalnosti" i "hrvatskog čobanizma"

ajde daj pusti maloga na miru. sta nisi nikad bio mlad. jbt, ako ti je on najveci problem u zivotu. odi na trg i slavi Srebro.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/07/2018 : 17:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/07/2018 : 17:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Predsjednica Ljubaković
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16480 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 16/07/2018 : 18:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Tintone, ne kenjaj i vracaj se. Rasprava oko reprezentacije je stvar ljudi iz Hr, pa nisam pisao u vezi toga, ali licno vredjanje je sramno. Momak i ostali "izdajnici" pisu protiv ekipe/drzave iz svojih razloga, neki se ne slazu sa tim, ali jebeno vredjanje je sranje. Etiketiranje da su debili i ostali epiteti pokazuju kakvi su oni od kojih uvrede dolaze. Ako vam se vec ne svidja to pisanje, ignore ili nemojte jebeno vredjati na licnom osnovu.. Tinton nikom nije odgovorio na taj naci i respekt za to. Drugacije misljenje je nepozeljno. Onaj lik prica kako manjine treba da cute i da zive mirno i niko ih nece dirati, pa to je fasizam i diskriminacija.. a i vecina onih koji vredjaju su roditelji.. pa savrseno i svaka cast

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 16/07/2018 18:04:01
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/07/2018 : 18:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odjava i od mene.

Kao podrška Tintonu naravno. I svjestan sam da mi to nije bilo pametno, ali ljudi rijetko slijede vlastite savjete.
Ajd uzdravlje...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.45 seconds. Snitz Forums 2000