ne sumljam da se dobro prodaje..isto je kod nas. u početku su distributirali samo u Delo Prodaja ali je gnjavaža naterala i trafike 3dva da i oni prodaju ta dva nova Texa i Dampira! Ssda treba bit brz ili u dobrim odnosima sa prodavačicama, da si osiguraš koliko toliko dobar primjerak..pogotovo jer dobijamo remitendu. Ajde Berni još pilota 2/1 kad se več zahuktala strip scena.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja sam s ovim Texom (i onim drugim kolorcem) imao sreće. Dosad sve brojeve našao na istom kiosku, a sve mlade prodavačice, i još me ne odmjeravaju kao luđaka kad biram neoštećene.
S Dampyrom nažalost nemam sreće. I maxi i specijal obavezno utori.
E, od ovoga broja Texa, Galleppini se uozbiljio. Nema više psića i medvjedića na dnu didaskalija. Samo, ponekad, nekakvi kvadratići i rombovi. A, najčešće, ništa! Samo tekst.
Vjerojatno ima i u tome nesto :) Vise stripova, vise ih zategnu onim plasticnim vezicama pa su ostecenja veca. Klasik valjda ide 2-3 kom po kiosku u prosjeku.
Somino nijedna:) Obrnuto je.Što više stripova u macu više ih je glancera jer samo par prvih i zdanjih dobiju utore. Kod Dampyra svi imaju utore jer su manji macovi.
Somino nijedna:) Obrnuto je.Što više stripova u macu više ih je glancera jer samo par prvih i zdanjih dobiju utore. Kod Dampyra svi imaju utore jer su manji macovi.
A dobro sad Jaki, kasno je bilo, a i naporan dan bio Sad mi je posve jasno
Od lubenice, cikle.. ma ima toga jos znam da je zdravo, ali eto. Sa AF se nisam nikad susreo od svih tih prije stripova iz ZS i LMS-a perioda, pa nema ni te nostalgije, a i zanimanja za njega. Imam dosta naslova koji me ocekuju, tako da biram sto cu uzimat.
I da, kavu isto nikad ne pijem iako mi miris odlican, ali nisam fan. Vjerojatno jedan od rijetkih
Od "Nastavlja se" se živi . Zato prije čitanja pogledati gdje epizoda završava i tu stati kad se pročita, staviti papirić da je tu okončana zadnja pročitana pa kad se kupi novi broj prelistati ga i vidjeti ima li igdje "Kraj epizode".
Samo sam kao nevino dijete čitao cijelu epizodu svesku po svesku. Ono, pročitaš zadnjih 30 stranica sveske gdje počinje nova epizoda. Zatim kad dođe novi broj opet počinjao od početka i ako se epizoda ne završava čitavu drugu svesku (96 stranica) pa ako je i u njoj "Nastavlja se" onda opet od početka (30+96) i kad je u trećoj na sredini kraj onda ponovno od prve do zadnje (30 + 96 + npr.50). Znači, triput bi čitao uvod, dvaput taj srednji dio, tzv. vrhunac radnje, i jednom rasplet .
@Dwayne - poceo sam nesto radit sa popisom ovog Klasika kao sto je ona tema sa M.Rendzerom, trajanje epizoda i zanimljivosti, mozda ne bi bila losa tema da se otvori, jel da