Znam da ima... Sve sam procitao i sve je izvrsno, zato i pitam
Čak i The Wake? Meni je prva polovica fenomenalna, što je i razlog zašto sam strip ostavio u kolekciji, dok sam drugu polovicu jedva pročitao. Razlika u tonu i stilu je drastična i odmak od podvodne klaustrofobije i strave mi stvarno nije legao.
Definitivno je zadnja trećina slabija ali da, strip mi je jako dobar. Prvi dio je klasični SF/HORROR a završetak je Hollywood-ski akcijski blockbuster ....he he he
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Gusaru Crnobradom ili Mornar Nik..nadam se za moga zivota to opet procitat u perfektnom izdanju..
i meni je ovo velika želja - ali ako ikada bude,nema šanse u Fibrinom ruhu.
Originally posted by shommy
Sambrovi u par integrala i nastavku Lincolna.
Sambrovi možda,Linkoln verovatno, da ga Bukgrob nije ugrobio - sad nam je jedina šansa da ga nekad i nekad nastavi isti nakladnik,eventualno kompanjon Bernard - i podržavam te Šomi 100% što na svakom topiku na kom se pojaviš tražiš nastavljanje Linkolna - i meni je on rak rana,odnosno njegovo obustavljanje izlaženja.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja se uzdam u Carobnu ako se sredi problem oko prava ikad...steta..odlican strip..meni bolji od Plavih Bluza.
ma kakva Čarobna,veruj mi - uz dužno poštovanje,nisu oni iz te lige;suviše je to nekomercijalan serijal za njih. Nego,šta je tu beše problem sa pravima?
btw,nije mi bolji od Bluza,ali definitivno jedan od dražih humorističkih serijala.
Gusaru Crnobradom ili Mornar Nik..nadam se za moga zivota to opet procitat u perfektnom izdanju..
Pogresan topic.
Teller koristi svaki topic da plasira ovu želju. Koja je i moja (moja uključuje i svih 1688 tabli Remacleovih stripova) i Antova i još od mnogih.
Iako bi se dobro uklopio u Fibrin opus zbog depre koju stalno proživljava Crnobradi (u vidu neostvarenih ambicija) vjerojatno (99,99999999 %) od toga neće biti ništa.
Koliko se sjećam problem oko reprinta ovog stripa je zbog prava na objavljivanje. Remacle je bio izgleda dosta samozatajan, izbjegavao je sajmove i festivale. Navodno ga je znao samo manji broj članova redakcije. Van Hamme kao direktor Dupuisa ukinuo je objavljivanje Crnobradog zbog nerentabilnosti. Zbog ne-reprintiranja Crnobradog njegovi albumi na netu dostižu visoke cijene.
Zadnji reprint u Francuskoj bio je 2007., reprint prva 4 albuma u izdanju Le Coffre à BD.
Od klasičnih BD stripova prvi na listi želja mi je Blake et Mortimere. Bookglobe je davno izdao dva albuma i stao, a Cinebook smatram nužnim zlom. Drugi na listi je Buck Danny, zajednički rad Charliera i Hubinona. Strip tog tandema ne može biti loš. Peyo će vjerojatno znati da li je neka epizoda izašla kod nas. Treći na listi je Bob Morane. U Gigantu i Stripoteci su izašle epizode koje je crtao Vance. Francuzi imaju nekoliko reprinta, a Talijani imaju izdanje u SC s dva albuma po knjizi. Jaki je stručnjak za Boba i mogao bi malo jače lobirati.
Buck Dannya se sjećam iz Strip Arta (prvog izdanja početkom 70-ih) i Denisa, te Politikinog Zabavnika. Dupuis ima sjajne nove integrale s ovim junakom, dok Cinebook štanca novije (meni manje interesantne) naslove. Pitanje je koliko bi ovo zanimalo mlađu generaciju.
