Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
VALTER
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15806 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 02/08/2018 : 14:54:09
|
quote: Originally posted by Grabb
Istina da zvijer/vuk izgleda poput vukodlaka na steroidima uparenim sa Wolverineom.
Ma pari da se Piccinelli zajebava, kako je nacrtao ovo stvorenje... I onda Grujic ne valja... |
Los cukar na fritulama! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
FelipeKajetano
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/SAMOUBICA.jpg)
256 Posts
Member since 01/06/2016 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14120 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
doom
stripovi.com suradnik
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/0112.gif)
730 Posts
Member since 28/07/2016 |
|
Džedson
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/alien0010.gif)
535 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 03/08/2018 : 19:54:51
|
i ja bi dao šimecki zamberlettiju.
torricelli je ovdje opet probavao novi stil. čudan neki, ružnjikav pomalo, ali to nije trajalo cijeli strip (vidio sam sve stranice) već prvih stotinjak. nakon toga se vratio u svoj default gumeni stil. |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14120 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Terminator
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/terminator1.jpg)
Bulgaria
203 Posts
Member since 26/06/2003 |
|
ivan_micic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/cruz avatar.jpg)
Croatia
13321 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 07/08/2018 : 12:14:49
|
quote: Originally posted by ivan_micic
Na kioscima
Hvala sto si javio, bit ce ovaj tjedan dosta Zagora na kioscima ![](icon_smile_wink.gif) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
Duke Zill
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Duke Zill.jpg)
Croatia
1077 Posts
Member since 23/05/2015 |
Posted - 07/08/2018 : 16:22:24
|
quote: Originally posted by ivan_micic
Na kioscima
Meni su danas u BJ rekli da dolazi sutra, pošto je stari danas povučen. No možda je na neki stigao i danas. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17044 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Duke Zill
Senior Member
![](AvatarUpload/Duke Zill.jpg)
Croatia
1077 Posts
Member since 23/05/2015 |
Posted - 10/08/2018 : 20:11:47
|
Maloprije pročitao. Očekivao sam takvu priču tako da se nisam razočarao, no moglo je to i bolje samo da se dodalo malo više mističnosti i neizvjesnosti. Mogla su bića izlaziti iz magle ili nekog portala pošto je magija u pitanju, a ne iz......(da ne spojlam) Ovako se otpočetka sve zna. Kad je već takva fantasy/horor tematika onda se može dati mašti na volju i svašta dobroga smisliti. No drago mi je da je Zamberletti napravio par poveznica, tako da je ipak cijela priča imala koliko-toliko smisla. Ima tu i dosta teksta i objašnjavanja, no ima i akcije. Mislim da sam ga ja pročitao za sat i sitno, tako da se brzo čita. U svakom slučaju meni bolja priča od specijalca. Što se crteža tiče, kako je netko već rekao, Torricelli ga je na momente totalno sfušario, tako da je i crtež mogao bolje. Kad se sve zbroji i oduzme, jedan od osrednjih maxija koji ću sigurno još par puta pročitati. |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19081 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/08/2018 : 12:28:49
|
hmmm...šta reći? osrijednje, nije govno ali nije ni biser... bolje od specijala sigurno, crtež ok, meni je Torricelli uvijek dobar... jedino opet kraj ko iz bajke...ona Jacqelina iako izgleda da umire, opet preživljava..i valjda se ženi kasnije za agenta... na kraju i onaj pas Ulkas ili što več čudesno ozdravi...čak i neko štene ako je na strani dobra nesme poginut?...jasno mi je za Zagora..ali jedan kuca? čitao sam več bajke sa manje sretnim završetcima... da skrtatim..pun mi je ku*rac više tih stvorenja iz tame,ponora i odkud več...specijal, maxi,smor kolorac.... Da čovjek ponovo poželi pijane indijance i trgovce vatrene vode u Zagoru... loša tura Zagora, srečom extra i redovni su popravili dojam... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 18/08/2018 13:00:39 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 18/08/2018 : 14:51:41
|
nadasve dosadno i loše, a cudoviste je kao iz crtica. ovo je NAJGORI dio ove Zagijeve ture. cuvajte 50 kn, a ako bas necete, samo odlozite na policu, jer ubija sive stanice eksponencijalnom progresijom pri citanju svakog oblacica. ujedno cu iskoristiti priliku da se ispravim u vezi sa specijalom, koji UOPCE NIJE TOLIKO LOS. tako je to kad na prolistavanje i ovlasno citanje das ocjenu (pa sam i za ovaj Maksi pogresno mislio da je podnosljiv), ipak treba procitati na miru i polako.
