forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Nikakvu netrpeljivost i mržnju mi ne širimo.
Nitko nije rekao da mrzimo repku, to su nam prišili isto ko za Hajduka.
Nama neke stvari ne odgovaraju, a to što ne mašemo zastavom u prvim redovima nismo manji Hrvati od ovih što nas prozivaju da plačemo kad repka pobijedi.

Tako je, bravo!!

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/07/2018 : 22:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Ko bi reka da je Obi ovako zestok, ali eto valjda je to tako kad krv uzavrije, ona balkanska..

Na godišnjem - višak energije pa malo lupetam. Miran sam, ništa ne vri...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 22:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Pomirba sjevera i juga.
Papiri da sam konačno Dalmoš još nisu stigli, ali ne sumnjam u Nesvrstanog.
Vježban naglasak, ako Bandić može tečno govoriti purgerski, mogu i ja južnjački.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 22:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

manhunteru, koji vrag dolaziš na topic o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji?

Iako mislim da nusi tako mislio, meni ovo zvuči kao "Koji vrag dokazis na hrvatski forum, imaš i srpske".

Možda si u pravu.

A sta se cudis, mene je katolik Amos tija spaliti na lomaci jer sam "orjunas", sta bi onda tek tebi napravili..

Nemoj širiti dezinformacije. Zakuhali ste, zakuhavate to cijelo vrijeme na ovom topicu i još bi druge htjeli okriviti.

Ajde se smirite malo, nemojte paliti netrpeljivost i mržnju.

Nama neke stvari ne odgovaraju, a to što ne mašemo zastavom u prvim redovima nismo manji Hrvati od ovih što nas prozivaju da plačemo kad repka pobijedi.

Nisam mislio na tebe, mada si se i ti pridružio toj nepotrebnoj hajki iako si normalan lik. Bože moj ljudi smo, povuče to.
Vidi sad, ovim svojim nekakvim objašnjavanjem pokazuješ da se ne razlikuješ od onih koje kritiziraš. To je boljka mnogih, teško se izdignuti iz blata, a ovaj topic je duboko u močvari/blatu/mulju u ovih mjesec dana zahvaljujući par pojedinaca. Onda opet nastane sportski bljesak pa ga pojedinci opet vrate u močvaru.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4768 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 17/07/2018 : 22:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel ti mene zajebavaš, ili šta?

Nadovezao sam se na slavlje na trgu, samo o tome je bilo reči. Ako si propustio, ono juče, pola milijuna ljudi, ludnica, igrači, pevači i sl.

A ovo o čemu ti pricaš nije proslava, već ponos. Isto opravdan, ali nisam o njemu pričao.

Manhunteru, ti k'o da si s Marsa pao. Više od mjesec dana na ovom topicu si mogao pročitati kako mi "orjunaši" govorimo o štetnom utjecaju ovog uspjeha, kako će to unazaditi ionako već previše unazađeni hrvatski mentalni sklop, kako neki govore kako je ovo "ujednilo" sve Hrvate, barem do idućeg fundamentalnog državnog pitanja, kako su neki u hrvatskoj javnosti išli toliko nisko da ne samo da su tražili amnestiju Lovrena i Modrića, već i Mamića (kao Ivica Blažićko na državnoj televiziji), kako je Kolinda ovo prvenstvo iskoristila za predizbornu kampanju za sljedeće predsjedničke izbore koje će dobiti, jer su sad već svi zaboravili kako nas je dvaput izblamirala svojim "službenim putovanjima" za Božić u Ameriku, i još puno drugih stvari koje mi se više ne da ni nabrajati, a ti ovdje kao najveći problem ovog slavlja navodiš Thompsona?!

Pa jebote, čak si i ja volim posluhnuti Thompsona, di neće onih 120 000 ovaca jučer?! Ako te to toliko muči, onda se uvijek možeš sjetiti da dobar dio njih neće doživjeti mirovinu u Hrvatskoj, pa možeš s time naći neku unutarnju zadovoljštinu.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6970 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 17/07/2018 : 22:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Nadovezao sam se na slavlje na trgu, samo o tome je bilo reči. Ako si propustio, ono juče, pola milijuna ljudi, ludnica, igrači, pevači i sl.

A ovo o čemu ti pricaš nije proslava, već ponos. Isto opravdan, ali nisam o njemu pričao.

