forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Real Madrid
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14041 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 16/09/2018 : 20:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Realova klupa nije dostojno popunjena za osvajača Lige prvaka...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 11:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Kakve bi tek nagrade osvojio da je bio u formi!

Zapravo mu je pomoglo što su konkurenti za nagradu bili u još goroj formi.

Nije to tako. Ronaldo je odveo Real kao najbolji strijelac do titule LŠ. Takođe i Portugal na SP kao najbolji strijelac svih evropskih zemalja u kvalifikacijama.
Messi je osvojio zlatnu kopačku.

Ne vrijedi sa vama Hrvatima o tome diskutovati jer vi na sve to gledate subjektivno i ove godine od Modrića dalje ne vidite, samo zato što je vaš. Činjenica jeste da Modrić prošlu sezonu u Realu nije odigrao dobro i da mu je pod znakom pitanja uopšte da igra u Realovom prvom timu. Real jeste osvojio LŠ, ali Modrićeva zasluga za to je minimalna. Nemoj da me demantuje sada neko ko nije pratio sve Realove utakmice prošle godine, već neko ko jeste. Da bi se to desilo, da me demantuje neko ko je pratio Real prošle sezone, taj bi morao da je totalno slijep i da je sa Modrićem neki pobratim.
Hrvatska jeste došla do finala SP, svaka čast na tome, Modrić se lavovski borio na prvenstvu, ali daleko od toga da je bio najdomininatniji igrač prvenstva.

Modrić možda i osvoji ove godine Zlatnu loptu, ali to bi bio neviđeni poklon do sada. Nije je zaslužio, ne treba da je dobije. Tako stvari stoje, sviđalo se to Hrvatima ili ne, to je jedina prava istina.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/09/2018 : 12:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Istina je negdje između
Ali Zlatnu loptu neće osvojiti, koštala ga je utakmica sa španjolcima
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 12:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nema tu ništa "između", jedina istina je ono što sam ja napisao.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/09/2018 : 13:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Da je sve tako kao što si napisao ne bi Modrićo osvajao te silne nagrade i ne bi svjetske zvijezde gurale u prvi plan kak osvajača Balon dOr
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17038 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/09/2018 : 13:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Igrač koji je najviše pokazao na SP je Eden Hazard, Modrić je došao do finala, a najbolji mora biti iz finala.
Da Modrić ove godine uzme tu nagradu, ne bi bilo nezasluženo! Ali da, nakon Španjolaca sam uvjeren da će ju uzeti Ronaldo.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 14:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Da je sve tako kao što si napisao ne bi Modrićo osvajao te silne nagrade i ne bi svjetske zvijezde gurale u prvi plan kak osvajača Balon dOr

Mislim da je to vise znak da hoce kraj vladavine Ronaldo/Messi ere.
Da bi jedan od ove dvojice opet osvojio, morace cuda nevidjena da napravi. To je neko moje misljenje, jer drugo objasnjenje nemam.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/09/2018 : 14:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Nije to tako. Ronaldo je odveo Real kao najbolji strijelac do titule LŠ. Takođe i Portugal na SP kao najbolji strijelac svih evropskih zemalja u kvalifikacijama.

Ne vrijedi sa vama Hrvatima o tome diskutovati jer vi na sve to gledate subjektivno i ove godine od Modrića dalje ne vidite, samo zato što je vaš. Činjenica jeste da Modrić prošlu sezonu u Realu nije odigrao dobro i da mu je pod znakom pitanja uopšte da igra u Realovom prvom timu. Real jeste osvojio LŠ, ali Modrićeva zasluga za to je minimalna. Nemoj da me demantuje sada neko ko nije pratio sve Realove utakmice prošle godine, već neko ko jeste. Da bi se to desilo, da me demantuje neko ko je pratio Real prošle sezone, taj bi morao da je totalno slijep i da je sa Modrićem neki pobratim.
Hrvatska jeste došla do finala SP, svaka čast na tome, Modrić se lavovski borio na prvenstvu, ali daleko od toga da je bio najdomininatniji igrač prvenstva.

