forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7661 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Ovaj topic je SVE..

Bježi, ispast će radi tebe da slušam Cecu i Thompsona.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Ovaj topic je SVE..

Bježi, ispast će radi tebe da slušam Cecu i Thompsona.

Kad spomenem Hrvate iz BIH ti mi zadnji padas na pamet..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47519 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/07/2018 : 22:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Kakve pobogu veze ima što se spominje herceg bosna ???? Nabrajaju se regije u kojima žive hrvati...
Jebote, vi bi i od Ringe, ringe, raja valjda uspjeli napravit ustašku pjesmu da vam je u interesu
Ne volim Thompsona, kao što ne volim niti Cecu, ali ne očekujes valjda od fudbalera da traže Mozarta i Bacha da im se svira ? Bolje i Thompson koji je stvarno otpjevao tu jednu pjesmu što veze nema sa nacionalizmom nego da ima mrtvih kao na slavlju u Francuskoj.
Cijeli doček je trajao... koliko ? 6,7;sati...bilo je oko pola miliona ljudi i policija ima isključivo riječi hvale zbog ponašanja. I onda netko na silu hoće izmislit skandal jer je Thompson otpjevao domoljubnu pjesmu koja veze nema sa ikakvim nacionalizmom, ustaštvom ili srbima...

zašto onda ne spominje npr Punta Arenas? mislin i tamo žive Hrvati čak su i večina u gradu pa ono. jel to neka diskriminacija ? ne voli Čile ili šta?

Frende, Hrvat iz Punta Arenasa je Hrvat koliko i Zamorano. Od tih "Hrvata" iz Punta Arenasa valjda jedan posto zna eventualno beknut na hrvatskom Dobar dan...Nekako mi se čini da smo ipak malo bliskiji sa hrvatima iz hercegovine. Možda mrvicu ;)

ha,nešto si zaboravija moliške i gradiščanske Hrvate onda?
ili ga je trta da se ne uspizde Talijani i Austrijanci ? jebga to su već ozbiljnije države pa je bolje ne čačkat.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/07/2018 : 22:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ma mrš!

Vidis ja tebi necu odgovoriti na takav nacin.
Ali necu ni dozvoliti ovakve niske osobne uvrede nicim izazvane.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6970 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 17/07/2018 : 22:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
manhunteru, koji vrag dolaziš na topic o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji? I ti i Caleb i senokute i ostali za koje se zna da nisu Hrvati a bilo ih je, nijedan nije imao dobru namjeru... ima topic o srpskoj, ima o SP-u 2018. Čemu potreba da se sad raspravlja o Thompsonu i tekstovima njegovih pjesama?
Ti si doveo dovde i najpoštenije bi bilo da zaključaš topic ili, u globinjovom stilu, kažeš da svaki idući post koji nema veze s temom znači hlađenje jer inače ode u beskonačnost

loading...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10544 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 22:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Naravno da ja kasnim na party za ekipu.

Nemojte na Thompsona, on je legenda, pokrast će sve i svakoga da napravi pismu.
ABBA, istosmjerno izmjenična struja, Jakov Gotovac, Jasenovac, Hercegbosna, ako treba napaltit će i da ne pjeva.
Nije on problem, problem su ljudi koji ne drukaju svim srcem za repku.

evo moja najmilija

Kako vlada zanos, ne možeš pobić od nekih stvari i tako san nekidan prvi put na radiju u autu posluša ovu pismu od početka do kraja.
Ima onaj neki moment "Rasula nas četrespeta", i onda promisliš "jebo te koja luzerska pisma". Cili civilizirani svit zna ko je izgubija četrespete, i onda on Hrvate gura u te luzere.

Domoljub

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7873 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/07/2018 : 22:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Koliko gluposti na ovom topicu, govori se o svemu a najmanje o nogometu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10544 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 22:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

manhunteru, koji vrag dolaziš na topic o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji? I ti i Caleb i senokute i ostali za koje se zna da nisu Hrvati a bilo ih je, nijedan nije imao dobru namjeru... ima topic o srpskoj, ima o SP-u 2018. Čemu potreba da se sad raspravlja o Thompsonu i tekstovima njegovih pjesama?
Ti si doveo dovde i najpoštenije bi bilo da zaključaš topic ili, u globinjovom stilu, kažeš da svaki idući post koji nema veze s temom znači hlađenje jer inače ode u beskonačnost

Tako je.
Isto ka šta Srbi nemaju tražit šta u Hrvatskoj, tako nemaju šta tražit na ovome topicu.

