Ovo je ako se gleda BD serijal koji dosta brzo izlazi. Relativno normalna brzina je tu jer su u početku angažirali 4 crtača, ali je jedan odustao pa se ponovio crtač prva dva broja (Secher) za 5 i 6. Svake godine dva broja, inače 5 i 6 su izašli ove godine tako da će Ribićevi valjda slj godine. Nebi se čudio da su možda već i spremni, ali se izdaje namjerno tim ritmom kojim se izdaje.
EDIT: Ustvari sad vidim da je samo 6 izašao ove godine, i to pred 2 mjeseca, ali svejedno smo od 2015-2018 dobili 6 komada.
EDIT 2: Malo sam pobrkao tko je odustao od crtanja, ne sjećam se više imena, ali je trebalo biti 4 crtača.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Mislim da sam čuo da je Ribić odustao od Meta-baruna kao što je Singh Mukesh odustao od 5 i 6 knjige pa je Valentin Secher radio i te dvije. Ne znam koliko je to točno... Na to sam mislio, a ne na sporo izdavanje...
Mislim da sam čuo da je Ribić odustao od Meta-baruna kao što je Singh Mukesh odustao od 5 i 6 knjige pa je Valentin Secher radio i te dvije. Ne znam koliko je to točno... Na to sam mislio, a ne na sporo izdavanje...
Au, baš šteta šta neće on crtat ako je istina
Ne znam da li je itko skužio, ali neki dan vidim Humanoids reklamira izlazak Integrala 6u1 pa sam pomislio da su očito odlučili prekinut serijal. Išao sam provjeriti i stvarno je to to, 6 komada samo. Dobro je što su to zapravo 3 priče i mislim da ništa ne gubimo otkazivanjem brojeva 7 i 8.
Sedmicu i osmicu su najavili za siječanj 2020. Isto tako je najavio i Hangar 7, mislim da bi trebali izići isti tjedan...
Originally posted by DiSkAcH
Ne znam da li je itko skužio, ali neki dan vidim Humanoids reklamira izlazak Integrala 6u1 pa sam pomislio da su očito odlučili prekinut serijal. Išao sam provjeriti i stvarno je to to, 6 komada samo. Dobro je što su to zapravo 3 priče i mislim da ništa ne gubimo otkazivanjem brojeva 7 i 8.
Sedmicu i osmicu su najavili za siječanj 2020. Isto tako je najavio i Hangar 7, mislim da bi trebali izići isti tjedan...
Originally posted by DiSkAcH
A na ovoj stranici koja je dosada bila dosta točna piše da je to završen serijal. Nema mi smisla ni dio gdje sada objavljuju integral 6u1. Mislim super ako će stvarno izać.
Ja vidim Hyperion i Expanse. Doduše Hyperion i Pad Hyperiona imam od Izvora, ali nemam slijedeća 2 nastavka.
Ja sam prodao izdanje od Izvora čim je Hangar7 najavio svoje. Amaterski odrađene lektura i korektura su mi ubile svaku želju za ponovnim čitanjem tog njihovog užasa.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud