Sin kaže da je dovoljno 500 stranica, razmišljao je o prijedlogu za sedmerobroj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Koja je najbolja edicija ako se želi kupovati Zagor od 1.broja? VČ Kolekcionarsko izdanje saam propustio, a vidim i da ide veoma sporo, mada veći mi je problem što velika većina brojeva do 21 nema više u prodai. Ludens mogu da se naðu svi brojevi, ali i njihiv tmpo nije baš sjajan, koliko sam primetio ni Ludens nema baš sjajan ritam, za 7 godina, 12 brojva... Koje edicie "Zagor od broja 1." osim ove dve postoje?
Kolor ti je kao 'sranje' relatuvan pojam. Slozio bi se da Zagor nije za boju, ali jbg. nije ni lose, sad vec na 60-toj knjizi, i preko 150 epizoda. Kad bi moga imati oboje bilo bi idealno. Ja iman oboje c/b i kolor verziju i bas me briga.
Hvala momci. Libellus mi je skup, a i ne mogu sve brojeve da naðem. Zagor Extra bi mi bilo teško da skupim sve od početka, tako da ću ipak morati Ludens da uzimam. A šta je sa Zagor Zlatnim klasikom, po kom redosledu idu brojevi?
Hvala momci. Libellus mi je skup, a i ne mogu sve brojeve da naðem. Zagor Extra bi mi bilo teško da skupim sve od početka, tako da ću ipak morati Ludens da uzimam. A šta je sa Zagor Zlatnim klasikom, po kom redosledu idu brojevi?
Zagor klasik i zlatni klasik idu od orig.broja 55 (Zagor priča). Nije loša opcija npr. kupovati ove kolekcionarske do "Zagor priča" i onda nastaviti s klasikom.