Pa jebote, čak si i ja volim posluhnuti Thompsona, di neće onih 120 000 ovaca jučer?! Ako te to toliko muči, onda se uvijek možeš sjetiti da dobar dio njih neće doživjeti mirovinu u Hrvatskoj, pa možeš s time naći neku unutarnju zadovoljštinu.

To je ta uglađena retorika antireprezentativnog tabora koja krasi ovaj topic. Licemjeri na kvadrat, svi do jednoga.

loading...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 22:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Manhunteru, ti k'o da si s Marsa pao. Više od mjesec dana na ovom topicu si mogao pročitati kako mi "orjunaši" govorimo o štetnom utjecaju ovog uspjeha, kako će to unazaditi ionako već previše unazađeni hrvatski mentalni sklop, kako neki govore kako je ovo "ujednilo" sve Hrvate, barem do idućeg fundamentalnog državnog pitanja, kako su neki u hrvatskoj javnosti išli toliko nisko da ne samo da su tražili amnestiju Lovrena i Modrića, već i Mamića (kao Ivica Blažićko na državnoj televiziji), kako je Kolinda ovo prvenstvo iskoristila za predizbornu kampanju za sljedeće predsjedničke izbore koje će dobiti, jer su sad već svi zaboravili kako nas je dvaput izblamirala svojim "službenim putovanjima" za Božić u Ameriku, i još puno drugih stvari koje mi se više ne da ni nabrajati, a ti ovdje kao najveći problem ovog slavlja navodiš Thompsona?!

Iako ima nekih dobrih elemenata u tvojem pisanju mislim da nisi baš pogodio bit jer se radi o sportskom topicu.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 23:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A, sad malo sport.
Osim što smo svi složni da je Kale triba braniti, koji je vodio Pjacu i još ga pustio da igra.
Pa frajer je još od ozljede i izgona iz Juventusa u sivoj zoni.
Ako je bila popuna, mogao je nekog iz HNL-a voditi reda radi.

Ne slažem se za Pjacu. Nije imao priliku za dokazati se, premala minutaša za nešto reći.

Ja se baš slažem za Pjacu... Na osnovu čega je uopće dobio poziv za Svjetsko ?jel spojio 10 utakmica u ove dvije sezone ?
Koga imamo na ovoj poziciji ? Halilović...
Livaja... odigrao odličnu sezonu. Gledao ga na Rujevici, odličan. Redikul u glavi,ali je i Kalinić pa ga je zvao.
Brekalo... digao se na kraju sezone, odigrao par odličnih utakmica
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47519 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/07/2018 : 23:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

manhunteru, koji vrag dolaziš na topic o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji?

Iako mislim da nusi tako mislio, meni ovo zvuči kao "Koji vrag dokazis na hrvatski forum, imaš i srpske".

Možda si u pravu.

A sta se cudis, mene je katolik Amos tija spaliti na lomaci jer sam "orjunas", sta bi onda tek tebi napravili..

Nemoj širiti dezinformacije. Zakuhali ste, zakuhavate to cijelo vrijeme na ovom topicu i još bi druge htjeli okriviti.

Ajde se smirite malo, nemojte paliti netrpeljivost i mržnju.

krugi širi samo ljubav ka uostalom i njegova stranka.
u biti on ti je moderni hipi.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 23:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Krugeru, nikakva hajka, nego ljudi drugačije percipiraju neke stvari.
Neki bi zbog uspjeha opraštali, a ja smatram da smo odrasli ljudi i da za svoje postupke moramo odgovarati.
Ne pozivam se ni na Modrića ni na Messija ni na političare kad me murijak ulovi u prekršaju.
Pokrijem se ušima i platim.
Ne tražim nikakve isprike u drugima, ali bi volio jednaka pravila za sve.
Mamić nas je sve nabijao na onu stvar i prijetio da će ko Praljak, ali kad je došlo pobjego ko papak.
Inače mislim da je repka ovako daleko dogurala kaj se on morao skloniti i samim time oslabiti utjecaj na odluke u vezi repke.
Nisam ni siguran da mu je drago što je uspjeh došao bez njegovog pokroviteljstva.
Dosta nam je bila predsjednica, još da je on bio sramoti ne bi bilo kraja.
Ako će se stvari sada pokrenuti na bolje, mojoj sreći neće biti kraja

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 23:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

quote:

A, sad malo sport.
Osim što smo svi složni da je Kale triba braniti, koji je vodio Pjacu i još ga pustio da igra.
Pa frajer je još od ozljede i izgona iz Juventusa u sivoj zoni.
Ako je bila popuna, mogao je nekog iz HNL-a voditi reda radi.

