forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2018
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

anto
Advanced Member

Serbia
21747 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/11/2018 : 21:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by veber

quote:
Originally posted by anto

molbe za one koji će biti na IL:
1.pitajte na štandu Udruge CRŠ-a šta se dešava sa Usagijem.
2.ako vidite nekog iz BG stafa,pitajte ga kome treba da se lome noge ne bi li nastavili sa Linkolnom.

hvala unapred

fala veber

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2985 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 13/11/2018 : 22:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Danas sam obavio obavezni program, a sutra slijedi slobodni program, lagani obilazak i druženje.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/11/2018 : 23:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Danas sam obavio obavezni program, a sutra slijedi slobodni program, lagani obilazak i druženje.

Heh, prijatelju i ja sam danas imao obavezni program i dobro se isteglio.

Žao mi je ako smo se mimoišli.

Mislim da ću u četvrtak imati neobavezan obilazak prije utakmice.
Go to Top of Page

Inspektor Dane
Starting Member

20 Posts

Member since 02/06/2014

Posted - 13/11/2018 : 23:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Inspektor Dane a Private Message  Reply with Quote
Posjetio se je Interliber i moram priznati da sam iznenađen s brojem ljudi koji su bili tu već danas.
Nisam puno plazio okolo, jer mi se je žurilo, pa samo niz brzinskih utisaka:

Dobro:
- Konačno su izdane XIII-ce. Tehnički odlično obavljen posao, otisak, boje, papir (glossy, sorry Jaki) sve bez greške. Cijena primjerena izdanju.
- Bookglobe se je malo trgnuo iz letargije, pa ima pristojan broj novih izdanja.
- Fibrine majice su mrak. Ne samo da je dizajn dobar, nego i izgledaju super kvalitetno.

Loše:
- Na Bookglobe/Strip-Agent štandu su svi stripovi upakirani, pa ne možeš ni pogledati na što liče (zbog žurbe nije mi se dalo tražiti otvorene primjerke za 5,6 stripova koji su me zanimali).
- Novi Corto je malo jača pljačka, sajamskih 130 kuna za 63 strane stripa.
- Slabi popusti na nove stripove na Bookglobe/Strip-Agent štandu, jeftiniji su 20kn od pune cijene.
- Ostavio osjetno više novaca nego što sam planirao kod Fibre.
- Kod Fibre su mi zabunom dali dvaput Hellboy tri, umjesto tri i četiri, ali i tako moram barem još jednom otići do Interlibera.
- Nova regulacija prometa za nas jadnike koji nismo motorizirani.

Pitanje:
Na Bookglobe/Strip-Agent štandu su imali marketprintove Princ Valijante 17, 18 i 19 od Johna Cullena. Da li itko zna kako se oni nadovezuju na ove koje je izdala Čarobna knjiga?
Go to Top of Page

Manabo
New Member

264 Posts

Member since 28/08/2013

Posted - 13/11/2018 : 23:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Manabo a Private Message  Reply with Quote
Interliber i ove godine standardan. Stripova ima od dvije kune na dalje. Doduše ima i besplatnih stripova, ali ti su na štandu Kršćanske sadašnjosti, pa ko voli... O Fibri ne treba puno govoriti. Strip-Agent, Bookglobe i Ludens združeni štand isto standardan s puno naslova po mizernim cijenama. Na Mentorovom štandu dijele poklone ko za Božić. Libellus standardno, kao i uvijek. Na CRŠ-ovm štandu sve više izdanja. Odličan novi Ticin album, a pojavio se i sam Tico, pa se ulovio i potpis. Helena Klakočar crtala na štandu Iris Illyrice. Kod Columba i Jakija ponuda također dobra. Jedino fali Tino, a baš sam nešto mislio uzeti. Kad se sve zbroji: Došao doma sa 110 različitih izdanja, a po prvi puta nisam potrošio sve novce. Sreo par forumaša i to je to. Onima koji idu sljedećih dana, želim dobru zabavu i da nađu ono što ih zanima i veseli.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/11/2018 : 23:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Tino ne fali, bio je skroz pri kraju paviljona (u kojem su Strip-agent i Columbo).
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/11/2018 : 23:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Tino ne fali, bio je skroz pri kraju paviljona (u kojem su Strip-agent i Columbo).

doslovno nasuprot njih...koji metar livo ili desno...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Manabo
New Member

264 Posts

Member since 28/08/2013

Posted - 13/11/2018 : 23:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Manabo a Private Message  Reply with Quote
Onda je to moj fulanac za ovu godinu. Svake godine mi promakne neka sitnica, ove mi je očito promaknuo Tino.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/11/2018 : 04:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Izvještaj sa Sajma.. Što sam uslikao, uslikao sam.

