Author |
Topic |
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17834 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 29/10/2018 : 21:19:16
|
zato i dovodimo migrante da placete za srednjim vijekom i lomačama pricacete kako je lijepo bilo sa kc
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47323 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/10/2018 : 22:04:06
|
koji smo ti to mi?
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17834 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 30/10/2018 : 08:20:06
|
quote: Originally posted by zeljko
zato i dovodimo migrante da placete za srednjim vijekom i lomačama pricacete kako je lijepo bilo sa kc
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 30/10/2018 : 10:26:07
|
Gen. Šojgu: “Izlazak SAD-a iz ugovora INF će prije svega biti problem za Europu” https://www.logicno.com/vijesti/gen-sojgu-izlazak-sad-a-iz-ugovora-inf-ce-prije-svega-biti-problem-za-europu.html
Daily Express: Britanski MI6 je znao da će Khashoggi biti ubijen https://www.logicno.com/vijesti/daily-express-britanski-mi6-je-znao-da-ce-khashoggi-biti-ubijen.html
Kako prenose britanski mediji, obavještajna služba Ujedinjenog Kraljevstva MI6 je unaprijed znala za planove saudijskih kolega da otmu i uklone, ako bude potrebno, novinara i disidenta Jamala Khashoggija. London je pokušao uvjeriti predstavnike Rijada da odustanu od operacije, ali su Saudijci ignorirali njihove apele, izvještava Daily Express, navodeći izvore u britanskoj obavještajnoj službi. Osim kritika saudijskog režima i osnivanja saudijskog ogranka Muslimanskog bratstva, razlog za likvidaciju Khashoggija bi mogla biti istraga koju je vodio o korištenju kemijskog oružja u agresiji na Jemen, piše britanski list.
Syrian War Report – Oct. 29, 2018: Putin - Idlib Offensive Is Option If Terrorist Threat Remains
U velikoj ofenzivi u Siriji ISIL otima područja pod nadzorom Kurda https://www.logicno.com/politika/u-velikoj-ofenzivi-u-siriji-isil-otima-podrucja-pod-nadzorom-kurda.html
mada ovo nece dugo trajati, ionako se nemaju gdje probiti niti ima mjesta pod suncem za njih, samo dole moze loziti, tamo ih lopate vec cekaju
mene vise brine ponovno rokanje Turda preko granice na Kurdska podrucja oko Kobanija, idiot Erdegen moze nastaviti sa genocidom, pogotovo ako se ispod stola nesto vec dogovorilo
ISIS burns bodies of US-backed fighters in east Syria (Video+18) https://en.muraselon.com/2018/10/isis-burns-sdf-syria/
Video shows the SVBIED attack conducted by a Kurdish IS militant who goes by the name 'Abu Anas Al-Kurdi'. He targeted an American and SDF convoy at the road between Suhayl City and the Omar oil fields at the E. Deir Ezzor desert. https://twitter.com/ShawnRodgers_/status/1057096186153390080
i sa Iracke strane granice
Iraq/Anbar: Ansar Allah fighter with the 19th legion (PMU) made a video last night which shows the bad weather condition at nighttime at the Iraqi Syrian border. These fighters recently came to the border area because of IS advance against the SDF. https://twitter.com/ShawnRodgers_/status/1057140931965657088
Syrian Army Discovers American, Israeli Arms, Medicines in Terrorists' Positions in Quneitra https://en.muraselon.com/2018/10/syrian-army-arms-quneitra/
White Helmets Started Filming Fake Chemical Weapons Attack - Russian MoD https://en.muraselon.com/2018/10/white-helmets-chemical-weapons-syria/
u međuvremenu u Turskoj...
Defeated Jaish Al-Islam leader spends billions in Turkey to set up business https://en.muraselon.com/2018/10/jaish-al-islam-leader-turkey-business/
NATO's loudest saber-rattling on Russia's borders since the Cold War
susa u Njemackoj
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47323 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/10/2018 : 10:58:32
|
vi progresivni
bolje i to nego podržavat pedofile |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17834 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17834 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 30/10/2018 : 21:15:23
|
https://narod.hr/svijet/brazilski-predsjednik-bolsonaro-najavio-posjet-cileu-i-sad-u-obecao-pritisak-na-venezuelu
“Svi ste mi svjedoci da će ova vlada braniti ustav slobode i Boga”, poručio je Bolsonaro u prvoj izjavi nakon pobjede.
Dovoljno za vidjeti kakva debilcina je u pitanju.
Cijeg Boga, i da li ga je ikada upoznao i pitao za misljenje te treba li ga uopste braniti i pred kome ili cime?
Moroncina kakvih ima mnogo dandanas. Nazalost, Vrapce su prepune pa dođu i na vlast. Jednog takvog smo mogli vidjeti u svom svojom sjaju i kako je neslavno i rastureno zavrsio '45 u Berlinu. No, ako si na celu najjace drzave svijeta, to je tek pravi problem za pucanstvo i majcicu zemlju. Budala tesko da je zavrsila osnovnu skolu. Ali to mu ni ne treba ako je tatica prepun suskavaca.
Evo, cekamo da Amerika i Brazil procvetaju. Steta sto je to vecinom na racun drugih. Pogotovo ako su Amerokenjci u pitanju.
