Jos jednom cestitke pobjednici i njenom rivalu, nego gledam gornji post i mislim si na film "spies like us" i moguci Brdarov strip gdje se svi medjusobno nazivaju "doktor, doktor, doktor! " 😁
I ja sam glasao za Groficu, cestitke! (mada nisam bas upucen u takmicenje al ajde, glas ode Grofici jer se isticala s komentarima na recenzije ove godine)
Inace nisam je/te ovako zamisljao, ali uopste (pod uslovom da je na slici stvarno Grofica)
@ Tutta Boys will always be boys, kužim da ti Tutta moraš proTuttnjati ko parna lokomotiva. Ali zašto pobogu ova pjesma? Zašto? I zašto sam ju poslušala? I to cijelu? Zašto? Sada mi ta zarazna jeftina buka stalno stoji u glavi i nemam pojma kako da se tog otarasim. Ljudi će mi doći u stan uskoro, morat ću voditi ljubazne konverzacije, a pjesma od Mitra Mirića će mi biti u glavi cijelo vrijeme. Pod hitno trebam pustiti neku sličnu glupost. Možda Despasito. Ili od Beyonce "around the world". To bi moglo upaliti. I onako u pjesmi jedno 547896 puta kaže "around the world". Pa ako mi to ne ispere mozak ne znam što će. Ne radi mi više takve spačke, ko Boga te molim.
Respekt Velki, ali zaslužena pobjeda grofice, koja ne samo da dobro izgleda u bikiniju, nego i zna filozofirati s sjekirom. To je skoro i bitnije u životu! :D
Čestitke! :)
Filozofija sjekirom iznad svega i sviju. Hvala na čestitki!
Jos jednom cestitke pobjednici i njenom rivalu, nego gledam gornji post i mislim si na film "spies like us" i moguci Brdarov strip gdje se svi medjusobno nazivaju "doktor, doktor, doktor! " 😁
zasluženo si zagorolog. slika je iznenađujuće dobra. lijepo je sve to, lijep je taj svijet u kojemu postoje takva nepoklapanja, da jedna cura filozofira sjekirom. da ga je***, meni tu nešto ne štima. i sad mi ovi pričaju o realnosti u Kenu.
@ Tutta Boys will always be boys, kužim da ti Tutta moraš proTuttnjati ko parna lokomotiva. Ali zašto pobogu ova pjesma? Zašto? I zašto sam ju poslušala? I to cijelu? Zašto? Sada mi ta zarazna jeftina buka stalno stoji u glavi i nemam pojma kako da se tog otarasim. Ljudi će mi doći u stan uskoro, morat ću voditi ljubazne konverzacije, a pjesma od Mitra Mirića će mi biti u glavi cijelo vrijeme. Pod hitno trebam pustiti neku sličnu glupost. Možda Despasito. Ili od Beyonce "around the world". To bi moglo upaliti. I onako u pjesmi jedno 547896 puta kaže "around the world". Pa ako mi to ne ispere mozak ne znam što će. Ne radi mi više takve spačke, ko Boga te molim.
Nema ti tu lijeka, vidjet ćeš tek kad legneš spavati, tada je efekt najjači . Čestitke i i od mene, također sam glasao za tebe, među prvima, da me slučajno netko ne bi potkupio.
@stinky ne znam zašto se čudiš, ima cura koje čitaju Zagora. Moja sestra je također čitala, draži joj je bio od npr Dylana.