forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Caleb
Advanced Member

Greece
16536 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/07/2018 : 23:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

iskrene čestitke na osvojenom drugom mestu na SP - to je nešto što ne verujem da ću doživeti za života od mojih fudbalera.

ono što je najbitnije,to je da ste prva "sporedna" reprezentacija koja je "probila" polufinale u novijoj istoriji SP (od '66. na ovamo)- u narednim godinama očekujem da u finale uđu i neki afrički tim ili neki evropski poput recimo Grčke,Irske,Rusije...pa čak i neko sa Azijskog kontinenta.

Niste imali sreće u finalu,iako ste bili dostojan takmac sjajnoj Francuskoj reprezentaciji,a u dobrom delu meča i bolji od njih - pobedio vas je taj mentalni sklop koji poseduju velike ekipe;čak i kad su loše,dobijaju.

Vidim da su na ovoj temi svakakve svađe i prepiranja - nemam vremena da isčitavam sve,samo ću reći da ste istu tupanderi kao i mi Srbi;zato nas ovako i jebu zapadnjaci.Ali šta da se radi - i mi ponekad karamo njih - ponajviše u sportu.

Ajde, Globinjo, evo offtopica.. ban!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21517 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/07/2018 : 23:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
nego,jel ona Kolinda normalna - uhvatila Makrona pod ruku,ovaj se očigledno otimao da ga pusti iz stiska;onda je svima redom nabijala sisurde u facu i grlila ih ko nenormalna - čak i one sudije i one francuske čamuge - jbte,da ne poveruješ ko je vama na čelu države.
Doduše,kad pogledam ko je nama na toj poziciji ...

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/07/2018 : 00:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

nego,jel ona Kolinda normalna - uhvatila Makrona pod ruku,ovaj se očigledno otimao da ga pusti iz stiska;onda je svima redom nabijala sisurde u facu i grlila ih ko nenormalna - čak i one sudije i one francuske čamuge - jbte,da ne poveruješ ko je vama na čelu države.

Sad će ti pionir Dwayne doć objasnit par stvari.

Inače, nema šanse ga gospođa predsjednica nije bila pijana ko guzica.
Ako je bila trizna triba je hospitalizirat.

Tragedija je šta je tuki(ćurki da se razumemo) ovo bila predizborna kampanja i šta će ovce opet glasat za program zasnovan na zagrljajima i ekonomskom optimizmu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 18/07/2018 00:14:03
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/07/2018 : 00:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Sumnjam da iko razmišlja šta Tompson peva. Doduše, ako bi razmislio i usvojio neka njegova tekstualna razmišljanja, to bi moglo da bude problem. Ali problem su i neke interesne elite koje se služe istim rečnikom, a mediji (pod kontrolom tih istih elita i državnih bezbednosti) tek su posebna priča. No, nisam video da je negde bio problem etničke netrpeljivosti u ovom slavlju, te ne smatram da je mnogo bitno njegovo pojavljivanje s igračima. By the way, Ceca je s Šerbedžijom pevala i antiratnu pesmu (dajem samo kao opis shizofrenih situacija na ovim prostorima).

Što se ostalih nefudbalskih stvari tiče, Dežulović i Ivančić su, opet, dali dobar opis svega, te je dovoljno pročitati ih.

Što se fudbalskih stvari tiče, Modrić je bio početak i kraj hrvatske igre. Skoro sam video par analiza njegove kretnje i kako je pronalazio rupe u sistemima protiv kojih je Hrvatska igrala. Ali nije samo Modrić, ceo tim je. Meni je najupečatljivije u finalu bilo koliko je samo duela i ničijih lopti pripalo Hrvatskoj.

Kada se malo analizira utakmica, mogla je da ide u dva smera. Mogla je da ide u smeru gde Hrvatska ima aktivan ili pozitivan reziltat do samog kraja ili u smeru gde nakon 4. primaju još dva-tri. Nekako se završila nekom nepovoljnom srednjom varijantom po Hrvatsku.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/07/2018 : 00:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by brni

Ko bi reka da je Obi ovako zestok, ali eto valjda je to tako kad krv uzavrije, ona balkanska..

Pravi Orjunas!

