Znači dajete preporuku za ovo? Nisam čitao niti gledao seriju. Žena redovito prati seriju i kaže da je odlična.
Ja baš sada gledam seriju i odlična je. A za strip se znalo i od ranije. Dogodovštine grupe hodajućih mrtvaca u svijetu koji je preplavljen zombijima. Scenario iz snova što se mene tiče, jedan od najboljih stripova, imam ga u nekoliko izdanja...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Serija je da se pristojno izrazim go ku*ac za strip, strip je nemjerljivo bolji od serije, a i telltaleove igre su isto jako dobre. Serija je počela dobro i pretvorila se u negledljivu dosadu.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Serija je da se pristojno izrazim go ku*ac za strip, strip je nemjerljivo bolji od serije, a i telltaleove igre su isto jako dobre. Serija je počela dobro i pretvorila se u negledljivu dosadu.
E, to. Ja sam prestao gledati još kad su naletjeli na onu zajednicu kanibala. je li to 5. sezona?
Previše laprdaju i filozofiraju s obzirom na okolnosti.
Ja sam prestao nakon druge. Počelo je uistinu dobro, veoma intenzivno i napeto, nimalo ne zaostajući za stripom, ali već mi se od druge smučilo u što su je pretvorili.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Serija je nula za strip. Ali istina je da je pocela odlicno, cijelu sam prvu sezonu odgledao u hipu jednog dana kad su djeca I zena bili van kuce. Poslije se pretvorilo u recikliranu bezvezariju, kao I svako Holivudsko govno, jer ih zanima samo profit...