Sljedeći put će ti velka kupovati rasprodane stripove po ZG striparnicama.
vidiš velka kako se radi kampanja??!!?
edit: ne želim još da angažujem tajno oružje za Velku (to čuvam za obračun sa groficom) - računam da možemo dobiti Igora u fer borbi!
Nemoj da grofica počne lijepiti slike s plaže, pa ćemo vidjeti jel tu visi ekipa iz Big Bang Theory ili je to urbana legenda.
zalepi par slika (ali probranih) i biće "ko je taj velka??"
E nećeš me navući da ispucam adute prije finala, u kojeg ću uz dužno poštovanje prema konkurentima u grupi - ići kako stvari stoje trenutno. Ali slike će svakako biti probrane. Držat ću se Zagoroloških tema inspirirane epizodom "Ocean". Crveni kostim, veranje po brodskim konopima, skokovi u vodu. Naprosto živim Zagora i na plaži.
ko je ovaj 26-esti, bem li ga smotana? ja sam o zagoru više zaboravio nego što će velka ikada znati
Ova nam borba pokazuje i drugu stranu forumasa. Moj imenjak je izgleda agresivan tip, ali ne znam hoce li bilo tko moci protiv čari mudre grofice u finalu.
Solar, meni je nekako ova stvar prigodnija, često je znam koristit u nekim svojim videima kad je nešto napeto (pogotovo od 25.sekunde videa):
Originally posted by igor 12
kakva borba, kakav fajt ljudi moji. ovo je sraz titana, sukob bogova.
rocky protiv apola creeda
bruce lee protiv chucka norrisa
Ma kakvi Rockyi ili Chuck Norrisi, vi ste meni poput legendarnog fajta Don Fryea i Takayame:
Originally posted by D.J.
.. ali ne znam hoce li bilo tko moci protiv čari mudre grofice u finalu.
Mislim da tko god uđe u finale, da će skupo platit cijenu u okršaju sa Groficom. Mogli bi izać iz tog dvoboja kao Zagor u prvom susretu/kontaktu protiv IronMana
Solar, meni je nekako ova stvar prigodnija, često je znam koristit u nekim svojim videima kad je nešto napeto (pogotovo od 25.sekunde videa):
Originally posted by igor 12
kakva borba, kakav fajt ljudi moji. ovo je sraz titana, sukob bogova.
rocky protiv apola creeda
bruce lee protiv chucka norrisa
Ma kakvi Rockyi ili Chuck Norrisi, vi ste meni poput legendarnog fajta Don Fryea i Takayame:
Originally posted by D.J.
.. ali ne znam hoce li bilo tko moci protiv čari mudre grofice u finalu.
Mislim da tko god uđe u finale, da će skupo platit cijenu u okršaju sa Groficom. Mogli bi izać iz tog dvoboja kao Zagor u prvom susretu/kontaktu protiv IronMana
ako prođem u finale, dopustit ću grofci da me išiba po guzi ko one skvo zagora
Po meni bi najbolje bilo da ostali natjecatelji navedu kome pridodaju svoj broj glasova. Ali da ostavimo rok od 24 sata između remija i te njihove odluke. Malo trgovine i nečega što nalikuje politici bi bilo vrlo zanimljivo vidjeti. Ako mu tinton kako se može pročitati doda svoje glasove velka bi imao šansi samo ako skupi široku koaliciju, od going goinga do Reema.