dobro je,samo 21 glas razlike za groficu - dok god je minus u tom rangu,problem zaostatka je rešiv!
Tako znači, već si pripremio svoje igrače za finalni udar. Nema druge nego da složim obrambeni zid s neustrašivim "momcima iz sokaka" pa ćemo vidjeti...
dobro je,samo 21 glas razlike za groficu - dok god je minus u tom rangu,problem zaostatka je rešiv!
Tako znači, već si pripremio svoje igrače za finalni udar. Nema druge nego da složim obrambeni zid s neustrašivim "momcima iz sokaka" pa ćemo vidjeti...
a možeš i da okačiš neku intrigantnu fotkicu,pa da ne pribegavam podlim potezima ??
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
a možeš i da okačiš neku intrigantnu fotkicu,pa da ne pribegavam podlim potezima ??
Pa stavila sam čak 5 slika punih raznih vrsta piva. To su najfotogeničnije koje imam. I zaista mi nije jasno da si ostao hladan na tu ljepotu i tražiš fotke neke ženske s plaže.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Jedno geslo s izbora za Ustavotvornu skupštinu DFJ 1945., koje bi valjalo prilagoditi Velki (i time mu olakšati pobjedu): "NEĆEMO KRALJA, HOĆEMO TITA, NAROD SE PITA!"
Jedno geslo s izbora za Ustavotvornu skupštinu DFJ 1945., koje bi valjalo prilagoditi Velki (i time mu olakšati pobjedu): "NEĆEMO KRALJA, HOĆEMO TITA, NAROD SE PITA!"
meni je strašno to što je grofica vidi Vraga često pokazala zrelo razmišljanje, gotovo da posjeduje znanje obrazovanja. uz povremene posrtaje, znati ili osjećati suptilne, mikroodnose u situacijama i stati na pravu stranu, to je za jednu ženu puno. a biti iznad većine onih koji čitaju zagora, to je strašno u muškom svijetu. da sam netko to glasa, glasao bih za nju.
velku pak ne znam, tog dečka ili čovjeka. povremeno sam valjda vidio njegove postove i meni se on sviđa, čisto prirodno, kao neka intuicija. pred njim je rad da pređe iz tog prirodnog u umno. makar to nije ni nužno, dovoljno bi bilo da zadrži jaku početnu intuitivnu poziciju. a možda, kako sam zadnjih godina slabije upućen u scomovske tokove, možda nisam ni vidio velku u najvećem sjaju. po srcu, ja bih htio da je velka iznad grofice. za sada ipak moram reći je on to samo potencijalno, zbiljski se grofica manifestirala kao jači zagorolog.
osim toga,ako igor prođe u veliko finale,grofica će ga bukvalno počisititi - a ako se velka nađe u njemu,obećavam kao njegov menadžer dramatičnu borbu!!
Hmmmm...
Zahtijevam od anta da ispuni svoje predizborno obećanje!
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Zahtijevam od anta da ispuni svoje predizborno obećanje!
Ne znam sto ti je Grofica napravila da ju toliko mrzis?! I Velku takodjer?! Mislis da njima trebaju tamo neki fejk glasovi??? Ovo i bilo koje natjecanje treba da se odradi u duhu fair-playa. Ako u stvarnom zivotu nije sve fer, ne moramo se i mi ovdje na forumu tako ponasat. Budimo iznad toga.
Pokušaj se odhrvati tom osjećaju mržnje, to ti nije nikako dobro. Sjeti se Bimba Sullivana koliko je mrzio Zagora, jer je zbog njega završio u zatvoru. A kaže njemu Zagor:"Pa što? I ja sam bio u Hellgateu!" U susretu gdje je Bimbo jadnog Čika iskoristio za pljačke, ali sve mu se to obilo kasnije u glavu. Mržnja je zayebana stvar.