Author |
Topic |
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 25/08/2018 : 22:54:37
|
Podsmijava (usput, pravilno je 'podsmijeva') cijeli forum? Ti i tri-četiri jadnička niste cijeli forum. A promijeniti tekst nečijeg posta, pa to 'kvoutati' i reći da se slažeš s tim, to je zaista djetinjsto.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 25/08/2018 : 22:56:43
|
quote: Originally posted by zeljko
kad odrastao covjek ima vremena za igre stripove knjige filmove serije... marti misterrija mi pada na pamet...
nesto mora trpjeti obitelj? posao? zdravlje? psiha? igre nisam nikad igrao jer ih nisam znao preci :D nijednu nisam zavrsio
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 25/08/2018 : 22:57:26
|
quote: Originally posted by VALTER
Podsmijava (usput, pravilno je 'podsmijeva') cijeli forum? Ti i tri-četiri jadnička niste cijeli forum. A promijeniti tekst nečijeg posta, pa to 'kvoutati' i reći da se slažeš s tim, to je zaista djetinjsto.
Opa, curica se uvrijedila |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 25/08/2018 : 23:06:14
|
Hehe... znaš - narcisoidan čovjek smatra kako je upravo on najsavršeniji primjerak ljudske vrste. Očekuje da drugi budu ushićeni njegovom pojavom. Uvijek ističe tuđe mane i zaljubljen je u sebe. Sav si je važan, hvališe se, preuveličava svoje sposobnosti, očekuje da ga drugi poštuju, nikad neće priznati da bi drugi u bilo cemu bili uspješniji od njega. A ustvari samo im treba malo pažnje jer su nesigurni i ne osjećaju se vrijednim - pa reko da ti olakšam i ovim postom malo poklonim pažnje :) |
Edited by - logo111 on 25/08/2018 23:07:13 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 25/08/2018 : 23:06:43
|
Valtere, samo polako, bez vrijeđanja. Nemaš argumenata pa počinješ vrijeđati. A baš sam pohvalio tebe i ostalu dvojicu zbog drugačijeg stava čime bi se dobilo na dinamici i raznovrsnosti rasprave .A ti moraš uprskati em svojim cvilenjem em svojim standardnim vrijeđanje. Pomalo, prije nego što nešto napišeš odgovor udahni malo zraka, popij čaj i opusti se. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 25/08/2018 : 23:24:49
|
quote: Originally posted by solar
@VALTER Ako ne želiš poći na hlađenje morat ćeš se smiriti.
Vi moderatori trebate uzeti u obzir da se možda malo ras.izdio, ljudi smo, dogodi se, a on je lako zapaljiv i ima oštar jezik. Bilo bi bolje da svoj snagu upotrijebi na kritičko razmišljanje o Zagoru. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 25/08/2018 : 23:54:22
|
Krigeru, zašto izigravaš časnu sestru i psihologa, a opće je poznato da si jedna od najneuravnoteženijih osoba ovdje, koja je u alkoholiziranom stanju dolazila na forum i ispisivala svakakve pokliče? |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 26/08/2018 : 06:56:21
|
quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by vice
Tipično zagorološko blebetanje, koje za cilj ima dati naknadni, tobože dublji smisao konfuznom i nedorađenom scenariju.
Ja nisan zagorolog.
Nisi 'doktor', ali svakako pripadaš skupini zagorologa. Dobro je što ta imenica sve više i više poprima pogrdno značenje.
Opet ne čitaš šta pišen nego guraš svoje. Zagorologija za mene ne postoji, barem ne u onom obimu u kakvom se definira. Ti se pak na svakom topicu trudiš "izdrkat" po svima. Podsjećaš me na onog najmanjeg Japanca u bukkake ekipi koji li ga mlati pa mlati, al ne izlazi ništa.
He,he, jbt. a ja bas maloprije sletio u Tokyo. 😃 |
Los cukar na fritulama! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/08/2018 : 08:00:47
|
u pravu si...sram me..valjda se ne ljutiš na tellera jednička? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 26/08/2018 08:01:40 |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 26/08/2018 : 09:53:10
|
Krigeru, zašto izigravaš časnu sestru i psihologa, a opće je poznato da si jedna od najneuravnoteženijih osoba ovdje, koja je u alkoholiziranom stanju dolazila na forum i ispisivala svakakve pokliče?
