Čestitke svima osim brniju i tintonu. Posebne čestitke naravno selanneu, a onda i mpavinu, i Berenu.
Hvala, neka je napokon netko prepoznao ovu nepravdu.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Da iskoristim priliku i dok se ne razidjemo da predlozim nesto. Naime uskoro pocinjemo sa tipovanjem klupskih takmicenja, ali nema reprezentativnih. Iz tog razloga predlazem ta tipujemo Ligu Nacija koja pocinje u septembru. To je takmicenje koje traje 4 meseca i kompletira se do Nove Godine a popunilo bi one vikende kada nema klupskih takmicenja. Naravno ovo bi zavisilo od broja prijavljenih i vremenskih mogucnosti organizatora tj. Texa 2 kome idu sve cestitke za sve dosadasnje organizacije.
Ja sam uvijek za sva tipovanja, pa mogu i ovo uređivati (ako malo zapnem, riješiti ću prvom prilikom), ovaj tjedan budem odmah otvorio za ligu 5, koja kreće već 10.08.2018., a kad bude liga nacija, otvoriti ću i to, ne sumnjam da bude natjecatelja!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Iz tog razloga predlazem ta tipujemo Ligu Nacija koja pocinje u septembru. To je takmicenje koje traje 4 meseca i kompletira se do Nove Godine a popunilo bi one vikende kada nema klupskih takmicenja.
Ligu nacija iz principa neću igrati, ne znam kakvo je to sad sranje gdje nema niti trofeja niti ičega već je samo ubilo mogućnost odigravanja prijateljskih mečeva po želji. Veliki će orgijati s velikima, mali osuđeni sami na sebe. I kad onda uopće počinju kvalifikacije za EP 2020.?
Usput final 4 (zapravo final fourovi?!) navedenog cirkusa je u lipnju 2019., sad vidio
Igrali bi samo ligaski deo do kraja godine. Inace ima takmicarski znacaj jer ce se iz svake grupe plasirati po jedna reprezentacija na Evropsko prvenstvo tako da se moze obezbediti ucesce pre no sto kvalofikacije i pocnu. To je izvanredna sansa za one slabije reprezentacije da se nadju na EP jer tesko to mogu uraditi kroz kvalifikacije.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Treba mi ekran dijagonale metar i pol da upratim Caleba na ljestvici, koliko je nisko.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.