Ma daj, nije mogao izaći dan ranije da ga odmah jučer ubacim u "košaru". Jedna od najboljih naslovnica na serijalu, nema veze sa rasizmom i KKK ideologijom da netko krivo ne skuži, već je jednostavno moćno odrađena.
Nisam nikada ovo citao, a niti kupio nek broj od ovoga. Vidim da pisete da uskoro gotov ovaj serijal, e kad bi sad pokrenuli "Pilota" na kioscima od prvog broja..
Jesu li svi brojevi ovog serijala dostupni ili su neki rasprodani? Pitam jer na shopu Strip Agenta nema brojeva 2-4. Mislin ovo lagano krenit nabavljat i uživat u čitanju.
Jesu li svi brojevi ovog serijala dostupni ili su neki rasprodani? Pitam jer na shopu Strip Agenta nema brojeva 2-4. Mislin ovo lagano krenit nabavljat i uživat u čitanju.
Mislim da su svi dostupni. Ne bi trebao imat problema. Ali nije ti bas neki serijal. Masu laznih-smusenih podataka, a za moj ukus pola nije ni nacrtan dobro.
u jednom od prvih brojeva ima napisano o ovoj zadnjoj prici serijala koja nije dio originalne serije...mislim da nema 60-ak stranica, vec 15-20...uglavnom, intervju sa nekim od clanove familije iz ove sage, koji je u vrijeme intervjua vec starac...ta prica je izasla par godina nakon serijala u nekom magazinu..
Mislim da su svi dostupni. Ne bi trebao imat problema. Ali nije ti bas neki serijal. Masu laznih-smusenih podataka, a za moj ukus pola nije ni nacrtan dobro.
tocno. kvazi-povijesni, neprovjereni podaci. kao, onda se nije moglo provjeriti. bah. tone i tone nepotrebna teksta. tipfelera na stotine. usiljeno, bezivotno, ali valjda ni original nije mnogo bolji, osim sto je bar pismen i valjda bez tipfelera. crtez… u nekoliko epizoda genijalan, u desetak dobar, desetak solidan, a ostalo veoma loš. što je pomalo čudno jer imamo svega nekoliko stalnih autora. no na koncu, najvise sto ubija ovaj stripski serijal ogromna je kolicina nepotrebna teksta. zivi uzas.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
tocno. kvazi-povijesni, neprovjereni podaci. kao, onda se nije moglo provjeriti. bah. tone i tone nepotrebna teksta. tipfelera na stotine. usiljeno, bezivotno, ali valjda ni original nije mnogo bolji, osim sto je bar pismen i valjda bez tipfelera. crtez… u nekoliko epizoda genijalan, u desetak dobar, desetak solidan, a ostalo veoma loš. što je pomalo čudno jer imamo svega nekoliko stalnih autora. no na koncu, najvise sto ubija ovaj stripski serijal ogromna je kolicina nepotrebna teksta. zivi uzas.
Na ovo ni slova nadodati. Tocno kazano. Zao mi je ako koga obeshrabri u citanju, ali povijest,(koje se ovdje autori drze), nije dobro prikazana.