Ma mislim Zagor se susretao sa druidima, Thunder-manima, Vampirima, izvanzemaljcima, kentaurima itd., zašto bi Flash onda bio problem.
Nadam se da se ne radi o većini, ali veliki broj domaćih fanova je tradicionalističkog tipa. Daj im ono na šta su navikli, edicije da skupljaju i to je to.
Ali ozbiljno, zasto bi ovo bilo tako strasno (smak sveta i slicno). Kao da nema vecih gluposti u izdanju Bonnelija ili DC-ja. Cak moze biti i dobra biznis odluka Bonellija.
Ali ozbiljno, zasto bi ovo bilo tako strasno (smak sveta i slicno). Kao da nema vecih gluposti u izdanju Bonnelija ili DC-ja. Cak moze biti i dobra biznis odluka Bonellija.
Pa imaju dosta dodirnih točki, neuništivi junaci sa više stotina epizoda i neprijatelji koji se uvijek iznova vraćaju. Tko zna možda bude i zanimljivo.
RW, izdavac s kojim se citatelji sprdaju jer usprkos tome sto drze prava na takve naslove, izdanja im znaju biti amaterski odradjena ili, u slucaju Promethee, godinama u stampi
Ako bude dostupno na engleskom onda svakako pozdravljam kao dobru biznis odluku. Inače nisam fan team-upova općenito, za Dylana, Nathana i Martina donekle i može proći, ali Zagor i Tex teško.
Sve u sluzbi para, pare vrte svjet, kakva ljubav kakvi bakraci. Tirazi opadaju,prihodi se smanjuju.. mora se nesto poduzeti, hajmo praviti Frankestajna. Necu da osudjem ovaj potez, ko zna mozda i bude licilo na nesto, ali ovako na prvu ne daje mi neku nadu. AKo bude izlazilo na engleskom i zazivi kod amera, mozda Holivud napravi i kakav blockbuster o Zagoru.
Došla su neka druga vremena, treba se prilagoditi. Batman bi više odgovarao Zagoru, ali ok, hajde da i to vidimo. Sumnjam da će biti gore od team-upa sa Bradom Barronom.
Došla su neka druga vremena, treba se prilagoditi. Batman bi više odgovarao Zagoru, ali ok, hajde da i to vidimo. Sumnjam da će biti gore od team-upa sa Bradom Barronom.
Tko je bio u team up-u sa Bradd Barronom?
Zagor, nedavno je najavljen. Mislim da je Kolor edicija u pitanju.
Fala in Vice, jos jednom. A pobogu ludila...volim Bred Barrona, ali ovo je totalno cudno. Ispalili su u Sergio Bonelli editore. Sve je otislo kvragu. Da je ziv stari bi ih Bonnelli sve isamarao. Jesam za novost i svjezinu, ali pretjeruju...