Evo sad sam poslao poruku Burattiniju u vezi Marolle. Definitivno ce mu to barem ubaciti bubu u uho, a nadam se da ce donijeti barem malih konkretnih rezultata.
Valjda nisi napisao da je Marolla bolji od njega u humoru, napetosti i prepričavanju.
"Dragi Moreno,
pizda ti materina kani se više Zagora jel vidiš da te ne iđe ništa ajde bogati daj onom Marunu da piše umisto tebe. Kako žena dica ljubavnik i šira familija? Oš doć ovo lito, ima dosta požara pa bi moga malo pomoć gasit. Rubini mi je pojia cili pršut, mamicu mu.
Tvoj DJ snova"
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Evo sad sam poslao poruku Burattiniju u vezi Marolle. Definitivno ce mu to barem ubaciti bubu u uho, a nadam se da ce donijeti barem malih konkretnih rezultata.
Valjda nisi napisao da je Marolla bolji od njega u humoru, napetosti i prepričavanju.
Ma kakvi, ja sam diplomat to je onako sa strane, sa strane pa bum!
Marolla se meni tek triba dokazat. Hellgate priča je imala jako dobar setting, i uz onakvu dinamiku na 2 epizode čovik je pogodija "u sridu". Ovaj kolorac je već, po meni, odradija osrednje. Tako da, tek ću na njegovom idućem radu, ako uspije, moć reć da je čovik dobar scenarist Zagor staffa.
"Dragi Moreno,
pizda ti materina kani se više Zagora jel vidiš da te ne iđe ništa ajde bogati daj onom Marunu da piše umisto tebe. Kako žena dica ljubavnik i šira familija? Oš doć ovo lito, ima dosta požara pa bi moga malo pomoć gasit. Rubini mi je pojia cili pršut, mamicu mu.
Tvoj DJ snova"
Ipak ti je nježniji metod od King Warriora. On odmah fizički prijeti.
Ma kakvi, ja sam diplomat to je onako sa strane, sa strane pa bum!
Jope će ti žena vidit, nesrićo
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Nakon mnogih bezočnih krađa koje su Bonellijevi scenaristi općenito, a Zagorovi posebno, počinili na štetu opusa Stephena Kinga, Marolla mu svojim uratkom čini posvetu, smještajući radnju u Kingov Bangor u Maineu, ali i spominjući izmaštane kingovske toponime Mainea (Castle Rock, Derry) i dajući neke reference na 'Shining'. Sama priča je banalna, priča o nesreći koja je zapravo zločin i o duhovima koji traže osvetu, ali je barem lijepo nacrtana i ne vrijeđa inteligenciju, što nije slučaj s maksijem 'Tajna druida'. 6.5/10
sigurno je da je ovo jedino imalo vrijedno pored ovoga abismalnog maksija i pogotovo specijala s kojima je izasao, a koji su temom toliko obecavali. tako da, ajde bar nesto.
Jedino što mi se činilo vrijedno kupnje od posljednjih izdanja (tj. Dampyra još nema), ako ništa zbog spomenutog Kinga. Sve skupa to jest solidno, ponajviše zbog odličnog Bisija. I unatoč očitim referencama na Kinga, priča je prvenstveno posveta Poeu (Ulalume/Usher/Gavran, da ne spominjem posljednju stranicu...). Marolla nije ništa posebno, ali umije zanimljivo postaviti i ispripovijedati priču, samo što radnja djeluje donekle predvidljivo i banalno u raspletu, tj. fali neke veće domišljatosti i misterija, a ni likovi nisu dovoljno iskorišteni i upečatljivi pa krajnji rezultat nije nešto pretjerano nezaboravan. Bisi podiže dojam, odlično mu leži gotički ugođaj i atmosfera jedne ovakve priče. U svakom slučaju ok za pročitati.
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Nije bilo Dampyra na policama u Tiskovom dućanu, a dobro sam pregledao. S tetom koja je tamo jutros radila ne razgovaram. Ne znam je li hladnija ona ili Ledo škrinja nedaleko nje. Pa radije triput pregledam police i uzmem sladoled.
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain