Stvarno misli li VČ nastaviti s knjigama Texa i Mister Noa? Zna li netko s Facebooka možda? S Texom je možda i bolje stati i dati prednost Strip-Agentu ali Mister No i Marty...
Polako ljudi, biće i Mister No i Teks knjige, kako stvari stoje najverovatnije na sajmu knjiga.Trenutno je prioritet na Zagorovoj knjizi, a posle nje verovatno Dilanova, mada je sasvim moguće da sem Zagorove knjige sve ostale 3 budu zajedno na sajmu uz neki Obojeni program i novu Planetu mrtvih. Posle sajma na redu je Martijeva knjiga, verovatno decembar, eventualno januar.
Što se Mister Noa tiče, koliko sam načuo, više lepih stvari nas očekuje u narednom periodu, dakle ne samo jedna.
I upamtite da Veseli četvrtak ne zanima šta rade Ludens i Strip agent (to što ove ponekad zanima šta radi Veseli je druga stvar), imaju svoju izdavačku politiku, Zagor knjige svakako zbog bolje prodaje imaju prednost nad knjigama Teksa i Mister Noa, to što mnogi ovde sa ovog topika kupuju Libellusovog Zagora (ili eventualno Ludensovog) pa ih ne zanimaju knjige Veselog četvrtka, nije problem ove izdavačke kuće.
Polako ljudi, biće i Mister No i Teks knjige, kako stvari stoje najverovatnije na sajmu knjiga.Trenutno je prioritet na Zagorovoj knjizi, a posle nje verovatno Dilanova, mada je sasvim moguće da sem Zagorove knjige sve ostale 3 budu zajedno na sajmu uz neki Obojeni program i novu Planetu mrtvih. Posle sajma na redu je Martijeva knjiga, verovatno decembar, eventualno januar.
Što se Mister Noa tiče, koliko sam načuo, više lepih stvari nas očekuje u narednom periodu, dakle ne samo jedna.
I upamtite da Veseli četvrtak ne zanima šta rade Ludens i Strip agent (to što ove ponekad zanima šta radi Veseli je druga stvar), imaju svoju izdavačku politiku, Zagor knjige svakako zbog bolje prodaje imaju prednost nad knjigama Teksa i Mister Noa, to što mnogi ovde sa ovog topika kupuju Libellusovog Zagora (ili eventualno Ludensovog) pa ih ne zanimaju knjige Veselog četvrtka, nije problem ove izdavačke kuće.
Odlično, odlično... Možda pripremaju i nova iznenađenja, kolor Mister No?
taj kolor mister no, nove epizode je najavljen prije pola godine, ici ce u sklopu obojenog programa...almanah ide u zs...mozda specijali krenu...
Napisao sam više novih stvari.
Koja dobra godina za stripofile! Koja dobra godina!!!
Pa dobro, ova godina se već bliži kraju, nove stvari dolaze u narednom periodu, neće sve naravno biti ni u istoj ediciji Veselog četvrtka.No, sve u svoje vreme, nešto pre, nešto kasnije, bitno je da će toga definitivno biti.
Nekako mi je poznata ova naslovnica, kao da sam vidio sličnu iz starijeg perioda.
Mogao si je videti samo u Ludensovom specijalcu posvecenom Galijenu Feriju gde su objavljeni skoro svi Ferijevi neobjavljeni crtezi i neobjavljene naslovnice. Dakle, ova je jedna od "odbijenih" za neke davne epizode sto znaci da je i poodavno crtana kad je maestro bio u mnogo boljoj formi pa se zato i cini dosta boljom od prethodne ili naredne
taj kolor mister no, nove epizode je najavljen prije pola godine, ici ce u sklopu obojenog programa...almanah ide u zs...mozda specijali krenu...
Napisao sam više novih stvari.
Mozda ce nastaviti tamo gde je Ludens stao? regularni 260. Pa da se spoji sa VC 1 odnosno regularni 292
Mada bih ja najvise voleo i Martija i Mr Noa od pocetka. Bas kao sto je bilo u originalu. Jedna epka jedan strip. Ne leze mi ove debeljuce da ne kazem krmace sa mekim koricama. A materjale vec imaju