Stotinjak sigurno... Ne patim od toga da ih moram skupiti sve, ali od trenutno izdatog da me zanima i da planiram nabaviti u skorije vrijeme još jedno 50 komada.
23 Ali, Fibrina izdanja sam počeo kupovati tek prije dva mjeseca. Malo je reći da sam oduševljen. U planu imam da u sljedeća tri mjeseca nabavim najmanje još 30-tak naslova.
Krenulo se, bez imalo poštovanja prema preminulom članu foruma, odgovarati na pitanje u naslovu, iako to nije bio smisao podizanja teme.
A ove riječi i danas su aktualne, možda i više nego 2010.:
"...uleću Bonelli fanatici sa svojim falsificiranjima i vrijednostima koje djeluju na određen broju ljudi (i smanjuju nakladu i prodaju različitim stripovima). Zato, kada na ovom teller-sawitch forumu, gdje većinu postova ostavljaju njih dvojica i par ljudi njihovog mentalnog sklopa, dok je većina članova sa širim pogledima na strip zbog toga odavno ga napustila, ne treba slijepo vjerovati savjetima ljudi kojima je Bonelli i A i Z od stripa..."
Tocno 321 komad. Jos nisam bio u nabavci zadnje ture, naravno, svih 6 komada je u igri. Moram priznati da od svega nisam procitao 93 komada. Nema se vremena. Morat cu Marka neke beneficije traziti. :) Ima tu jos nekih stvari koje su na spisku za nabavku tipa Transmetropolitan 5, Sandman 4,5,6 i nekih rasprodanih koje nisam na vrijeme ugrabio tipa prvog Ubojice, Metabaruna, Sharaz-De, i Tehnooceva ali, nadam se reprintima pa kad budu. Eh, da, Kena Parkera nemam niti jednog od Fibre.
Krenulo se, bez imalo poštovanja prema preminulom članu foruma, odgovarati na pitanje u naslovu, iako to nije bio smisao podizanja teme.
A ove riječi i danas su aktualne, možda i više nego 2010.:
"...uleću Bonelli fanatici sa svojim falsificiranjima i vrijednostima koje djeluju na određen broju ljudi (i smanjuju nakladu i prodaju različitim stripovima). Zato, kada na ovom teller-sawitch forumu, gdje većinu postova ostavljaju njih dvojica i par ljudi njihovog mentalnog sklopa, dok je većina članova sa širim pogledima na strip zbog toga odavno ga napustila, ne treba slijepo vjerovati savjetima ljudi kojima je Bonelli i A i Z od stripa..."
Volim ovo stvaranje kasti na osnovu ukusa prema stripu. Oni koji vole Bonelli su automatski nizi sloj, debili, nemaci pojma itd. Dok nisam primetio takvu vrstu gadjenja od strane onih koji vole Bonelli. Taj koji komentarise moj mentalni sklop, ili je komentarisao blage veze nema niti ko sam, niti sta znam niti za sta sam sve sposoban. Sreca pa forum trpi gluposti svakakve vrste. Pa i ovu citiranu.
Uz dužno poštovanje, pokojni Ivica Marušić je često pretjerivao u svojim kritičkim upisima o Bonellijima iz koje se očigledno iščitavao duboki jaz, ali kada pogledam ondašnje postove ljudi koje je referencirao, apsolutno ga razumijem.