INTERLIBER 2018 Stripovi Columbo će i ove godine biti prisutan s štandom na Interliberu koji će se održati od 13. do 18.11.2018. Možete nas pronaći u paviljonu broj 6, štand 11 a. Pripremili smo za vas posebne ponude; u slijedećim danima više o tome.
INTERLIBER 2018 - Libellus Popis Libellusovih stripova koje ćete moći pronaći na našem štandu. Nekih stripova ima samo po primjerak. Svi stripovi su u savršenom stanju bez oštečenja :) Rezervirati se može na mail info@stripovicolumbo.com ili poslati privatnu poruku preko ove stranice. Svaka rezervacija će biti potvrđena a u slučaju da je netko već rezervirao zadnji primjerak javit ćemo vam i to.
U ponudi će biti veliki izbor stripova u izdanju V.Četvrtka. Redovne serije (Dampyr,Dylan Dog,Mister No,Teks,Zagor...) po cijeni 10 kn komad.
Odlično. Valjda će biti štogod i Martija...
Bit će nešto brojeva. Ako želite pošaljite mi popis stripova koji Vam nedostaju pa da pokušam naručiti. Brojevi do 35 kn će koštati 20 kn komad, a brojevi 36.. po 30 kn komad.
Ažurirani popis Libellusovih stripova na vrhu stranice.
U ponudi na našem štandu ćete moći epizode Mladog i Marshalla Blueberrya u izdanju Bookgloba po 30 kn. Kao i određene brojeve Strip agent Torpeda po 20 kn komad-
Edited by - STRIPOVI COLUMBO on 09/11/2018 19:56:18
U ponudi na Interliberu će biti veliki broj raznih strip revija (već od dvije kune) : Abc strip, Asterixov zabavnik, Cak, Lale, Majin strip,Nikad robom,Panorama, Roy iz Roversa, Strip zabavnik(mali,veliki format),Zenit....
Edited by - STRIPOVI COLUMBO on 08/11/2018 23:58:41
Prvi kupac koji naruči i preuzme u ZG na Interliberu stripova u vrijednosti 1500 kuna iz ove gornje naše Libellus ponude,dobiva na poklon zagorov puzzle svjež iz Lucce
Ja kad kliknem na onaj gornji link Libellus popisa na prvoj stranici, pojavi se ova g’đa. Nije loše! 🤪 Hoće li i ona biti tu i prodavati umjesto Jakija?
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...