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by ken2

thompson

virova ili ne znan par Slovenaca šta ga sluša.

Pusti pijandure.

Ne bi ga mi drugacije zabranili.

Nego, vatreno bilo i ovdje
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/556389/zestoki-sukob-splicanke-i-bivseg-premijera-na-stadionu-luznjiki-kako-te-nije-sram-doc-ovdje-kako-te-nije-sram

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6973 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 18/07/2018 : 00:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Sad će ti pionir Dwayne doć objasnit par stvari.

Inače, nema šanse ga gospođa predsjednica nije bila pijana ko guzica.
Ako je bila trizna triba je hospitalizirat.

Tragedija je šta je tuki(ćurki da se razumemo) ovo bila predizborna kampanja i šta će ovce opet glasat za program zasnovan na zagrljajima i ekonomskom optimizmu.

Živjele ovce, meni su draže od magaraca koji, polako ali sigurno, "izumiru" i sad krvare u boli suočeni s istinom. Najjače mi je kad vidim ove dalmatinske asove kako trube po ovom forumu a onda na izborima prvo njihove županije zaplave. Kako vam ono tolerantni saborski zastupnik napisa "Nije '45. sve obavljeno do kraja".
Eto, a sad svi asovi poput Nesvrstanog, brnija, lwooda, Obi-Wana i drogsyja na ignoreu pa me prozivajte koliko hoćete, iz osobnog iskustva znam da je najbolje kad na prozivku ne stigne odgovor pogotovo vama besposličarima koji pola dana visite na forumu s 0,5-1% postova o stripovima.

loading...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2018 : 01:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

iskrene čestitke na osvojenom drugom mestu na SP - to je nešto što ne verujem da ću doživeti za života od mojih fudbalera.

ono što je najbitnije,to je da ste prva "sporedna" reprezentacija koja je "probila" polufinale u novijoj istoriji SP (od '66. na ovamo)- u narednim godinama očekujem da u finale uđu i neki afrički tim ili neki evropski poput recimo Grčke,Irske,Rusije...pa čak i neko sa Azijskog kontinenta.

Niste imali sreće u finalu,iako ste bili dostojan takmac sjajnoj Francuskoj reprezentaciji,a u dobrom delu meča i bolji od njih - pobedio vas je taj mentalni sklop koji poseduju velike ekipe;čak i kad su loše,dobijaju.

Vidim da su na ovoj temi svakakve svađe i prepiranja - nemam vremena da isčitavam sve,samo ću reći da ste istu tupanderi kao i mi Srbi;zato nas ovako i jebu zapadnjaci.Ali šta da se radi - i mi ponekad karamo njih - ponajviše u sportu.

Ajde, Globinjo, evo offtopica.. ban!

Anto je naš
Hrvat Bosanke Posavine
Pa Di cu svoga izbacit

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2018 : 01:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Vidim
Neki ne jebu dva posto
Do ujutro izbrišite postove
Ili 4 mjeseca ban
Idem lec
I sanjat subotičku pičku

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

kriticni
New Member

Serbia
279 Posts

Member since 04/12/2009

Posted - 18/07/2018 : 01:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kriticni a Private Message  Reply with Quote
Pička über alles!!!

www.deviantart.com/kriticni
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 18/07/2018 : 05:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
pa dobro što ne može bez sranja nikako?

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25864 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/07/2018 : 07:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by manhunter

Ma mrš!

I ovakav bi meni trebao biti moderator i nadgledat pravila ponašanja ???
Što Švicarska učini od gospodina covjeka

Veliki napredak.

Da, baš sam odvratan. Izvinjavam se gospodi sa austrijskog dvora na mom ruralnom i prostačkom obraćanju. Čovek kome sam se obraćao je nevinašce, sam je branio pesmu Čavoglave. Onu koja počinje rečima ZA DOM SPREMNI. Ali to nema veze, ustavni sud je rekao da je pesma u redu. Sad ću ja da stavim u avatar Dražu, i njega je ustavni sud Srbije rehabilitovao. Može?

Kao što rekoh, fino ste se ovde otkrili svi. Meni dovoljno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25864 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/07/2018 : 07:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A ti globinjo zajebi sa ovim upozorenjima, za neku drugu temu bi se išlo u aps odmah. Veliča se ustaštvo, a ti kao nešto upozoravaš?

