Vikend počeo, a i nesanica. Ako se sjećaš kao Čiko u epizodi "Ludi Hakaram" kad Zagoru nije dao mira da spava, pa uzeo onaj časopis da čita, ne bi li ga uspavao
Ne mogu se trenutno sitit , čita sam ga davno a evo uskoro će opet izać u klasiku . Nekad je i dobro malo zaboravit stare brojeve a pa je čitanje zanimljivije
Uff, i ja ti dosta toga zaboravim, ali što kažeš, dobro je to, onda se dobro ponekad prisjetit nekih stvari, svakako je zanimljivije aha, brzo će to u Klasiku.
Ja čekam onu epizodu iz LMS-a Sedam dzinova. To mi je oduvijek bio jedan od najboljih Blekova, a ovaj tip na naslovnici kojem je Blek dao krilca, podsjeća me na jednog od tih sedam delija.
Bernardovog Bleka sam glanc komplet prodao za neke sitne pare, a svaki strip sam osobno pazljivo izbirao. Jednog dana mi je doslo u glavu da zarad nostalgije ne trebam vise tu naivu konzumirati i drzati u kuci. Govorim ovo zato sto mi Marka nije napamet palo prodati, i necu. Iako bi se o karakteristikama tog stripa isto dalo raspravljati, meni je drag. Volim crtez onih suma, krajolika sela i gradova kroz koje junaci prolaze... i steta je sto ga nismo dobili kompletnog. Gdje se sad rodbina autora morala posvadati oko prava? Sto nisu sacekali da Berni objavi cijeli serijal. A bili smo relativno blizu...
Ja čekam onu epizodu iz LMS-a Sedam dzinova. To mi je oduvijek bio jedan od najboljih Blekova, a ovaj tip na naslovnici kojem je Blek dao krilca, podsjeća me na jednog od tih sedam delija.
To majstore, i meni je to jedna od naj naj drazih Blekovih epizoda kad sam bio klinac
Među bolje Blekove priče mi je LMS ZAVERA . Urnebesna priča sa mnoštvo gegova i smiješnih lica i situacija .Nedugo sam je čita on line (mada tako mrzim čitati stripove) i nije mi devalvirala u zanimljivosti.U priči se proteže ikonografija ala naci diktature , one šiljaste smiješne kacige,Luks .........uvih me nasmije ona rečenica diktatora : "Zemlju ću pretvoriti u pustinju da je mogu lakše kontrolirati"