Eh koliko puta sam samo bio ovde kad god svratim u Beograd, ponesem ranac i ceo ga napunim raznim stripovima Sad nazalost nemam toliko vremena da idem do BG-a, ali zato sad narucujem od njih putem interneta
na jesen ću prvi puta poslom u BG pa ću obavezno u ovu knjižaru..
zna netko koliko su udaljeni od centra? (automobilom idem)
ZLATNI AF Klasik No.1 već na kioscima AF SUPER Klasik 27 već u prodaji AF Klasik 139 već na kioscima SPECIAL 5oo na kioscima ME-74 u SNK
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
knjizara AF je na par kilometara od centra,na novom beogradu takoreci uz sam autoput BG-ZG,preko puta beogradske arene.malo je zavucena izmedju zgrada,pa je malo teze pronaci je.inace prvo iskljucenje za arenu,pa desno,zatim prva levo
knjizara AF je na par kilometara od centra,na novom beogradu takoreci uz sam autoput BG-ZG,preko puta beogradske arene.malo je zavucena izmedju zgrada,pa je malo teze pronaci je.inace prvo iskljucenje za arenu,pa desno,zatim prva levo
thx*
SUPER Klasik 27 već na kioscima ZLATNI Klasik No.1 na kioscima AF KLASIK 140 već u SNK Minuette-ekstra 74 već u SNK AF SPECIAL 500 i dalje na kioscima
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Do AF-a mi je najbrže vozom (navijački fazon), skromnih 20 min. Tako je blizu akcije i gužve (Auto-put Bratstva i jedinstva, arena...) a tako ušuškan i uspavan u nekoj drugoj dimenziji. Pored prodavnica za osvežiti se, klupice, kafići, zelenilo... Svaki put kao u crkvu da idem (kada bih bio vernik :)). Darkwood više ne računam u striparnicu, već u omiljenog izdavača, a AF je poslednja oaza.