Mene ključaj odmah, ionako sam nepoželjan. U zdravlje.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 18/07/2018 : 07:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 18/07/2018 : 07:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jbt koji vam je k. odspavajte malo pa cete se svi skupa smiriti

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7873 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/07/2018 : 08:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mpavin

Koliko gluposti na ovom topicu, govori se o svemu a najmanje o nogometu.

Daj ti složi koju pametnu.

Ja većinom samo čitam. Ali teško se probijati kroz šumu postova o raznim Cecama, Thompsonima i orjunašima...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/07/2018 : 08:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Koliko gluposti na ovom topicu, govori se o svemu a najmanje o nogometu.

Daj ti složi koju pametnu.

Ja većinom samo čitam. Ali teško se probijati kroz šumu postova o raznim Cecama, Thompsonima i orjunašima...

A slušaj...
Ceca, Thompson, predsjednički izbori, ekonomski procvat, stanje pravne države, pravovjerni protiv krivovjernih, orjunaši, izdajice, jude, turistička sezona, ništa od ovoga na ovome topicu nije off topic.
Razumin moga starijega od 12 godina koji vidi samo teren. Već slijedeće prvenstvo, kad bude ima 16 ako bude vidija samo teren znat ću da san negdi u odgoju gadno zajeba ili da iman retardirano dite.

Nemoj se ljutit, ali ako samo čitaš a ne sviđa ti se o čemu se piše, promini novine.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4625 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/07/2018 : 08:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
jebate kupus koja debata, a thompson se samo popeo u bus da užica koje hladno pivo. šta bi tek bilo da se i bujanec usput povezo do trga

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/07/2018 : 08:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna za kraj, uzivajte ljudi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/07/2018 : 09:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Došo mi frend i kaže.
Zamisli mi drugi na svjetu, a kakva bi tek repka bila da se juga nije raspala, koja bi to momčad bila.
Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić, Brozović, Rakitić, Modrić, Rebić, Perišić, Mandžukić.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10512 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/07/2018 : 09:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Došo mi frend i kaže.
Zamisli mi drugi na svjetu, a kakva bi tek repka bila da se juga nije raspala, koja bi to momčad bila.
Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić, Brozović, Rakitić, Modrić, Rebić, Perišić, Mandžukić.

Ovo je repka za finale SP-a koja bi bila prvak ako je sudac ne zaj ...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/07/2018 : 10:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ne treba se čuditi nogometašima
to su mladi ljudi koji najvjerojatnije ne razumiju stvari izvan nogometa
ja ih ne krivim, iako mi je strašno žao da nisu razmislili
ujedinili su naciju kao nikad do sada, i lijeve i desne, i sjever i jug
i onda pozvali thompsona koji živi od podjela
on pjeva svojoj ciljanoj publici, desnoj polovici isključivo svog naroda, a svi ostali su mu oni koji su predmet njegovih pjesama
ako igrači vole njegove pjesme, a očito vole, mogli su ga pozvati na privatnu zabavu, a ne pokvariti veselje jednom velikom dijelu ljudi koji su ga dočekivali
ja sam na tom dočeku obišao skoro cijeli centar grada, savsku i vukovarsku po ruti prolaska i vidio sam normalne, obiteljske ljude s djecom, pristojnu gospodu i puno mladih, ali i starijih ljudi, svih generacija i profila, dakle, puno i previše ljudi kojima je kao i meni zasmetalo što se s njima u busu vozi takva besramna osoba, koja je svjesna toga da će im sigurno naštetiti, ali ih 'ne može odbiti'

oni nisu razmislili i pozivanjem njega su pokvarili ujedinjenje
a on je to spremno i svjesno iskoristio, i još će
čudim se jedino daliću, jer on je pametan čovjek, koji je morao znati da će time povrijediti dobar dio s pravom oduševljenog naroda

ma di ti živiš
thompsona vole gotovo svi, on je legenda u hrvatskoj. legenda. jučer u varaždinu, ej varaždinu koji nije na glasu kao neki nabrijani grad, najviše oduševljenja za thompsona. to je i normalno, kad ima najbolje hrvatske pjesme za podići atmosferu.