Srbi odjebite i balije povedite!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 17/07/2018 22:18:53
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10544 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 22:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Koliko gluposti na ovom topicu, govori se o svemu a najmanje o nogometu.

Daj ti složi koju pametnu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25864 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/07/2018 : 22:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

manhunteru, koji vrag dolaziš na topic o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji?

Iako mislim da nusi tako mislio, meni ovo zvuči kao "Koji vrag dokazis na hrvatski forum, imaš i srpske".

Možda si u pravu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 22:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Nesvrstani, meni je Marko Perković čudo neviđeno.
Konobar bez zubiju u ispranoj stonvoš jakni sa zmija me za srce ujela, okolo pa na mala vrata postao društveni fenomen.

Pa to je veće dostignuće od repke i čudo.

Ne zna pjevati, podilazi publici, koristi tuđu muziku, brane mu koncerte po svijetu, pa to je za film.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12671 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 17/07/2018 : 22:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by logo111

quote:

quote:

Kakve pobogu veze ima što se spominje herceg bosna ???? Nabrajaju se regije u kojima žive hrvati...
Jebote, vi bi i od Ringe, ringe, raja valjda uspjeli napravit ustašku pjesmu da vam je u interesu
Ne volim Thompsona, kao što ne volim niti Cecu, ali ne očekujes valjda od fudbalera da traže Mozarta i Bacha da im se svira ? Bolje i Thompson koji je stvarno otpjevao tu jednu pjesmu što veze nema sa nacionalizmom nego da ima mrtvih kao na slavlju u Francuskoj.
Cijeli doček je trajao... koliko ? 6,7;sati...bilo je oko pola miliona ljudi i policija ima isključivo riječi hvale zbog ponašanja. I onda netko na silu hoće izmislit skandal jer je Thompson otpjevao domoljubnu pjesmu koja veze nema sa ikakvim nacionalizmom, ustaštvom ili srbima...

zašto onda ne spominje npr Punta Arenas? mislin i tamo žive Hrvati čak su i večina u gradu pa ono. jel to neka diskriminacija ? ne voli Čile ili šta?

Hoces reci da je "Lijepa li si" ustaska pjesma ?

tebi se baš sve mora nacrtat jel?
želin reć da triba ili izbacit to herceg bosau ili spomenit i druge regije,gradove etc ako mu je već do dijaspore.
ovako to izgleda ko teritorijalna pretenzija.

Dalić:"... borili smo se za Hrvate, borili smo se za Hrvate iz Bosne, borili smo se za dijasporu ..."

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Iako mislim da nusi tako mislio, meni ovo zvuči kao "Koji vrag dokazis na hrvatski forum, imaš i srpske".

Možda si u pravu.

A sta se cudis, mene je katolik Amos tija spaliti na lomaci jer sam "orjunas", sta bi onda tek tebi napravili..

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/07/2018 : 22:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako je! Neka se zna gdje što spada. Zabraniti svima koji nisu Hrvati na na određena mjesta na sajtu. Neka lijepo idu na njima podobne teme i ostave našeg Tompsona na miru da pjeva o ljubavi i dobroti. Nadam se da će nas baš on predstavljati na pjesmi Eurovizije nagodinu pa da konačno i tu pobjedimo.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Tako je! Neka se zna gdje što spada. Zabraniti svima koji nisu Hrvati na na određena mjesta na sajtu. Neka lijepo idu na njima podobne teme i ostave našeg Tompsona na miru da pjeva o ljubavi i dobroti. Nadam se da će nas baš on predstavljati na pjesmi Eurovizije nagodinu pa da konačno i tu pobjedimo.

Mozda da ode na Eurosong sa nekim plagijatom ABBA-e..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 22:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Tako je.
Isto ka šta Srbi nemaju tražit šta u Hrvatskoj, tako nemaju šta tražit na ovome topicu.

Srbi odjebite i balije povedite!

Zašto sad ti zakuhavaš stvar? Jasno je ništa od toga nije mislio, to je i napisao. Doduše malo je nespretno napisao, pa si ti iskoristio to iskriviti i zamuljati sa ono što je htio reći.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10544 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 22:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Konobar bez zubiju u ispranoj stonvoš jakni sa zmija me za srce ujela, okolo pa na mala vrata postao društveni fenomen.

Ne zna pjevati, podilazi publici, koristi tuđu muziku, brane mu koncerte po svijetu, pa to je za film.

I uz sve to možda i jedinstveni primjer u svitu, pivaču su platili da ne piva.

Meni je od starijih hitova "Grkinjo znaj" najdraža.
Grkinjo znaj, svemu je kraj
Zbogom i više se ne vraćaj

Šta bi ovo bilo nego subliminarna poruka sproću pravoslavlja?
Vrhunska pisma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 17/07/2018 22:26:29
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6970 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 17/07/2018 : 22:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Možda si u pravu.

Uopće nisam tako mislio jer se zna da je ovo baš jedini pravi balkanski strip forum.
Ti si se, kako priliči, na ovoj temi odrekao moderiranja (na kraju, i ostala dvojica su) i u žaru emocija bilo je svega ali onda ispade da se danas nađeš u najvećoj svađi od početka svih priča vezanih za SP. Cijenim te kao dobra moderatora al ispade bezveze

loading...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 22:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Možda si u pravu.

A sta se cudis, mene je katolik Amos tija spaliti na lomaci jer sam "orjunas", sta bi onda tek tebi napravili..

Nemoj širiti dezinformacije. Zakuhali ste, zakuhavate to cijelo vrijeme na ovom topicu i još bi druge htjeli okriviti.

Ajde se smirite malo, nemojte paliti netrpeljivost i mržnju.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 22:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
A, sad malo sport.
Osim što smo svi složni da je Kale triba braniti, koji je vodio Pjacu i još ga pustio da igra.
Pa frajer je još od ozljede i izgona iz Juventusa u sivoj zoni.
Ako je bila popuna, mogao je nekog iz HNL-a voditi reda radi.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

I uz sve to možda i jedinstveni primjer u svitu, pivaču su platili da ne piva.

Meni je od starijih hitova "Grkinjo znaj" najdraža.
Grkinjo znaj, svemu je kraj
Zbogom i više se ne vraćaj

Šta bi ovo bilo nego subliminarna poruka sproću pravoslavlja.
Vrhunska pisma.

Ja sam jedanput u Vodicama slusa par lokalnih cura kako pivaju "Cehinjo znaj..", valjda su ih momci varali sa Cehinjama, za svasta se moze iskoristit ta pisma..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 22:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

A, sad malo sport.
Osim što smo svi složni da je Kale triba braniti, koji je vodio Pjacu i još ga pustio da igra.
Pa frajer je još od ozljede i izgona iz Juventusa u sivoj zoni.
Ako je bila popuna, mogao je nekog iz HNL-a voditi reda radi.

Ne slažem se za Pjacu. Nije imao priliku za dokazati se, premala minutaša za nešto reći.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/07/2018 : 22:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Možda si u pravu.

Uopće nisam tako mislio jer se zna da je ovo baš jedini pravi balkanski strip forum.
Ti si se, kako priliči, na ovoj temi odrekao moderiranja (na kraju, i ostala dvojica su) i u žaru emocija bilo je svega ali onda ispade da se danas nađeš u najvećoj svađi od početka svih priča vezanih za SP. Cijenim te kao dobra moderatora al ispade bezveze

Hrvatska nije na Balkanu. Također predlažem da se rasprave o stripovima zabrane jer kakve veze ima strip sa nogometom ili sportom...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ko bi reka da je Obi ovako zestok, ali eto valjda je to tako kad krv uzavrije, ona balkanska..

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 22:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

quote:

Možda si u pravu.

Nemoj širiti dezinformacije. Zakuhali ste, zakuhavate to cijelo vrijeme na ovom topicu i još bi druge htjeli okriviti.

Ajde se smirite malo, nemojte paliti netrpeljivost i mržnju.

Nikakvu netrpeljivost i mržnju mi ne širimo.
Nitko nije rekao da mrzimo repku, to su nam prišili isto ko za Hajduka.
Nama neke stvari ne odgovaraju, a to što ne mašemo zastavom u prvim redovima nismo manji Hrvati od ovih što nas prozivaju da plačemo kad repka pobijedi.

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000