forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Real Madrid
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 17:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Evo, vratio potpise.
Mislio da se ta kategorija u profilu odnosi samo na moj potpis.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10411 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 17/09/2018 : 17:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
Nebitno je da li se nekome Modrićeva igra sviđa ili ne, on je jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Kvaka je u tome da nije imao dobru sezonu u Realu, svoju najlošiju u zadnjih nekoliko godina. Ukoliko si zaista pratio Real, ne shvatam kako možeš da demantuješ tu moju tvrdnju.

Da li je to Modriću u Realu bila jedna od najlošijih sezona teško mi je za procijeniti, ali je svakako bila lošija od prethodne. Da nije bilo SP-a, gdje je njegov doprinos golem, Modrić ne bi bio u konkurenciji za igrača godine.

Primijetio sam već ranije da si Ronaldov veliki fan (i ja ga iznimno cijenim), ali objektivno i njemu je to bila jedna od lošijih sezona. Ako dobro pamtim dugo mu je trebalo da počne zabijati u La ligi.

Meni bi npr. i Hazard i Griezmann trebali biti ispred Salaha koji je imao sjajnu klupsku sezonu.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31280 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/09/2018 : 17:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ja nisam gledao sve Modrićeve utakmice, ali jesam Salahove i nije mi jasno zašto ga se i ovdje konstantno podcijenjuje, odigrao je fantastičnu sezonu, svakako bio jedan od najatrakrivnijih za gledati. Kad smo kod Modrića bio je pravi na 2 najvažnija natjecanja godine (CL i WC).

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/09/2018 : 17:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by izivko

Upravo ti gledaš na to malo previše subjektivno, ako razumiješ što hoću reći, tako da ne vrijedi ni s tobom raspravljati.

Naravno da razumijem, ja sam srbocetnicki agresor i zavidan sam vam na uspjehu. To je ono sto jedna prosjecna rvatina vidi.
Kao sto rekoh, nema tu neke normalne komunikacije sa vama na tu temu, pokazalo se nedavno i na temi SP. Manite se toga, samo lupate bzvz. gluposti ne znajuci o cemu pricate.
Sve sam fino objasnio, svako ko misli drugacije nema pojma o cemu prica.

Dobro King, ajde stanimo na loptu (zlatnu:))
Nema potrebe odmah pisati ovako oštro, a i ostali - dajte bez svađe molim vas.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/09/2018 : 18:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Nebitno je da li se nekome Modrićeva igra sviđa ili ne, on je jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Kvaka je u tome da nije imao dobru sezonu u Realu, svoju najlošiju u zadnjih nekoliko godina. Ukoliko si zaista pratio Real, ne shvatam kako možeš da demantuješ tu moju tvrdnju.

Da li je to Modriću u Realu bila jedna od najlošijih sezona teško mi je za procijeniti, ali je svakako bila lošija od prethodne. Da nije bilo SP-a, gdje je njegov doprinos golem, Modrić ne bi bio u konkurenciji za igrača godine.

Primijetio sam već ranije da si Ronaldov veliki fan (i ja ga iznimno cijenim), ali objektivno i njemu je to bila jedna od lošijih sezona. Ako dobro pamtim dugo mu je trebalo da počne zabijati u La ligi.

Meni bi npr. i Hazard i Griezmann trebali biti ispred Salaha koji je imao sjajnu klupsku sezonu.

Druze, evo Modricevog skora prosle sezone:
SP: 2 gola (jedan iz penala).
Sampionska liga: 1 gol, nijedna asistencija.
La liga 17/18: Jedan gol.

Pa te pitam opet, da li je to ucinak koji je dovoljan da se osvoji Zlatna lopta? Na osnovu cega? Sampionske lige, gdje je postigao samo jedan gol, bez asistencije? La lige gdje je za godinu postigao jedan gol?
O tome cijelo vrijeme pricam.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 18:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Naravno, samo igrači koji daju golove su važni za momčad.
Pa King pobogu...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29622 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/09/2018 : 19:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s Kingom
Naravno da su svi važni, ali ne može se Modrićev utjecaj mjeriti sa 40ak golova po sezoni, koliko god bio "nevidljiv"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 19:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Stariji će se sjetiti nepravde počinjene 1963. kada je neki Lav Jašin dobio Loptu iako je te sezone imao nula golova u svim natjecanjima.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29622 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/09/2018 : 20:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Nitko nije rekao da je bilo čiji (golgeterski) učinak bolji od bilo čijeg "nevidljivog" učinka, nego da je učinak od 40ak golova nedostižan za Luku, koliko god bio "vidljiv" ili "nevidljiv" njegov učinak
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 17/09/2018 : 20:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
LUKA MODRIĆ 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31280 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/09/2018 : 20:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kad se dodjeljuje?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14041 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 17/09/2018 : 20:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Stariji će se sjetiti nepravde počinjene 1963. kada je neki Lav Jašin dobio Loptu iako je te sezone imao nula golova u svim natjecanjima.

, uuuu, dobra, dobra!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10411 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 17/09/2018 : 20:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa te pitam opet, da li je to ucinak koji je dovoljan da se osvoji Zlatna lopta? Na osnovu cega? Sampionske lige, gdje je postigao samo jedan gol, bez asistencije? La lige gdje je za godinu postigao jedan gol?
O tome cijelo vrijeme pricam.

Gle, mogao bih sada pisati o tome kako i koliko Luka doprinosi i da li su ove 2 značajke koje si spomenuo sve bitno u nogometu.

Umjesto toga ću te pitati za tvoje mišljenje zašto je Luka kandidat za tu nagradu? Nemoj samo odgovoriti sa ne znam.

