Velka i Igor12 su, koliko god to grubo zvučalo, relikti prošlosti, a Tinton je budućnost. Ostavimo se prošlosti, izaberimo budućnost.
retorikom me podsjećaš na notornog bujanca, kada je onomad gurao svoje kandidate na izborima, a znamo gdje su ti kandidati danas završili. u ropotarnici povijesti. tintone, pod hitno mijenjaj glasnogovornika dok nije kasno, imaš još šanse.
pošalji mi br. računa paš vidit jel šala il za ozbać
Već sam glasao za sebe, pa ti tu ne mogu pomoći. Za finale, ako ponudiš pravu svotu, možeš dobiti moju podršku, a ja ipak kontroliram solidno glasačko tijelo. Razmisli o ponudi, pa se javi u Pm.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Velka i Igor12 su, koliko god to grubo zvučalo, relikti prošlosti, a Tinton je budućnost. Ostavimo se prošlosti, izaberimo budućnost.
retorikom me podsjećaš na notornog bujanca, kada je onomad gurao svoje kandidate na izborima, a znamo gdje su ti kandidati danas završili. u ropotarnici povijesti. tintone, pod hitno mijenjaj glasnogovornika dok nije kasno, imaš još šanse.
Moja kampanja je okupila široku koaliciju svih onih koji žele učiniti zagorologiju grejt agen.
pošalji mi br. računa paš vidit jel šala il za ozbać
Već sam glasao za sebe, pa ti tu ne mogu pomoći. Za finale, ako ponudiš pravu svotu, možeš dobiti moju podršku, a ja ipak kontroliram solidno glasačko tijelo. Razmisli o ponudi, pa se javi u Pm.
ovo ti nije loša ideja, 15 glasova koje već imaš, i mojih 22, a već sam s desetak novih obavio dogovore, i ne bi trebalo biti zime oko moje pobjede. u svakom slučaju, pošaljem ti milanku na pregovore, dočekaj ju s kitom cvijeća pa detaljizirajte oko iznosa, meni je svaki prihvatljiv. prodao sam nešto stripova na aukciji, pa se može trgovati.
Tinton je zastrašivanjem pridobija moj glas. Bilo je krvi, bilo je suza, a i drugih tjelesnih izlučevina (i to ne samo mojih), ali mi je barem dopustija da to javno obznanim - nema straha jer je nedodirljiv.
Tinton je zastrašivanjem pridobija moj glas. Bilo je krvi, bilo je suza, a i drugih tjelesnih izlučevina (i to ne samo mojih), ali mi je barem dopustija da to javno obznanim - nema straha jer je nedodirljiv.
Istinita priča!
Dao sam glas Reemu,momak je čudo entuzijastičan kada je riječ o Zagoru,piše,prati svaki detalj,kako je Grofica napisala,svaki izlazak Zagora kao mali rođendan. Spomenuo bih Igora12 zbog recenzija i ne samo Zagora već i drugih junaka, i Tinton,zna napisati dobre komentare u vezi Zagora,Velka istinski fan. Ostale sam slabo primijetio ove godine.