kakvim kioscima? Gdje? U Sloveniji nisam još nigdje ni prvi broj video....isto tako nisam vidio ni najnovijeg Texa redovnog,...a svaki dan sam tamo i pitam. Distribucija u kurcu što se tiče Slovenije....
U Mariboru sam ga prošli tjedan bez problema nabavio...čak sam našao "glancer"
"Don't live for pleasure, make life your treasure"
Valjda je mislio na to da se netko ozbiljno pozabavi pilotom. Od "bit će" i "samo što nije" nema vajde.
A pod tim ozbiljnim računamo savršen projekt. MN 3/1 mjesečno izdanje, kao što radi s Kenom. Od prvih epizoda, jasno.
Odlična ideja, samo što nisam siguran da bi se mogao uvijek ispoštovati taj format 3 u 1. Moglo bi se nekada desiti da se jedna priča razlomi na dvije sveske, zbog različite dužine pojedinih epizoda. Slično je i sa Magičnim Vjetrom.
Posto se nevjerovatno prica, zadnje vrijeme o mogucnosti izdavanja Mr. No-a na kiosku, 3 u 1, moram vas obavjestiti da od toga nista. Danas sam pricao sa 'gazdom', i kako sam obecao pitao sam ga. Nista i nikako, to vam,(nam), je odgovor. Tako da se ne nadate,(ne nadamo)...
pa ako i krene jednog dana, to ce biti 2 epizode po svesci, jer takvo izdanje postoji kod if edizioni izdanja...mozda to bude kad se recimo kapetan miki zavrsi, ili kad skontaju da su promasili sa dampir specijal i maxi izdanjima...ko zna sta nam buducnost donosi...
Posto se nevjerovatno prica, zadnje vrijeme o mogucnosti izdavanja Mr. No-a na kiosku, 3 u 1, moram vas obavjestiti da od toga nista. Danas sam pricao sa 'gazdom', i kako sam obecao pitao sam ga. Nista i nikako, to vam,(nam), je odgovor. Tako da se ne nadate,(ne nadamo)...
Ništa zato, uskoro će VČ debeljuca, a uskoro će i one nakon nje
Ništa zato, uskoro će VČ debeljuca, a uskoro će i one nakon nje
To će do kraja života sigurno... Sad, zavisi koliko si star, pa hočeš li dočekati...ako dočekaš 'metuzalemovu', ili starost 'broja 1', onda hočeš...