I za kraj, ti se možda ne sjećaš (ne znam koliko si star) ovog igrača koji je svojedobno bio jako cijenjen u Engleskoj (podsjećao je u nekim elementima igre na Luku zato ga navodim):

American journalist William Saletan had high praise for Parker's defensive skills after seeing the QPR match in person at White Hart Lane. "Parker doesn't score or get credited with assists. He leaves that to the guys up front," he wrote.

What Parker does instead is win games. He does this not by punctuating the match but by controlling it. He smothers oncoming attacks. He forces opponents off the ball. He orchestrates distribution out of the back, setting in motion a Spurs onslaught that will culminate 60 yards downfield ... You can't watch the game up close without noticing Parker.[

https://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Parker

Edited by - Peyo on 17/09/2018 21:34:02
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4109 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 17/09/2018 : 21:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Patuljka bradatog nema u top 3,to me raduje ,a ko ce da osvoji,da li Ronaldo ili Modrić ,Salah sigurno neće,svejedno mi je.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/09/2018 : 21:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
Vrlo jednostavno Modrić je najbolji igrač Europe, biran od strane trenera i sportskih novinara iz Europe (logično), i u top 3 je u svijetskom izboru, tako da sva ova priča kako su Hrvati ne vide dalje od Modrića je smješna ta nismo ga mi birali niti izabrali za najboljeg, što je najžalosnije da samo Hrvati biraju najboljeg igrača svijeta vrlo vjerojatno to nebi bio Modrić ali to je već druga priča
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2018 : 21:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja bih Loptu ipak dao Dragi Gabriću.
Jest da nije ništa osvojio, ali je svojim dolaskom digao momčad na jednu sasvim novu razinu, i zapravo izdominirao cijelu ligu. Niti jedan drugi igrač nije toliko značio svojoj ekipi.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/09/2018 : 08:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Umjesto toga ću te pitati za tvoje mišljenje zašto je Luka kandidat za tu nagradu? Nemoj samo odgovoriti sa ne znam.

Možemo da pogledamo njegov učinak u sezoni u kojoj je nominovan:

Liga šampiona: Osvojio je pehar, iako je njegov učinak bio minimalan sa jednim postignutim golom i nijednom asistencijom. To osvajanje pehara njegovog tima je jedan od razloga zašto je nominovan.

La liga: Jedna od njegovih slabijih sezona, postigao je samo jedan gol i počeo je da gubi mjesto u prvom timu. Kažeš da si gledao Real prošle sezone, onda znaš da je rijetko kada odigrao cijelu utakmicu i većinom je Kovačić ulazio umjesto njega. Za ne prepoznati u odnosu na prethodnu sezonu kada je bio jedan od glavnih Realovih stubova, pravi playmaker.

SP: Ostavio je srce na terenu, doduše kao i cijeli hrvatski tim. On je kapiten i zbog toga je, po mom mišljenju, kao lider tog tima izabran da uđe u uži krug za najboljeg igrača. To je ok, ali nije dovoljno za nagradu najboljeg igrača sezone. U suštini, za svoj doprinos na SP je već nagrađen tamo kao najbolji igrač, što je ok ukoliko uzmemo u obzir da je Hrvatska kao outsider stigla do finala. On nije bio toliko dominatan na SP, kao što rekoh, Hrvatska je funkcionisala kao tim koji ostavlja srce na terenu, a ne zbog učinka i dominacije jednog jedinog igrača.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14041 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/09/2018 : 19:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ja bih Loptu ipak dao Dragi Gabriću.
Jest da nije ništa osvojio, ali je svojim dolaskom digao momčad na jednu sasvim novu razinu, i zapravo izdominirao cijelu ligu. Niti jedan drugi igrač nije toliko značio svojoj ekipi.

nastavljaš odličan niz...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/09/2018 : 22:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
Izvrstan Real, Modrić opet nevidljiv nastavlja sa lošom formom iz prošle sezone 😂
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/09/2018 : 22:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kakva Modrićeva asistencija za Balea, nemoj sada Kinže opet reći kako takve stvari nisu dovoljne za zlatnu loptu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10411 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 19/09/2018 : 22:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

Izvrstan Real, Modrić opet nevidljiv nastavlja sa lošom formom iz prošle sezone 😂

+1

Real odličan, mogao je još dati par golova, ali nešto i primiti.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17038 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/09/2018 : 23:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Modrić je najbolji povučeni vezni na svijetu, na najtežoj poziciji za građenje igre, povezivanje linija, osjećaj za ritam, nevjerojatna inteligencija, čitanje igre, "osjećaj" za istu i nešto po čemu je možda najbolji ikad - oslobađanje igrača koji je "na njemu" prvim dodirom, kao danas kod one asistencije za Isca... Da, nije sve u golovima i asistencijama, igrači kao Modrić imaju veću težinu nego igrači kao Ronaldo, koji ne sudjeluju u obrani... Netko će već zabiti te golove, kako je i danas bilo. To valjda svaki trener na svijetu zna.
Čast savršenom killeru Ronaldu, ali omalovažavati Modriće je suludo.
Nebitno tko osvaja tu loptu, govorim općenito.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 20/09/2018 : 00:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/09/2018 : 01:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Dobar Real, ali svi znamo da će se pravo stanje stvari u Ligi prvaka vidjeti kod težih gostovanja i u nokaut fazi, slično vrijedi i za španjolsku ligu gdje ih treba vidjeti kako dišu na duge staze sa ozbiljnijim protivnicima poput Barce, Atletika, Sevilje i ostalih.
Rano je još donositi bilo kakve zaključke.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/09/2018 : 08:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Luku, zasluzio je Zlatnu loptu, napravio je jednu asistenciju, to je jedna asistencija vise nego cijelu proslu sezonu u LŠ.
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000