Super..kod nas cekamo trojku..dvojka je odavno razprodana...ide taj Tex kazu tetke ko alva...sad cekamo 3 a 4 broj uzmem u Delnicama sa ogulinskim zeljem. Vodim mamu na sajam po kupus (onaj pravi..ne Dnevnikov strip)..sljedeci cetvrtak... Ps...zar je ogulinsko bolje od varazdinskog?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jaaaako dobro, od ovog ljeta čitam i retro-Texa te nastavljam s veseljem dalje
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Telleru, po potpisu ti ispada da ne trebas nista citati i da moras sutjeti zauvijek A oba se ova kisela kupusa (zelja) mogu sakriti pred sinjskim, vjeruj mi. Pokusaj nekako nabaviti taj, ima ga i u maloprodaji u zelenim vrecicama.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Telleru, po potpisu ti ispada da ne trebas nista citati i da moras sutjeti zauvijek A oba se ova kisela kupusa (zelja) mogu sakriti pred sinjskim, vjeruj mi. Pokusaj nekako nabaviti taj, ima ga i u maloprodaji u zelenim vrecicama.
Hvala na savjetu...kazat cu mami..ona je ekspert za kiseljenje kupusa i sarme.. A potpis je..pa mora bit malo cudan da ga ko procita...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
moj čovjek! i ja se pitam šta se čeka? zar če Bernard zlatnu kokicu prepustiti nekom drugom? Nadam se da ne! Trebao bi počet odmah poslje nove godine da ne zaostanemo previše za Talijanima!
Jaaaako dobro, od ovog ljeta čitam i retro-Texa te nastavljam s veseljem dalje
a sin ne cita?
hihihihi, ako ih spazi, nagrabao sam jer znam što slijedi: HC,kolekcije, a toga imaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kod Texa napretek
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •