Godard & Ribera - Die Wichte / Chroniques du temps de la vallée des Ghlomes, 1985-1996)
Francuzi su objavili 4 a Nijemci samo prva 2 albuma.
Harem se uznemirio jer kralju se ne diže a što je još gore ponestalo je i božanstvenog likera. Brže-bolje šalje se najhrabriji vitez po novi krčag. Put je opasan, trnovit i duug i vodi na Onu stranu…
Očekivanja nisu bila prevelika, kad ono odličan strip. Koji dobar humor!!
Svoje nezadovoljstvo žene pokazuju podižući suknju i otkrivajući svoj stražnjicu.
Vreća od viline kože, hrani i brani, samo treba turit prst na pravo mjesto.
Je duugačak, ispod mora da ima mećaju kojom može mesti mliko.
Nakon bijega iz ludnice gdje ju je smjestio pohlepni brat, lijepa Jobeth uzima novi identitet i pod imenom Bird postaje tražen model. Tijelo joj krase tajanstvene tetovaže plemena Maori…
Još malo Danyja, stvarno je dobar. Valjalo bi baciti pogled na ono što je radio, a puno je toga objavljeno. Zanimljivo, neki njegovi fazoni su meni poznati, a sigurno ne samo meni.
Table su iz albuma Höhepunkte (Vrhunci) iz 1993.
- Fra Jozo, ja imati 10 djece, svi crno, jedanesto bijelo ko ti? - Priroda je nepredvidiva, vidi koze!... - Ja šutjeti...
Konjski ku…, ovaj kita. - Tko nasmije konja ima džabe klopu. -...tko rasplače konja džabe ruča.... - Bravo senjor, dajem guze ako mi odate tajnu! - Reko sam mu da je moj veći... - a danas sam mu ga pokazao.
-Čuvaj se, mala, ima kanibala! - I ne vračajte mi se prazni ruku! - Ćaćo, ponit ćemo je kući i pojist? - Jok sine, ponit ćemo je kući…i pojist mater.
- Sigurno si zubar! - Stvarno jesam, kako znaš? - Nisam ni osjetila.
- Izlazi, skidaj gaće i drkaj! - Ali… - Drkaj ili okidam. - Nakon 6. puta… - Luce ćeri, moreš s ovim gospodinom do Splita.
Zna li neko kako se briše tekst iz oblačića? Program je ACDSee