Originally posted by King Warrior Grofica je takodje veliki fan naseg heroja, najveci zenski kojeg poznajem. Izuzetno je inteligentna, duhovita, a i to sto je preslatka je samo dodatni bonus. U nekoliko navrata sam dozivio kada se pojave odredjeni problemi da se ona stvori tu i brani me. Mislim, nije da je meni potrebna pomoc, dobro svi znate kada bi cijeli forum (trenutno 10.213 clanova) udario na mene da bi ste vi bili ti koji ste u manjini, ali nije to poenta. To je jedna osobina koju bas volim kod ljudi, neko ko je tu za tebe kada ne ide bas najbolje. Tu osobinu postujem u relanom zivotu kako i na forumu i malo, zaista malo ljudi je ima. Za takve sam spreman da idem kroz vatru.
King, bio si uz mene u traljavim početcima mojih recenzija sa savjetom i podrškom. Od onda i ja tebi želim uskočiti kad je gusto. Drago mi je da to primjećuješ i cijeniš, a i hvala ti na lijepim riječima.
Pogledajte snimke VAR-a pa utvrdite. Hvala ti patak na podršci, bio prvi ili drugi, zapamtit ću te. Ženska memorija pamti svaki vrag. I to svi dobro znate.
Respekt Velki, ali zaslužena pobjeda grofice, koja ne samo da dobro izgleda u bikiniju, nego i zna filozofirati s sjekirom. To je skoro i bitnije u životu! :D
kao Velkin menadžer,za sledeću godinu poradićemo na: *pisanju recenzija Zagorovih opskurnih epizoda *promeni pola sa naglaskom na kvalitetnim majčinskim atributima (šta košta da košta) *ova tačka neka bude iznenađenje
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Pridružujem se željama i čestitkama izvršnog potpredsjednika Zajednice Gospodarskog Udruženja Zagorovaca - dr. Pijanog Patka, vjerujem da će to isto učiniti i naš predsjednik i osnivač društva - dr. King Warrior!
Čestitke svim pridruženim članovima Zajednice Gospodarskog Udruženja Zagorovaca:
dr. Bruce Springsteen dr. Attila77 dr. acestroke dr. D.J. dr. stinky dr. Brdar dr. grofica Varga
Naravno, sve najbolje i svekolikom forumskom pučanstvu u novoj 2019. godini!
Jos jednom cestitke pobjednici i njenom rivalu, nego gledam gornji post i mislim si na film "spies like us" i moguci Brdarov strip gdje se svi medjusobno nazivaju "doktor, doktor, doktor! " 😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"