Ma neka ga pljuvaju koliko hoće, možda meni baš bude dobar nakon čitanja "Zagor izazivač", meni ta priča se bas svidjela sa Zagorom u boksačkom ringu i obitelj Sullivan, poslije vidio ocjene, isto popljuvali epizodu.
Ja cu to procitat pa sam prosudit...nimalo vam ne vjerujem vise...vama nisu dobri Teller..Miki...Blek..sve vrhundki stripovi..kako da vam sad povjerujem...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja cu to procitat pa sam prosudit...nimalo vam ne vjerujem vise...vama nisu dobri Teller..Miki...Blek..sve vrhundki stripovi..kako da vam sad povjerujem...
Samo naslovna valja, ostali kaka teska. Uzeo specijal VČ, nisam gori strip procitao ne pamtim. Steta sto Barisona koriste za ovakve bljuvotine. Kome se ovo svidi, svaka mu cast.
Samo naslovna valja, ostali kaka teska. Uzeo specijal VČ, nisam gori strip procitao ne pamtim. Steta sto Barisona koriste za ovakve bljuvotine. Kome se ovo svidi, svaka mu cast.
Dalo bi se raspravljati o ovim stvorenjima na Piccinellijevim copertinama. Evo ih sad dvoje istovremeno na kioscima, vise za smijati se,(ili zaliti), nego sto su "strasni", sto im je bila svrha.
Ja sam ga uzeo pre nekoliko dana ovde u izdanju VC, jedva sam nekako procitao do 93. stranice i nikako mi ne polazi za rukom da ga procitam do kraja. Cak i kad bi rasplet price bio spektakularan (u sta sumnjam), prica za koju ne mozes da se nateras da je procitas do kraja ne moze biti dobra. Neko je napisao kako je najgori Zagor u prethodnih cetvrt veka, meni je mozda najgori ikada
evo ljudi pocinju komentirati da ni maksi nije daleko od ovog uzasa... 2 vrlo losa od 3 najavljena previse je i za novog Zagora... ali izgleda da valja samo kolorac.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.