Dakle, kolorac je najbolji od sva 3, ali je i specijal neobican, no svakako barem solidan i crtacki nadasve zanimljiv. Ovo je pak govno s dna kanalizacije, uzas razvucen na gotovo 300 stranica, ali ne sadrzajni vec scenaristicki (a ni crtacki nije mnogo bolji).
Telleru, ne slazemo se, ali usporedi ovo i Kitova vukodlaka (tamo oko 550 broja LMS; kako se ono zvala epizoda, Utvara?). Netko se bio okomio kako je to lose, ali ona je priča, kao i MG crtez, prema ovome pravo remek-djelo. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19081 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/08/2018 : 15:31:09
|
quote: Originally posted by Curunir
nadasve dosadno i loše, a cudoviste je kao iz crtica. ovo je NAJGORI dio ove Zagijeve ture. cuvajte 50 kn, a ako bas necete, samo odlozite na policu, jer ubija sive stanice eksponencijalnom progresijom pri citanju svakog oblacica. ujedno cu iskoristiti priliku da se ispravim u vezi sa specijalom, koji UOPCE NIJE TOLIKO LOS. tako je to kad na prolistavanje i ovlasno citanje das ocjenu (pa sam i za ovaj Maksi pogresno mislio da je podnosljiv), ipak treba procitati na miru i polako.
Dakle, kolorac je najbolji od sva 3, ali je i specijal neobican, no svakako barem solidan i crtacki nadasve zanimljiv. Ovo je pak govno s dna kanalizacije, uzas razvucen na gotovo 300 stranica, ali ne sadrzajni vec scenaristicki (a ni crtacki nije mnogo bolji).
Telleru, ne slazemo se, ali usporedi ovo i Kitova vukodlaka (tamo oko 550 broja LMS; kako se ono zvala epizoda, Utvara?). Netko se bio okomio kako je to lose, ali ona je priča, kao i MG crtez, prema ovome pravo remek-djelo.
ne slažem se da se ne slažemo...i meni je ta tura Zagora katastrofa...a za Tellera se opet slažemo... sve si mi draži forumaš, još da naučim hrvatski pravopis i to bi bio početak jedne velike ljubavi..forumske naravno, da netko ne dobije bludne misli..![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 18/08/2018 15:34:12 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17044 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/08/2018 : 18:08:04
|
quote: Originally posted by teller
Telleru, ne slazemo se, ali usporedi ovo i Kitova vukodlaka (tamo oko 550 broja LMS; kako se ono zvala epizoda, Utvara?). Netko se bio okomio kako je to lose, ali ona je priča, kao i MG crtez, prema ovome pravo remek-djelo.
ne slažem se da se ne slažemo...i meni je ta tura Zagora katastrofa...a za Tellera se opet slažemo... sve si mi draži forumaš, još da naučim hrvatski pravopis i to bi bio početak jedne velike ljubavi..forumske naravno, da netko ne dobije bludne misli..![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 18/08/2018 : 18:44:36
|
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ne treba(š) naučiti hrvatski, zašto bi? možemo i po slovenski![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Dexters
Senior Member
![](AvatarUpload/dxtr.JPG)
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 18/08/2018 : 23:08:20
|
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
samo što sam "po slovenski" mislio na nešto drugo![](icon_smile_wink.gif) ajme sad će teller poludjeti![](icon_smile_big.gif) |
|
Dexters
Senior Member
![](AvatarUpload/dxtr.JPG)
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/cruz avatar.jpg)
Croatia
13321 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 19/08/2018 : 11:52:37
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by teller
sve si mi draži forumaš, još da naučim hrvatski pravopis i to bi bio početak jedne velike ljubavi..forumske naravno, da netko ne dobije bludne misli..![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
Teller legenda ![](hail.gif) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images(7).jpg)
Vatican City
3882 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 19/08/2018 : 15:58:59
|
Dakle, kolorac je najbolji od sva 3, ali je Ovo je pak govno s dna kanalizacije, uzas razvucen na gotovo 300 stranica, ali ne sadrzajni vec scenaristicki (a ni crtacki nije mnogo bolji).
A sta ako nemamo vise zdravih sivih stanica? 😂 |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
Edited by - sonor on 19/08/2018 16:07:02 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 19/08/2018 : 20:03:36
|
vidi ovoga vaskrslog, ja mislio da si mrtav![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|