Sad kad je Fibra uspostavila saradnju sa Bernardom oko Kena,mogla bi Fibra da krene sa tri integrala Lincolna po tri epizode,jer Lincolna nema ni u spisku na web shopu kod izdavac,ipak Fibra uziva najvece poverenje kod kupaca,iako imam prvih sest albuma kupio bih od fibre sve integrale Lincolna a sigurno bi se nasli i novi kupci.
Buck Dannya se sjećam iz Strip Arta (prvog izdanja početkom 70-ih) i Denisa, te Politikinog Zabavnika. Dupuis ima sjajne nove integrale s ovim junakom, dok Cinebook štanca novije (meni manje interesantne) naslove. Pitanje je koliko bi ovo zanimalo mlađu generaciju.
Bob Morane ide u novim Lombardovim integralima.
Nisam nikad imao priliku čitati prvu inkarnaciju Strip Arta. Denis i PZ sam naravno čitao, ali ne i brojeve u kojima je bio Buck Danny.
Originally posted by Ernie Pike Nisam nikad imao priliku čitati prvu inkarnaciju Strip Arta. Denis i PZ sam naravno čitao, ali ne i brojeve u kojima je bio Buck Danny.
Strip Art br.22 - 32 Hubinon/Michel Charlier BAK DANI
nego,kad već pričamo o Sambrovima: Sambrove je objavio Beli put kao integralno izdanje;osim Difoovog Jaguara kome čak nisam dao ni šansu (nešto jer mi se nije svideo na prelistavanje,a nešto više jer su ga svi ispljuvali),svi drugi su sjajni stripovi - Sambrovi,Potkazivač,Odgoda,Bleksed,Indijansko leto,Šninkel,Tamo gde pogled ne dopire,Metrabaroni,Torgali. Svi naslovi,osim Sambrova i Pogleda su već objavljeni u Hrvatskoj,pa verujem da će i njih jednom doći red,i to baš upravo u Fibrinoj produkciji.
Originally posted by shommy
Sad kad je Fibra uspostavila saradnju sa Bernardom oko Kena,mogla bi Fibra da krene sa tri integrala Lincolna po tri epizode,jer Lincolna nema ni u spisku na web shopu kod izdavac,ipak Fibra uziva najvece poverenje kod kupaca,iako imam prvih sest albuma kupio bih od fibre sve integrale Lincolna a sigurno bi se nasli i novi kupci.
Isto vazi i za Sambrove iako ih imam od BP?
kupio bih i ja te integrale Linkolna,normalno,ali koliko bi još njih to uradilo?Verovatno bi 85% (i više) ljudi preskočilo prva dva integrala i uzelo samo treći. Tako da ja držim palčeve da Bernard, odnosno SA nastavi tamo gde je Bukgrob zakopao brutalno sjajnog Linkolna.
Originally posted by Ernie Pike
Od klasičnih BD stripova prvi na listi želja mi je Blake et Mortimere. Bookglobe je davno izdao dva albuma i stao, a Cinebook smatram nužnim zlom. Drugi na listi je Buck Danny, zajednički rad Charliera i Hubinona. Strip tog tandema ne može biti loš. Peyo će vjerojatno znati da li je neka epizoda izašla kod nas. Treći na listi je Bob Morane. U Gigantu i Stripoteci su izašle epizode koje je crtao Vance. Francuzi imaju nekoliko reprinta, a Talijani imaju izdanje u SC s dva albuma po knjizi. Jaki je stručnjak za Boba i mogao bi malo jače lobirati.
naslov topika je Kojim ... u Fibrinom izdanju,pa je bojim se nerealno očekivati Blejka,Baka i Boba u Fibrinoj biblioteci.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Anto, ni ne mislim da će Fibra objaviti te stripove, moj post je više nastavak diskusije o Mornaru Niku. Ontopic, B&M bi slobodno mogli u Fibrin katalog svojom kvalitetom, a sviđaju li se Marku ili ne je drugo pitanje.
Nisam imao previše žela na ovoj temi: Plašt i očnjaci te Texas Cowboys su najavljeni, a Lone Wolf je vjerojatno nemoguća misija. Ostaje još manga Lady Snowblood.