Modrić možda i osvoji ove godine Zlatnu loptu, ali to bi bio neviđeni poklon do sada. Nije je zaslužio, ne treba da je dobije. Tako stvari stoje, sviđalo se to Hrvatima ili ne, to je jedina prava istina.

Pa koji si ti Real gledao... ?

Pa upravo nakon prošle godine španjolci su Modrića svrtstali među 8 najboljih igrača koji su ikada u povijesti igrali u Realu uz bok Di Stefanu, Puškašu, Zidanu....jer sve što je Real osvojio je s njegovim potpisom.

https://100posto.hr/sport/luka-modric-osmi-najbolji-igrac-u-povijesti-real-madrida-iza-sebe-ostavio-brazilca-ronalda-figa-i-druge-legende

Pa uz to dovesti svoju reprezentaciju do viceprvaka svijeta i uz to biti proglašen najboljim igračem SP - dominantno bez ozbiljnije konkurencije.

Logika samo po sebi se nameće tko je najbolji ove godina sviđali se to tebi ili ne....

I na kraju kad baš voliš toliko spominjati "Hrvate" - nisu ga "Hrvati" izabrali za najboljeg u Europi -jel tako ? Eto samo toliko o tvojoj objektivnosti.

Edited by - logo111 on 17/09/2018 14:32:00
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/09/2018 : 14:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Upravo ti gledaš na to malo previše subjektivno, ako razumiješ što hoću reći, tako da ne vrijedi ni s tobom raspravljati.

Have mercy
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 14:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Upravo ti gledaš na to malo previše subjektivno, ako razumiješ što hoću reći, tako da ne vrijedi ni s tobom raspravljati.

Naravno da razumijem, ja sam srbocetnicki agresor i zavidan sam vam na uspjehu. To je ono sto jedna prosjecna rvatina vidi.
Kao sto rekoh, nema tu neke normalne komunikacije sa vama na tu temu, pokazalo se nedavno i na temi SP. Manite se toga, samo lupate bzvz. gluposti ne znajuci o cemu pricate.
Sve sam fino objasnio, svako ko misli drugacije nema pojma o cemu prica.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/09/2018 : 14:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Sve jasno, nemaš potrebe ponavljati se.

Have mercy
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/09/2018 : 14:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno da razumijem, ja sam srbocetnicki agresor i zavidan sam vam na uspjehu. To je ono sto jedna prosjecna rvatina vidi.
Kao sto rekoh, nema tu neke normalne komunikacije sa vama na tu temu, pokazalo se nedavno i na temi SP. Manite se toga, samo lupate bzvz. gluposti ne znajuci o cemu pricate.

Prijatelju pa tebe nitko nije vrijeđao da ovako pogrdno nazivaš jedan narod.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 14:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

quote:

Prijatelju pa tebe nitko nije vrijeđao da ovako pogrdno nazivaš jedan narod.

Daleko od toga da su svi Hrvati takvi, mislio sam vise na pojedince, takve kao sto si ti.
Ti si jedan od onih koji se do sada razbacivao nekim ustaskim parolama, bio si izbacen zbog toga.
Moja objasnjenja su bila upucena razumnim ljudima, oni su i shvatili da sam u pravu, ali se uvijek javljaju oni drugi.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/09/2018 : 15:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Vidi, nezelim s tobom ulaziti u rasprave van topica ali ovim svojim postom si potvrdio da si namjerno vrijedao pripadnike jednog naroda i to samo jer imaju razlicite stavove od tebe u ovoj raspravi. Neka dalje rade moderatori.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10411 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 17/09/2018 : 15:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
King, tvoji postovi i zezancija su mi simpatični ali moram ti na nešto skrenuti pažnju.

Ti si sam sebe proglasio objektivnim za sport i za stripove i tko od toga odstupa nije po tebi objektivan.

