...a mozda su u sumi? Nego, vidim gore najavljenog Zigfrida no.3 od V.C. na snizenju,da li ima negdje za nabaviti no.2? Ja ga nisam uspio 'uhvatiti', i ima dosta vremena se mucim sa nabavkom. Nema ga ni na aukcijama. Nije vrag da su ga stampali u 50 primjeraka? Zna li itko? Tj. ima li ga netko? Bas me zanima, nema ga cak ni Osmo, cijelu vjecnost...dakle ako netko ima ovaj album, pruzite mi dokaz da postoji, meni je nevjerovatno da ga nisam nabavio, a znam podosta prodavaca,vlasnika striparnica, 'dilera'....
...a mozda su u sumi? Nego, vidim gore najavljenog Zigfrida no.3 od V.C. na snizenju,da li ima negdje za nabaviti no.2? Ja ga nisam uspio 'uhvatiti', i ima dosta vremena se mucim sa nabavkom. Nema ga ni na aukcijama. Nije vrag da su ga stampali u 50 primjeraka? Zna li itko? Tj. ima li ga netko? Bas me zanima, nema ga cak ni Osmo, cijelu vjecnost...dakle ako netko ima ovaj album, pruzite mi dokaz da postoji, meni je nevjerovatno da ga nisam nabavio, a znam podosta prodavaca,vlasnika striparnica, 'dilera'....
Nema toga godinama unazad.
E da, pretpostavljo sam. Nigdje ga nabaviti. A nema gdje nisam gledao. Cini mi se da nijednom ni na aukciji nije bio.
pet poskupljenja i nikad kraja serijalima izracunaj kad ce zavrsiti nika i nathana pa mi javi ovdje barem mozes stati na 10 20 25 50 na metar ili dva kad popunis
pet poskupljenja i nikad kraja serijalima izracunaj kad ce zavrsiti nika i nathana pa mi javi ovdje barem mozes stati na 10 20 25 50 na metar ili dva kad popunis
Ne bi rekao... Posebno za Nathana, sve njegove edicije 'sibaju' u 'full speedu'. Imaju doslovno tvrdoglavu volju za prezentiranjem svega, od tog junaka u onoj i onakvoj opremi, koju si ti nazvao; 'bitnim omotima i pakovanju'. Kad ce kraj, ili bolje reci izravnanje sa Italijom, to ne bi znao. Ali ide ovo sto ide, samo tako. I predobro izgleda.
ajd dobro dobra oprema u prikladnoj cijeni cijena proporcionalna opremi i sadržaju za razliku od libelusa gdje je cijena obrnuto proporcionalna kvaliteti asteroida argo ili agencije alfa...