"... “Blade Runner” is coming to the small screen as an animated series... “Blade Runner-Black Lotus,” as it will be called, will consist of 13 half-hour episodes. Details of the plot are being kept under wraps, but it is known that the story will take place in 2032 and will include some established characters from the “Blade Runner” universe..." https://variety.com/2018/tv/news/blade-runner-anime-series-adult-swim-crunchyroll-1203047083/
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Dobar je Voltron, doduše pogledao samo te prve dvije sezone, dok me ostatak čeka. Pričam o ovom novom Voltronu, stari sam probao gledat jer sam ga obožavao kao mulac, ali nije išlo...
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
@Panzer: Skinuo sam ovaj Gen:Lock jer trailer izgleda OK. Runmo pogledao, odličan je. :D Castlevania čeka svoj red, a Weathering nikako da izađe, svako toliko bacim oko na iternete. Inače njegov Kimi No Wa (Your name) mi je odličan, baš odličan anime!
EDIT: Ah vidim da je Weathering napokon izašao...
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
citam kako smo kao klinci zamalo dobili crtani o nebojsi, ali su odustali zbog previse nasilja u millerovom runu, pogotovo naslovne sa pistoljem uperenim u citaoca (izasla i kod nas u eksu)
Pogledao Superman: Red Son, ovogodišnju adaptaciju stripa Mark Millara iz 2003.
"Što ako..." tip fikcije, Superman je rođen i odgajan u Sovjetskom savezu.
Nakon nekog vremena, nezadovoljan metodama, odnosno zločinima postojećeg vodstva Saveza (Staljina), sam preuzme ulogu lidera sa ciljem da Svijet učini boljim i pravednijim mjestom šireći komunističke ideale. Sa druge strane Lex Luthor vuče sve poteze u Americi, prvo iz sjene, a onda i on kao predsjednik (uz podršku prve dame Lois Lane). Nastavlja se Hladni rat, obje ideologije pokazuju svoju nehumanu stranu, postavlja se pitanje može li se reći da je jedna pravednija od druge. A onda se na kraju sve to raspadne i film završava kao nekakav američki red scare film iz pedesetih. Dodajmo još Wonder Woman kojoj je svaka druga rečenica izvikivanje "Svi ste vi muškarci isti!", čime se stvara dojam da se u film prilično nezgrapno forsira neka druga tema koja nema veze sa glavnom.
Navodno je strip puno bolji i kompleksniji, čitao i gledao netko, da usporedi?