ko me zove? Bravo za Mikija! ps. tu se vidi razlika u kvaliteti izdanja...bar po naslovnici razlika između BUCIK Slovenija i Ludensovog izdanja.. kad se setim kako sam samo bio srtetan kad sam kupio tog slo Mikija.. mislio sam da nikad više neće mlekopija progovorit na našim jezicima.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ovo je prekrasno! Mogu li ljubazno zamoliti prijevod sa slovenskog jezika (da ne guglam) druge riječi iz naslova, Dobrosrčnežev. Moram priznati da nikad nisam čuo taj pojam
Što se tiče ovoga Krika u noći, to bi, u svakom slučaju, mogao biti i moj krik, nakon što sam sve ovo pročitao. Nakon jada iz studija Nikole de Principea, "počašćeni " smo u ovom broju i crtarijama Bertranda Charlasa, u rangu prethodnika. Na sreću (da li na sreću ili ne - vidjeti ćemo!), od sljedećeg broja, osim spomenutog Charlasa, čitati ćemo u nekoliko sljedećih brojeva i epizode koje je crtao Franco Bignotti. Barem prema renomeu, možemo se blago nadati nečemu boljem!
Što se tiče ovoga Krika u noći, to bi, u svakom slučaju, mogao biti i moj krik, nakon što sam sve ovo pročitao. Nakon jada iz studija Nikole de Principea, "počašćeni " smo u ovom broju i crtarijama Bertranda Charlasa, u rangu prethodnika. Na sreću (da li na sreću ili ne - vidjeti ćemo!), od sljedećeg broja, osim spomenutog Charlasa, čitati ćemo u nekoliko sljedećih brojeva i epizode koje je crtao Franco Bignotti. Barem prema renomeu, možemo se blago nadati nečemu boljem!
Zato još nijednog Ludensovog nisam pročitao... Naravno da sam čitao skoro sve iz ZS, možda je bolje da ne kvarim dojam