Još ga nema, barem na Trgu i okolo... Stigao samo onaj valoviti CPG AF u najlonu, s ponovljenom (lošom) podukom iz geografije/povijesti na naslovnici
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Kupljeno večeras u Vlaškoj! Miriši nadaleko, pravi retro... Čitanje sutra
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Za sve one koji se rugaju ovom starom retro izdanju: Ja sam jedva došao do svojega primjeraka, a kupio sam ga danas, isti dan kada se pojavio na kioscima, oko 15 h. Još mi je prodavačica, inače prijateljica, bila spremna ostaviti primjerak "ispod banka", i sama se čudeći koliko ih je od početka svoje smjene ( u podne joj je počela smjena) prodala! Sve otišlo prvi dan!
1 mirišljavi primjerak stigao, 1 prodan. Prodavačica tak - tak...