Ma na tog cika su opalili cijenu koja pase ciko kolorcima..kad se pripremala naslovnica..ne shvatisi u brzini da je pola tanji.jedino mozda ako spoje dva broja u jedan..ne brinite..bit ce jeftin ko sve od ludensa..samo da docekamo konacno..i da..dobri su ti ciki..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Trebao bi sad nekako i novi Tex izaći. A za Chica sam već skoro i zaboravio
A i da ne izađe nećeš puno propustiti. Ja kupio OP i krenuo da čitam. Pa to je genocid za mozak. Neverovatna količina gluposti. Odustao na polovini druge priče. Čekam prvu priliku da se radosiljam tog sranja. Sada mi tek više uopšte nije žao što je VČ i prestao sa edicijom Čiko nakon onih 5 Ferijevih.
Trebao bi sad nekako i novi Tex izaći. A za Chica sam već skoro i zaboravio
A i da ne izađe nećeš puno propustiti. Ja kupio OP i krenuo da čitam. Pa to je genocid za mozak. Neverovatna količina gluposti. Odustao na polovini druge priče. Čekam prvu priliku da se radosiljam tog sranja. Sada mi tek više uopšte nije žao što je VČ i prestao sa edicijom Čiko nakon onih 5 Ferijevih.
Tako i treba biti, jer je sve drugo očaj, uključujući naravno i ovo putovanje kroz vrijeme.
ali shvatite več da nas ima i malo tupavih kojima je i Čiko poslje Nolite/Ferrija dobar... ne sudite ukus drugih po sebi... i najlošiji Čiko je hrpa humora naspram extra Minuette Alan Forda.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ali shvatite več da nas ima i malo tupavih kojima je i Čiko poslje Nolite/Ferrija dobar... ne sudite ukus drugih po sebi... i najlošiji Čiko je hrpa humora naspram extra Minuette Alan Forda.
Slažem se s dodsferdom, većina Chicovih specijala su na isti kalup, ili ti se sviđa ili ne. Moram priznati da je ovo što sad ludens izdaje zaista kvalitetno izdanje- u boji, plastificirane korice, cijena 29kn što je samo 4kn skuplje od c/b- za kolekcionare je to must have, a naravno i za one najmlađe fanove
Ajde nek netko blizak Bernardu upita covjeka gdje je zapelo i kad ce konacno...
Ja bih volio da na kraju to izdaje u formi onih Mister No Maxija, jasno s naslovnicama unutra kao npr. kod Jana Dixa Čarobne knjige. Tanko je 64 stranice, izbačeno je 6 brojeva (i ako se ne varam, to je to), 3x2 je najbolja formula, onako 128 stranica, solidno.
Ajde nek netko blizak Bernardu upita covjeka gdje je zapelo i kad ce konacno...
Ja bih volio da na kraju to izdaje u formi onih Mister No Maxija, jasno s naslovnicama unutra kao npr. kod Jana Dixa Čarobne knjige. Tanko je 64 stranice, izbačeno je 6 brojeva (i ako se ne varam, to je to), 3x2 je najbolja formula, onako 128 stranica, solidno.
Idu PSDZ do kraja, a onda... Nadam se, stvarno se nadam - MISTER NO!!! Bilo bi vrijeme, od prvog broja, kako god, da otkačimo sve ove preskupe i spore priče :)