nemoj sebe mjeriti s normalnim obiteljskim ljudima, koji vole thompsona. ti si, nemam pojma što, netko tko krivo percipira stvari. meni je baš drago da su igrači tražili thompsona, oni znaju bolje od tebe, jer su to normalni obiteljski ljudi.

a ovi srbi što se miješaju u stvari za koje ih nitko ne pita, pod maskama čovjekoljublja. da, da, pokazali su lice, ali to smo ionako znali.
hrvatska slavi i to je naša stvar. ni najmanje nas se ne tiče kako srbi vide određene stvari. kakva je to ludost, ta mitomanija, postavljati sebe kao neko mjerilo, ta opterećenost u nemoći gurati svugdje nos i rovariti. a ne thompson, neko takvi kao ken rade podjele, ili to pokušavaju, ali ne mogu, jer je više normalnih ljudi koji thompsona uzimaju kao ono što i jest: pjevač domoljubnih pjesama koje ljudi vole.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/07/2018 : 10:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Također i u Osijeku gdje radim. Svi vole Tompsona. Od 30-40 ljudi na poslu, nema ni jednog da ga ne voli. U zadnja 2 tjedna se na smjenu dok radimo puštaju navijačke pjesme i Tompson cijelo vrijeme i nitko nije prigovorio ni jednom. Dapače, svi su veseli i sretni (osim par zaposlenika Srba koji šute i ne govore ništa pa tko zna šta misle). Nemam pojma o kakvoj polovini naroda Ken priča, ona svakako nije u Osijeku...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/07/2018 : 10:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Također i u Osijeku gdje radim. Svi vole Tompsona. Od 30-40 ljudi na poslu, nema ni jednog da ga ne voli. U zadnja 2 tjedna se na smjenu dok radimo puštaju navijačke pjesme i Tompson cijelo vrijeme i nitko nije prigovorio ni jednom. Dapače, svi su veseli i sretni (osim par zaposlenika Srba koji šute i ne govore ništa pa tko zna šta misle). Nemam pojma o kakvoj polovini naroda Ken priča, ona svakako nije u Osijeku...

Znači da je kod vas sve u redu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5042 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/07/2018 : 10:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Simpatično mi je da ti koji vole Perkovića misle o Ceci kao "četnikuši", iako mislim da žena u životu nikad nije nešto rekla protiv nekog naroda.

Kakvo paljenje fitilja, svaka čast. Koliko, čini mi se 6-7 stranica od ovog posta se natuklo? Kolege moderatori mora da su presretni zbog ovakve virtuoznosti.

Ajd da napišem nešto on topic, da me ovaj orjunaš šta ima dara za literarnu erotiku ne izbaci. Pa evo:

quote:
Originally posted by Peyo

Rakitić je odličan igrač i simpa osoba.

Najgore što ti se može sinu u vezi njega dogoditi je da ga navuće na "Domaćica" kekse.

Nažalost, opet moram biti sarkastičan, pa ću poručiti da je najgore što mu se u vezi Rakitića može dogoditi ipak to da upadne u isto društvo kao i on:

https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbizz/clanak/id/172674/rakitic-tulumari-u-hvaru-s-djevojkom-raquel-pod-budnim-okom-ivice-livaje

https://www.24sata.hr/news/kerumov-pouzdanik-cetiri-puta-premlatio-svoju-zenu-137262

Nogometaši igraju nogomet i klinci ih idoliziraju. I to je savršeno u redu i tako treba biti, ne treba klince opterećivati sa pizdarijama. No, roditelji ipak trebaju obratiti pažnju na neke stvari i pripaziti da im djeca kad odrastu teže pravim vrijednostima i znaju u koga se treba ili ne treba ugledati.

Edited by - vukozec on 18/07/2018 10:52:12
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/07/2018 : 10:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Znači da je kod vas sve u redu.

Kruha i igara, narod se veseli, neka plače kome smeta (ali u sebi). Sve u najboljem redu.
Kako je kod vas u Splitu?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 18/07/2018 10:52:49
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.96 seconds. Snitz Forums 2000