Tinton je show zadnjih dana na ovom topicu Eh, tko mi kriv kad sam se zajebavao okolo umjesto da sam redovito pratio ovaj topic i pravovremeno podjebavao ;(
A koga ces ti podjebavati... Tvoj doseg je eventualno lajkanje.
Tinton je show zadnjih dana na ovom topicu Eh, tko mi kriv kad sam se zajebavao okolo umjesto da sam redovito pratio ovaj topic i pravovremeno podjebavao ;(
A koga ces ti podjebavati... Tvoj doseg je eventualno lajkanje.
ja ne navijan za đokovića ,opčenito me boli q za taj šport.
de elvude, miči taj š, baš malograđanski zvuči.
isto ko da bi ja sad napisao šplit umjesto split
A to si neki doktor neznanja koji zna što je to malograđanština ili dal se Split ili Špalato zove?
Svako malo, kad koji clan ovog foruma dode 'do zida', u komunikaciji s nekim clanom opozitnih stajalista ili stavova, nade za shodno da mu 'opali', epitet malogradanina.
Ma znam to Ivane. Kad se pogleda nije buru na topicu izazvao Đoković nego nečije frustracije. A ovi što napadaju Modrića zaboravljaju da je i Mesi imao sudskih problema slične teme, pa sad on mi neće biti mrzak kao igrač niti ću ga ja zbog toga mrziti. Mada sam mislio da je Mesi gospodin, kad ono ispade da nije bolji od Ronalda ( nakon poraza ne čestitati i nepojavljivanje na dodjeli nagrade za najboljeg nogometaša ). A opet to što je podosta nekulturan i bahat neće utjecati na to dal ću ga cijeniti ili ne cijeniti kao igrača nogometa.
Ma znam to Ivane. Kad se pogleda nije buru na topicu izazvao Đoković nego nečije frustracije. A ovi što napadaju Modrića zaboravljaju da je i Mesi imao sudskih problema slične teme, pa sad on mi neće biti mrzak kao igrač niti ću ga ja zbog toga mrziti. Mada sam mislio da je Mesi gospodin, kad ono ispade da nije bolji od Ronalda ( nakon poraza ne čestitati i nepojavljivanje na dodjeli nagrade za najboljeg nogometaša ). A opet to što je podosta nekulturan i bahat neće utjecati na to dal ću ga cijeniti ili ne cijeniti kao igrača nogometa.
Lijepo, tocno i posteno receno! Ali ne brini, sad ce se naci neki 'pravovjerni' koji ce ti pokazati pravi put, svijetlo na kraju tunela, ili ce te samo dobro 'izasrati', jer on kuzi a ti pak, ne...
Valjda neće. Taj problem nametanja mišljenja i to da su samo oni i nitko drugo u pravu na ovako ljigav način nije nešto novo u našem svijetu. Nedostaje zdravorazumske rasprave vezano uz neslaganje u mišljenju, a to upravo nedostaje ovim par likova.
Originally posted by ivanl Odo radit 'peku' od janjca
a odojak,tuka,sarme i ostala krmad...u mene je janjac samo za uskrs i gospu karmelsku...
Evo nas u Ramljanima. Pale su gradele sa sarajevskim cevosima, punjenim pljeskama, kobajama, vjesalicama i brzolama. I stali smo sa craft pivom. (Zmajsko) Sad ide janjac pod peku i odojak u skrovadu...te navedeno vino. I tako u ritmu do drugog sijecnja...