Što se tiče La Lige odgledao sam skoro baš sve utakmice Reala i Barcelone, a dobar dio od Atletica Madrida, Seville i još poneki derbi. Također i Ligu prvaka sa Realom i Barcelonom.

Ronaldo nije imao baš sjajnu sezonu (pogotovo ako ga se promatra u odnosu na prethodnu kada je zasluženo proglašen za najboljeg), imao je bljeskove u kojima nas je znao zadiviti. Nije ni Modrić imao konstantnu formu u Realu to je istina, ali rekao bih sa nešto manje oscilacija.

Nekome se Modrićeva igra sviđa, dok ga neki podcjenjuju. On ne postiže golove ali podiže razinu kvalitete igre ekipe.

Sigurno da ga je rezultat reprezentacije gurnuo u prvi plan za nogometaša godine, po meni opravdano.

On nije najbolji nogometaš za mene ali je možda nazaslužniji.

Za mene je najbolji nogometaš trenutno Messi, pa dugo nitko, a onda, ma nije ni bitno. Eto možda ni ja nisam objektivan.

Ako mene pitaš najveća nepravda je nanešena Xaviju one godine kada je Španjolska bila prvaka svijeta, a čini mi se daje i Barca osvojila Ligu prvaka.

Na forumu se iznose različita mišljenja, većina nije nužno u pravu, ali ne treba se odmah ljutiti zbog različitog mišljenja ili tu upetljavati nacionalizam kojeg odobno prezirem.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 16:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidi, nezelim s tobom ulaziti u rasprave van topica ali ovim svojim postom si potvrdio da si namjerno vrijedao pripadnike jednog naroda i to samo jer imaju razlicite stavove od tebe u ovoj raspravi. Neka dalje rade moderatori.

Mani se tih notornih manipulacija, zbog tvog veličanja ustaštva je manhunter napustio forum.
Legija ne zaboravlja i ne prašta!
Pisaćemo se mi još.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/09/2018 : 16:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Rekao sam ti da necu nasjesti na ove tvoje niske nacionalisticke provokacije i prijetnje.

Mozemo se drzati samo rasprave o Modricu i Realu. Za ovo na sto prebacujes raspravu zato sto se netko neslaze s tobom je strasno i nadam se reakciji moderatora.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 16:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Peyo, ti si normalan pa mislim da se s tobom može normalno i prodiskutovati.
Nebitno je da li se nekome Modrićeva igra sviđa ili ne, on je jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Kvaka je u tome da nije imao dobru sezonu u Realu, svoju najlošiju u zadnjih nekoliko godina. Ukoliko si zaista pratio Real, ne shvatam kako možeš da demantuješ tu moju tvrdnju.
Messija ne podnosim organski, svi smo se pomalo naslađivali kada nije ušao u uži izbor za najboljeg igrača. Iako je totalno zakazao na SP, neviđena je glupost i nepravda da nije ušao u uži izbor za Zlatnu loptu. To što ću ponekad malo da podbodem supermarka, zlatana ili solara, ne znači da stvarno ne vidim o kakvoj se igračini radi. Jedini je dostojan da stoji rame uz rame Ronaldu, kako u prethodnih deset godina, tako i prošle sezone. Iako su neki smoreni osvajanjem Zlatne lopte od strane ove dvojice igrača, činjenica je da su je zaslužili, svake godine do sada pa i ove protekle. I dok njih dvojica neumorno i dalje obaraju rekorde, Zlatnu loptu treba da pokupi čovjek kojem se već prošle sezone počeo da klima status prvotimca Reala. Šta reći...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 16:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

nadam se reakciji moderatora.

I ja se isto nadam reakciji jednog moderatora, i to manhuntera. Sada bi bio pravi momenat za to. Pročitaj još jednom njegov potpis.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 16:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Manhunter nema potpis na ovom forumu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 16:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Manhunter nema potpis na ovom forumu.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 17:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 17:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ovo mora da si fotošopirao.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 17:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nisam, pobogu. Da nisi iskljucio opciju za potpise?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 17:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Koji je sad to đava?
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000