Pogrešno. eksperimentirao sam, mogao sam u jednom danu odigrati tri lika na tri različita topica, jer to je virtualan svijet, ne stvaran kako ga doživljava većina koja se usudi koristiti svemrežje. A što se tiče psihologije ... u svakom slučaju upotrijebi svoju energiju za konstruktivno pisanje o temi, a ne na režanje na sve oko sebe. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 26/08/2018 : 12:43:00
|
Mislim kako je s tobom besmisleno raspravljati o temi svemređžja, jer si osoba, jedna od mnogih, koja uopće ne kuži što je to. Općenito ljudska istraživanja bilo čega nemaju granice, pogotovo što se tiče psihologije ... ah, da to je svijet koji još manje kužiš.
Drž se ti teme, ovdje si ionako, pretpostavljam, radi stripova, a sve ostalo je sporedno i trebalo bi biti opuštenije. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13083 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 26/08/2018 : 13:40:25
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Odrasli ljudi NE igraju video igre. Ne znam da li možeš ovo shvatiti, ali neću objašnjavati. Rekao bih da odrasli ljudi ne čitaju ni stripove...
Ne mogu to shvatiti, a i hvala što mi nećeš objasniti pošto me ne zanima
Vjerujem da ti nije namjera bila nikoga uvrijediti pošto mislim da nisi takav, ali mogao si ispred ove rečenice u svom postu staviti "Meni je...":
Zagor zastario, naivan, dosadan i nekvalitetan.
I sve ok. Meni isto neke stvari ne pašu otprije i najbolje ih je ostaviti u prošlosti, te na njih imati lijepo sjećanje. Ako nešto danas ne ide, onda ne treba forsirati. Što se tiče stripa, barem danas hvala bogu ima izbora napretek |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
Dexters
Senior Member
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13083 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 26/08/2018 : 15:22:36
|
Iskreno, pojma nemam i da me netko pita da nabrojim 10 top priča Zagora, meni bi to bilo nezahvalno za napravit takvu listu, a kamoli ovo. Tek sam na 1/3 pročitanog Zagora tako da ne bih znao, imam još toga dosta za otkriti.
A sad, ako se ovom temom mislilo naći usput ep koja bi se predstavila Zagora nekome (pretpostavljamo da ta osoba nikada nije bila u kontaktu s tim junakom), teško da ćemo nekoj osobi 20+ danas moći preporučiti ako ga nikad nije čitao ili ako nikad nije bio u dodiru sa stripom, vjerojatno onda nikada niti neće.
Ako je neko dijete 10-12g u pitanju, svakako bi mu preporučio čitat otpočetka kronološki da se upozna sa Zagorom, taj dio je i najnaivniji, ali možda djeci bi to i odgovoralo te bi polako čitanjem došli do nekih ozbiljnijih tema koje bi im onda lakše "sjele" nego da im te iste odmah budu "prvi" Zagor |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/08/2018 : 15:52:49
|
quote: Originally posted by ReemCP
Odrasli ljudi NE igraju video igre. Ne znam da li možeš ovo shvatiti, ali neću objašnjavati. Rekao bih da odrasli ljudi ne čitaju ni stripove...
Ne mogu to shvatiti, a i hvala što mi nećeš objasniti pošto me ne zanima A ne zanima te? Ajd dobro onda.
Vjerujem da ti nije namjera bila nikoga uvrijediti pošto mislim da nisi takav, ali mogao si ispred ove rečenice u svom postu staviti "Meni je...":
I sve ok. Meni isto neke stvari ne pašu otprije i najbolje ih je ostaviti u prošlosti, te na njih imati lijepo sjećanje. Ako nešto danas ne ide, onda ne treba forsirati. Što se tiče stripa, barem danas hvala bogu ima izbora napretek
Ovo je tema o preporučivanju Zagora. Tko voli neka čita naravno, ali kada su preporuke u pitanju, tu se već mora nešto reći. Dakle prvo "nemoj", a zatim više diplomatski "zašto"? Neki argument zašto bi netko nekome preporučio Zagora za čitanje...Fascinira me da nešto meni tako loše može imati toliku pozornost kod nas. Čitam sve moguće knjige, stripove, igram igre, gledam filmove već par decenija. Čovjek razvije određen ukus nakon tolikog vremena. Zagor je bio dobar odskok prije 30+ godina, ali neki ga se još drže dok su Seagal i Dudukoff davno izašli iz mode. Svaka moja rasprava je u smislu da shvatim zašto. Kada jednom shvatim, neću se više mješati... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 26/08/2018 15:57:27 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 26/08/2018 : 16:00:08
|
Iskreno, pojma nemam i da me netko pita da nabrojim 10 top priča Zagora, meni bi to bilo nezahvalno za napravit takvu listu, a kamoli ovo. Tek sam na 1/3 pročitanog Zagora tako da ne bih znao, imam još toga dosta za otkriti.