Ne slažem se za Pjacu. Nije imao priliku za dokazati se, premala minutaša za nešto reći.

Ja se baš slažem za Pjacu... Na osnovu čega je uopće dobio poziv za Svjetsko ?jel spojio 10 utakmica u ove dvije sezone ?
Koga imamo na ovoj poziciji ? Halilović...
Livaja... odigrao odličnu sezonu. Gledao ga na Rujevici, odličan. Redikul u glavi,ali je i Kalinić pa ga je zvao.
Brekalo... digao se na kraju sezone, odigrao par odličnih utakmica

Iskreno nisam baš pratio kako je i koliko u zadnje vrijeme igrao.
Valjda ga izbornik s pravom pozvao, a nije dobio dovoljno minuta da bi mogli ocijeniti. Kad ga je jednom htio uvesti morao je promijeniti izmjenu zbog toga što je igrač ozlijedio.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47519 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/07/2018 : 23:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
evo velike rvatine i dopoljubi,Hrvati iz Čilea vam čestitaju na osvojenom drugom mistu u sp-u ;
http://estadiocroata.cl/

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 23:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krugeru, nikakva hajka, nego ljudi drugačije percipiraju neke stvari.
Neki bi zbog uspjeha opraštali, a ja smatram da smo odrasli ljudi i da za svoje postupke moramo odgovarati.
Ne pozivam se ni na Modrića ni na Messija ni na političare kad me murijak ulovi u prekršaju.
Pokrijem se ušima i platim.
Ne tražim nikakve isprike u drugima, ali bi volio jednaka pravila za sve.
Mamić nas je sve nabijao na onu stvar i prijetio da će ko Praljak, ali kad je došlo pobjego ko papak.
Inače mislim da je repka ovako daleko dogurala kaj se on morao skloniti i samim time oslabiti utjecaj na odluke u vezi repke.
Nisam ni siguran da mu je drago što je uspjeh došao bez njegovog pokroviteljstva.
Dosta nam je bila predsjednica, još da je on bio sramoti ne bi bilo kraja.
Ako će se stvari sada pokrenuti na bolje, mojoj sreći neće biti kraja

Što se Mamića tiče, mislim da on još uvijek ima svoje pipke u njoj, taj uspjeh se ne može dogoditi preko noći i svakako je njegov utjecaj uvelike zaslužan za to, otprilike isti igrači igraju.
No kad je neuspjeh u pitanju ja ću uvijek biti više kritičan prema HNS-u nego kad je uspjeh u pitanju. Kad je uspjeh u pitanju za to su mi najmanje zaslužni oni u HNS-u, a kad je neuspjeh u pitanju nekako su mi najviše krivi oni u HNS-u. Malo nelogično.

A što se tiče tih novčani malverzacija, ah, to je svijet za sebe, ne muči me to, ne zanima me jer to nije svijet za nas obične smrtnike. Svejedno mi je jel možda kriv Modrić ili Mesi kad su oni pripadnici tog svijeta.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4768 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 17/07/2018 : 23:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je ta uglađena retorika antireprezentativnog tabora koja krasi ovaj topic. Licemjeri na kvadrat, svi do jednoga.

Jesi li ti siguran da razumiješ pojam "licemjerje"?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 23:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma mrš!

I ovakav bi meni trebao biti moderator i nadgledat pravila ponašanja ???
Što Švicarska učini od gospodina covjeka
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 23:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
21:09
taman idem doma s posla nakon posljepodnevne borbe sa 14 nacija...
da ću preko vrata,ulazi bomba...njegovana,49 godina...crna kosa,sise 6,dupe za obolit,oči ka u srne,(ne darija srne),noge ko u gazele...
ona:dobro veče,mogu da pitam
ja:blenio ko hajdukovac koji će blenit kad napokon bude vidio titulu
dobra večer,ne pitajte još,čekajte da dođem sebi
ona:došla sam sa ostrva hvar,popucali su mi nokti,imadete možda aceton
ja:(niz noge i nogavice curi polucija,unatoč umoru,oživjeh u sekundi)
gospođo,nemamo,ali ću pokušati nabaviti
a vi niste odavde,oću reć dalmatinka niste,ali ste vjerovatno iz srbije,jer samo su one tako lipe(posli dalmatinki ,jel)
ona:oh,oh,...
ja:južni dio srbije možda
a ne,vi ste sa sjevera,vojvodina
ona:kako znate?????
ja:(auto subotičkih tablica stoji ispred hotela)
pa kažu mnogi da su gore najljepše žene...
ona:pa vi ste neki sveznadar
da,iz subotice sam...ne mogu da verujem...a bili ste gore?
ja;da gospođo,davnih dana
ona:davno?pa vi ste mladi,verovatno ste bili u pelenama
ja:gosdpođo,hvala,ipak sam malo stariji(ovdje pucam,jer bih je najrađe uzeo istog trena)
idem pronaći aceton...odem u birtiju i stvarno,konobar mi dao aceton(ostao nekoj gošći na stolu)
vraćam se sa titulom svjestskog prvaka-acetonom...
ona:jaooooooooooooo
ne mogu da verujem...koji ljudi,koja usluga
kako pa gde ste to našli
ja:nebitno
ona:kako mogu da vam se odužim...
ja:gospođo,samim tim šta ste mi prišli i zamolili mene da vam pomognem,puno ste učinili
ona:rekli su meni,rekli su mi da ste svetski ljudi
pa i u fudbalu gazite sve redom
vi ste supermeni
ja:gospođo,to su geni...
ona:to je neka pesma
ja:kako znate?
ona:pa pevala sam na hvaru kad ste osvojili drugo mesto
ja:pa kako ste mogli,taj pjevač je šljam
ona:a što je napravio?
ja:pa govore da je fašista,mjeri kukuruz,desničar,viče zds itd
ona:jaooo...mislite da mi nemamo takvih...
ja:ne mislim
ona:ma batalite,nek se ljudi vesele
ja:(zasljepljen i umrtvljen)gospođo,oću li vas ikad više vidjeti
ona:svakako
ja:kad?
ona:pa kad dođete u suboticu

otišla je,mahnula
kolegica rekla da sam seksistička svinja
i ja sam iz beograda,pa mi to nikad nisi rekao
da smo najljepše)nakon tovaruša)
a jebi ga,tebe mogu kad oću,ovu mogu tek kad odem u suboticu

živio turizam
živili apartmani
živili vatreni
doli hns
doli brandon

hžv

on topic
izbacit ću vas sve redom...4 mjeseca ban...ajmo,tko će prvi...
sljedeći debilni postovi
banovi i ključam topic
ajmo

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 23:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
i onda dođem na topic nakon 10 sati
a švajcarac spominje thompsona
pizdunu
ugledaj se na srbe

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12825 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/07/2018 : 23:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma mrš!

I ovakav bi meni trebao biti moderator i nadgledat pravila ponašanja ???
Što Švicarska učini od gospodina covjeka

Veliki napredak.

Have mercy
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 23:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Mogao je Vlašića, Benkovića ili Lovru Majera voditi da kao neka budućnost malo priđu bliže repki.
Čak bi i mali Tudor tu mogao naći mjesto na kraju klupe.
Moraš malo i nadolazeće snage gurati blizu vatre.

Što se odnosi na Mamića, ne razvija on njih kao igrače, nego gleda ko bi mogao iskočiti, pa stavlja šape na njega.
Skuplja ih sa svih strana pa je logično uz najširu bazu da će najviše nagrabiti.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 23:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Kakve pobogu veze ima što se spominje herceg bosna ???? Nabrajaju se regije u kojima žive hrvati...
Jebote, vi bi i od Ringe, ringe, raja valjda uspjeli napravit ustašku pjesmu da vam je u interesu
Ne volim Thompsona, kao što ne volim niti Cecu, ali ne očekujes valjda od fudbalera da traže Mozarta i Bacha da im se svira ? Bolje i Thompson koji je stvarno otpjevao tu jednu pjesmu što veze nema sa nacionalizmom nego da ima mrtvih kao na slavlju u Francuskoj.
Cijeli doček je trajao... koliko ? 6,7;sati...bilo je oko pola miliona ljudi i policija ima isključivo riječi hvale zbog ponašanja. I onda netko na silu hoće izmislit skandal jer je Thompson otpjevao domoljubnu pjesmu koja veze nema sa ikakvim nacionalizmom, ustaštvom ili srbima...

zašto onda ne spominje npr Punta Arenas? mislin i tamo žive Hrvati čak su i večina u gradu pa ono. jel to neka diskriminacija ? ne voli Čile ili šta?