U epizodi: Stripoliber 2018. - Život je lijep <-- klikni tu

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 14/11/2018 04:12:45
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6438 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/11/2018 : 07:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja dolazim danas ujutro, ko me skuži a ne poznamo se, slobodno neka se javi :P

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 14/11/2018 : 07:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Ima li na kojem standu novijih izdanja Carobne knjige?

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
362 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 14/11/2018 : 07:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
DeeCay, ne vidjeh na ovim tvojim slikama ima li još HC izdanja Alana Forda kod Strip-agenta?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27635 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/11/2018 : 07:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inspektor Dane

Posjetio se je Interliber i moram priznati da sam iznenađen s brojem ljudi koji su bili tu već danas.
Nisam puno plazio okolo, jer mi se je žurilo, pa samo niz brzinskih utisaka:

Dobro:
- Konačno su izdane XIII-ce. Tehnički odlično obavljen posao, otisak, boje, papir (glossy, sorry Jaki) sve bez greške. Cijena primjerena izdanju.
- Bookglobe se je malo trgnuo iz letargije, pa ima pristojan broj novih izdanja.
- Fibrine majice su mrak. Ne samo da je dizajn dobar, nego i izgledaju super kvalitetno.

Loše:
- Na Bookglobe/Strip-Agent štandu su svi stripovi upakirani, pa ne možeš ni pogledati na što liče (zbog žurbe nije mi se dalo tražiti otvorene primjerke za 5,6 stripova koji su me zanimali).
- Novi Corto je malo jača pljačka, sajamskih 130 kuna za 63 strane stripa.
- Slabi popusti na nove stripove na Bookglobe/Strip-Agent štandu, jeftiniji su 20kn od pune cijene.
- Ostavio osjetno više novaca nego što sam planirao kod Fibre.
- Kod Fibre su mi zabunom dali dvaput Hellboy tri, umjesto tri i četiri, ali i tako moram barem još jednom otići do Interlibera.
- Nova regulacija prometa za nas jadnike koji nismo motorizirani.

Pitanje:
Na Bookglobe/Strip-Agent štandu su imali marketprintove Princ Valijante 17, 18 i 19 od Johna Cullena. Da li itko zna kako se oni nadovezuju na ove koje je izdala Čarobna knjiga?

I mene nerviras sto su stripovi u foliji zavasreni na standu SA pa ne mogu vidit sto je msat
Ne bih rekao da je mali popust na integrasle BG i SA jer im ovi noviji imaju u stasrtu nizu cijenu od 160 kn a na iliberu su 140 sto za integrsal od 3 albuma je ok cijenas
.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27635 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/11/2018 : 07:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Jebena tipkovnica:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6438 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/11/2018 : 07:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Taj koncept stripova u foliji mi se ne sviđa nikako, na prvu zvuči kul jer će biti kao u perfektnom stanju, ali što ako se strip nije dovoljno osušio u tiskari...vlaga zarobljena unutra :(

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27635 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/11/2018 : 07:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Ima li na kojem standu novijih izdanja Carobne knjige?

Definiraj novijih.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6438 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/11/2018 : 07:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Mogu ja?
Asteriks 1,12, 37
Džeremaja 5,6
Riznica Bonelli 5

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27635 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/11/2018 : 07:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Inace,Metabaruni 5,6 po izdavacevoj rijeci bi trebali doci u petak ili subotu(ako se tiskarski bogovi smiluju).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6438 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/11/2018 : 08:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Inace,Metabaruni 5,6 po izdavacevoj rijeci bi trebali doci u petak ili subotu(ako se tiskarski bogovi smiluju).

Hvala za info.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 14/11/2018 : 08:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Mogu ja?
Asteriks 1,12, 37
Džeremaja 5,6
Riznica Bonelli 5

Asterix na Columbovom štandu:
http://www.stripovi.com/images/recensions/Interliber_20181113_180639.jpg
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/11/2018 : 08:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doktor78

DeeCay, ne vidjeh na ovim tvojim slikama ima li još HC izdanja Alana Forda kod Strip-agenta?

ima
ali ne svih brojeva, zadnji brojevi su 150ineki
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
362 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 14/11/2018 : 08:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

ima

Zanimaju me niži brojevi, 30-75 otprilike.
U svakom slučaju, hvala za info
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/11/2018 : 08:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

ima

Ako se dobro sjećam, rekli su mi da imaju do broja 152, s time da je dosta brojeva rasprodano.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/11/2018 : 09:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ima nešto srpskih kod Columba i kod Strip-agenta, tražio sam čarobnu knjigu ali ove godine ništa.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 14/11/2018 : 09:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
Ja ću danas poslije 16 a i u petak...Danas uzimam Eternaute :)

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000