A sad, ako se ovom temom mislilo naći usput ep koja bi se predstavila Zagora nekome (pretpostavljamo da ta osoba nikada nije bila u kontaktu s tim junakom), teško da ćemo nekoj osobi 20+ danas moći preporučiti ako ga nikad nije čitao ili ako nikad nije bio u dodiru sa stripom, vjerojatno onda nikada niti neće.
Ako je neko dijete 10-12g u pitanju, svakako bi mu preporučio čitat otpočetka kronološki da se upozna sa Zagorom, taj dio je i najnaivniji, ali možda djeci bi to i odgovoralo te bi polako čitanjem došli do nekih ozbiljnijih tema koje bi im onda lakše "sjele" nego da im te iste odmah budu "prvi" Zagor
Ako ništa drugo kad extra stigne SD imat ćemo veliku povezanu cjelinu Zagora. Možda je bolje pričati o najboljem periodu Zagora, a priča o najboljoj epizodi ili koja epizoda najbolje predstavlja Zagora je teško pitanje. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 26/08/2018 : 16:10:19
|
Ne mogu to shvatiti, a i hvala što mi nećeš objasniti pošto me ne zanima A ne zanima te? Ajd dobro onda.
I sve ok. Meni isto neke stvari ne pašu otprije i najbolje ih je ostaviti u prošlosti, te na njih imati lijepo sjećanje. Ako nešto danas ne ide, onda ne treba forsirati. Što se tiče stripa, barem danas hvala bogu ima izbora napretek
Ovo je tema o preporučivanju Zagora. Tko voli neka čita naravno, ali kada su preporuke u pitanju, tu se već mora nešto reći. Dakle prvo "nemoj", a zatim više diplomatski "zašto"? Neki argument zašto bi netko nekome preporučio Zagora za čitanje...Fascinira me da nešto meni tako loše može imati toliku pozornost kod nas. Čitam sve moguće knjige, stripove, igram igre, gledam filmove već par decenija. Čovjek razvije određen ukus nakon tolikog vremena. Zagor je bio dobar odskok prije 30+ godina, ali neki ga se još drže dok su Seagal i Dudukoff davno izašli iz mode. Svaka moja rasprava je u smislu da shvatim zašto. Kada jednom shvatim, neću se više mješati...
Zagor zastario, naivan, dosadan i nekvalitetan? Obi, sam si priznao da si zadnjeg Zagora čitao još u Jugoslaviji. Preskočio si skoro 30 godina serijala, ali ti si uvjeren da Zagor ne valja. Ne radi se to tako. ;) |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 26/08/2018 : 16:11:15
|
quote: Originally posted by nagor
Zagor zastario, naivan, dosadan i nekvalitetan? Obi, sam si priznao da si zadnjeg Zagora čitao još u Jugoslaviji. Preskočio si skoro 30 godina serijala, ali ti si uvjeren da Zagor ne valja. Ne radi se to tako. ;)
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 26/08/2018 : 16:11:26
|
Valter čita i novije epizode i možda je malo kompetentniji po tom pitanju ali tip je toliko iskompleksiran zagorologijom, zavišću i slijepim obožavanjem propalih totalitarističkih režima da ti ga je na kraju žao. Najradije bi mu kupio čokoladicu, potapšao po glavi i vratio u sobu obloženu jastucima iz koje je pobjegao.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 26/08/2018 : 16:13:20
|
quote: Originally posted by nagor
Valter čita i novije epizode i možda je malo kompetentniji po tom pitanju ali tip je toliko iskompleksiran zagorologijom, zavišću i slijepim obožavanjem propalih totalitarističkih režima da ti ga je na kraju žao. Najradije bi mu kupio čokoladicu, potapšao po glavi i vratio u sobu obloženu jastucima iz koje je pobjegao.
|
|
|
Topic |
|