A domaca milijonska armija beskucnika i kriminalaca ne smeta.
|
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17834 Posts
Posted - 30/10/2018 : 21:20:30
|
ljudina kao sto rekoh
ideja glorificiranja primanja u pakas je podlozna promjenama tijekom povijesti samo su Bog vjera domovina i narod neprolazne ideje koje vrijede i naravno samoobrana od nametanja tudjih vrijednosti sto se moze postici militartizacijom naroda
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8599 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 30/10/2018 : 22:09:45
|
ljudina kao sto rekoh
ideja glorificiranja primanja u pakas je podlozna promjenama tijekom povijesti samo su Bog vjera domovina i narod neprolazne ideje koje vrijede i naravno samoobrana od nametanja tudjih vrijednosti sto se moze postici militartizacijom naroda
Još samo da se neobrazovano topovsko meso prestane klati u ime tih ideja i bude super. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17834 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17834 Posts
Posted - 31/10/2018 : 09:34:09
|
imam ja pencilin za ljevičarska trabunjanja zove se ignoriranje njihovih sranja
dovljno mi je proučavati povijest...
još se nisu oporavili kako ih je natalambusao generalisimus :D npr to im je živa rana :D u diskusijama
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8599 Posts
Posted - 31/10/2018 : 09:54:44
|
Evo vodim malog na tečaj engleskog tako da može što prije pobići od vas "Bog, vjera, nacija domoljuba" prije nego mu turnete pušku u ruke u ime tih svojih velikih ideja...a nije to daleko, vune nam je na leđima sve manje, a šišača sve više... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2018 : 10:18:23
|
quote: Originally posted by Tonto
Evo vodim malog na tečaj engleskog tako da može što prije pobići od vas "Bog, vjera, nacija domoljuba" prije nego mu turnete pušku u ruke u ime tih svojih velikih ideja...a nije to daleko, vune nam je na leđima sve manje, a šišača sve više...
Koji si ti smiješan lik, mali će ti biti topovsko meso i negdje drugdje, a ovca za šišanje svakako. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2018 : 10:20:12
|
Klasični ratovi su se preselili tamo na istok. Kod nas se vode ratovi ali ne ovakvi klasični. Najveći problem stanovnika Europe je taj što nisu svjesni kako smo već duboko u novom obliku ratovanja. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 31/10/2018 : 10:28:46
|
Kurgi, postoje vjernici i postoje "vjernici". Nisam siguran da poznajes razliku.
Gluposti tipa "nacija, domoljublje, nasa vjera, nas Bog (oni drugi su valjda krivovjerci i/ili nevjernici), mi jaci, nas duzi" uopste ne komentiram.
Bog zapravo i nema veze sa "vjerom" ili "crkvama, mosejama, dzamijama...", barem ne prevelike.
|
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8599 Posts
Posted - 31/10/2018 : 10:30:24
|
quote: Originally posted by Kruger
Evo vodim malog na tečaj engleskog tako da može što prije pobići od vas "Bog, vjera, nacija domoljuba" prije nego mu turnete pušku u ruke u ime tih svojih velikih ideja...a nije to daleko, vune nam je na leđima sve manje, a šišača sve više...
Koji si ti smiješan lik, mali će ti biti topovsko meso i negdje drugdje, a ovca za šišanje svakako.
Hoćeš reći da su mu šanse za to jednake ovdje u ovom buretu baruta i recimo u kanadi ili australiji...i ja sam smiješan. Da mi je tvoj mozak da se odmorim dva dana. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2018 : 10:40:10
|
quote: Originally posted by Kruger
Koji si ti smiješan lik, mali će ti biti topovsko meso i negdje drugdje, a ovca za šišanje svakako.
Hoćeš reći da su mu šanse za to jednake ovdje u ovom buretu baruta i recimo u kanadi ili australiji...i ja sam smiješan. Da mi je tvoj mozak da se odmorim dva dana.
Pa vani su mu puno manje šanse za uspjeh. Ali ne govorimo o tome, ako ga uspiješ naučiti da misli svojom glavom jednake su mu šanse svugdje jer prepreke su slične i u Kanadi i u Hrvatskoj. S obzirom kako si osoba jednoumlja teško da ćeš ga uspjeti odgojiti da razvija neke druge sposobnosti, veća je vjerojatnost je ga zatruješ iliti zatupiš. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8599 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 31/10/2018 : 10:49:48
|
quote: Originally posted by Poli
Kurgi, postoje vjernici i postoje "vjernici". Nisam siguran da poznajes razliku.
Gluposti tipa "nacija, domoljublje, nasa vjera, nas Bog (oni drugi su valjda krivovjerci i/ili nevjernici), mi jaci, nas duzi" uopste ne komentiram.
Bog zapravo i nema veze sa "vjerom" ili "crkvama, mosejama, dzamijama...", barem ne prevelike.
Vjerujem kako su ovo teme o kojima bi teško mogli raspravljati. Ti si taj koji ne kuži bit problema. Pokušat ću ti objasniti stripovskim rječnikom. Idiot može biti osoba koja čita samo Zagora ali i onaj koji čita samo Dylan Doga, a osoba koja čita samo Zagora smatra osobu koja čita D. Doga idiotom i obrnuto.
Da li Crkva ima veze s vjerom to je malo preteška tema za tebe jer vjerujem da si kratak znanjem o tome. No to i nije toliko bitno, nije ispravo osuđivati osobe koje smatraju da Crkva i vjera ima veliku poveznicu. Ti si površna i ekstremna osoba sa ogromnom isključivošću. Domoljublje je također za tebe teško razumljiv pojam a uvelike si isključiv i spreman na osudu. Brkaš svjetonazor sa ljudskim osobinama, a to nema veze s jednim i drugim. |
|
|
Topic |
|