Knjiga 1 je, za neverovati, otisla dok kazes BUNDOLO.... Da smo znali da je takav zicer, odstampali bismo dupli tiraz... Potraznja ce se jos vise rasiriti kada izadje i deveti tom i kad se serijal zavrsi... A onda dolazi ona cuvena dilema: kako dostampati 50 komada za one koji su izvisili iz ovog ili onog razloga, a da ne kosta pedeset evra... a ako odstampamo trista komada, sta da radimo sa 250...
O, pa bojim se da vas obojicu cekaju vrlo popreki pogledi vasih boljih polovina. Nije stos naci samo keca pa makar i za 50 evra, stos je naci i dvojku i trojku. Cujem da je i petica problem. Gledao sam sajtove sa oglasima, nasao sam samo jednu sedmicu....
Onaj ko ima komplet ko da ima onog Zagora u knjigama
jeste, ali ne na pocetak nego je stigao u sredu. Pregledao sam i sve je onako kako je pripremano :D Potpisao sam i izvrljao petnaestak komada. Na Alan Ford standu sam potpisao i izvrljao nekoliko Kata i dva Bleka. Uspeo sam da prodam i desetak skica Zagora u plavoj olovci iz najnovije epizode (istina, osmorici sam pretio da cu epizodu zavrsiti kao Kjarola) :D
E, ova skica Zagora, samo zbog korekcije desnog stopala, za nekoliko godina će doseći - astronomsku cijenu na aukcijama! Neispeglane skice su zakon kolekcionarima.
Koje su epizode ostale za poslednju knjigu? Sjecam se zadnjeg Tarzana - Arabeska/Zarobljenici stena, sta jos ima? Beli psi, Tajni udarac/Kraljica Afrike...
Da li ce biti ukljucene i sve naslovnice u koloru?