Hoces reci da je "Lijepa li si" ustaska pjesma ?

tebi se baš sve mora nacrtat jel?
želin reć da triba ili izbacit to herceg bosau ili spomenit i druge regije,gradove etc ako mu je već do dijaspore.
ovako to izgleda ko teritorijalna pretenzija.

I tebi se baš sve mora nacrtati, jel ? Naravno da neće stavljat svako selo na drugom kraju Svijeta u kojem žive dva potomka Hrvata jer bi pjesma imala stihova ko Ilijada i Odiseja zajedno... Herceg Bosna ili Hercegovina je stavljena zbog povezanosti Hrvata iz te regije sa Hrvatskom, od geografske, preko sportske do toga da ih valjda pola ili studira ili ima rodbinu u Zagrebu Dok pjevam tu pjesmi nije mi niti na kraj pameti ikakvo prekrajanje granica.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 23:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Došo mi frend i kaže.
Zamisli mi drugi na svjetu, a kakva bi tek repka bila da se juga nije raspala, koja bi to momčad bila.
Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić, Brozović, Rakitić, Modrić, Rebić, Perišić, Mandžukić.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17282 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 23:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogao je Vlašića, Benkovića ili Lovru Majera voditi da kao neka budućnost malo priđu bliže repki.
Čak bi i mali Tudor tu mogao naći mjesto na kraju klupe.
Moraš malo i nadolazeće snage gurati blizu vatre.

Što se odnosi na Mamića, ne razvija on njih kao igrače, nego gleda ko bi mogao iskočiti, pa stavlja šape na njega.
Skuplja ih sa svih strana pa je logično uz najširu bazu da će najviše nagrabiti.

Što se tiče Vlašića on se baš nije naigrao u Evertonu, nekako je dobio minutažu pred kraj i nešto na početku sezone kad nije išlo. Nije imao sreće da zaigra kad je Everton povezao konce. No mlad je i ako se neke stvari poklope tko zna.

Mamić ... biznis, dal bi ja ili ti bili drugačiji?
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 17/07/2018 : 23:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
E da ste se vi ozenili iz Ercegovine ne bi tako govorili.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21516 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/07/2018 : 23:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
iskrene čestitke na osvojenom drugom mestu na SP - to je nešto što ne verujem da ću doživeti za života od mojih fudbalera.

ono što je najbitnije,to je da ste prva "sporedna" reprezentacija koja je "probila" polufinale u novijoj istoriji SP (od '66. na ovamo)- u narednim godinama očekujem da u finale uđu i neki afrički tim ili neki evropski poput recimo Grčke,Irske,Rusije...pa čak i neko sa Azijskog kontinenta.

Niste imali sreće u finalu,iako ste bili dostojan takmac sjajnoj Francuskoj reprezentaciji,a u dobrom delu meča i bolji od njih - pobedio vas je taj mentalni sklop koji poseduju velike ekipe;čak i kad su loše,dobijaju.

Vidim da su na ovoj temi svakakve svađe i prepiranja - nemam vremena da isčitavam sve,samo ću reći da ste istu tupanderi kao i mi Srbi;zato nas ovako i jebu zapadnjaci.Ali šta da se radi - i mi ponekad karamo njih - ponajviše u sportu.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 17/07/2018 : 23:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
U Hajduku je bio pred odlazak odličan.
U Evertonu nije bio loš, samo malo ga je sreća zaobišla pa je bilo ponešto grešaka, ali publika ga je dobro prihvatila.
Poslije promjene trenera otišlo nizbrdo, ali repka i služi da se malo pomogne kad zapne.
On je veliki talenat i najvjerojatnije kako se Kovačić nikako ne može othrvati sam sa sobom i pomaknuti igru na bolje, neko rješenje za budućnost.

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000