Krećemo sa nominacijama za forumaša godine - 2018!
Možete nominirati više ljudi, dovoljno je da u postu napišete koga predlažete. Deset sudionika sa najvećim brojem glasova idu direktno u polufinalnu rundu, nominacije traju do 07.01.2019. (17:00).
zeljko - humorista godine reem - rookie godine hercul poirot - najveci prosjek postova - spamer godine solar - informacija godine ( i zadnjih par godina unazad) morski i chris tower - popisivaci godine anto - antibonelijevac godine ivanl patriota godine poli, dzoni, dwayne l, spock - bonellijevci godine teller - entuzijasta godine
Anto-u dijelovima koji mene zanimaju on je ''najglasniji'' i naj mi paše Mr Bushido-uvijek isto kaže, dakle, čovjek-enciklopedija Zeljko-zajebant 1,valja mu zajebancija King Warrior-zajebant 2 i čovjek uz čije sam se postove najviše nasmijao NESVRSTANI-sviđa mi se njegova spika Ivanl-dosta piše, zanimljiv mi je za čitat Jerry Krause-NN entuzijast, pomaže dosta za sve što i kako oko dotičnog Izivko-čovjek čita što mi Jugosloveni ne možemo (tj nema na našem jeziku), daje ideje nama i izdavačima
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Gledam nešto ovaj izbor, ne mogu da vjerujem da me se do sada samo jedan član sjetio. Pomalo sumnnjam u svoj identitet, zar nisam ja junak ovog foruma? Zar nisam ja čovjek koji bi trebao da vam bude uzor? Zar nisam ja pozitivac, a Valter negativac? Je li moguće da me ljudi lažu kada kažu koliko sam zabavan tip? Pa ko vas zabavlja cijelu godinu ovdje? Ko vam priskače u pomoć kada nikoga drugog nema? Ko vam sisu daje?
Ja, King Warrior, dobar sam čovjek, skroman, zabavan, pametan, vrijedan. Šta još treba da radim? Možda na jednoj nozi da skačem dok pjevam Karleušinu pjesmu? Je li moguće da bi prije popili piće sa Mrkvom nego sa mnom, samo zato što ona suknju nosi? Je li moram da postanem Škot da bi i mene gotivili? Ok, ovo zadnje zaboravite, zvuči pomalo pederski.
I jebo vas anto više, šta ste se njega uhvatili? Zar neko ko voli Kena Parkera može da bude dobar čovjek?!
Đe su ovi moji zagorovci? Je li moguće da anto ovdje ima više đaka nego što je zagijevih fanova?
Vidim Kruger na svoju listu stavio samo tipove s kojima se pokačio. Znam gdje je kvaka, postao sam miran u posljednje vrijeme, nekako rogovi mi se istupili. Nisam odavno vodio ljute forumske bitke, to je nešto što ljudi cijene. Moram iskopati ratnu sjekiru, ne može jedan zmaj protiv svoje prirode.
Ne glasajte za Antu, tog čudnog Srbina sa dalmatinskim imenom, neka pobijedi pravi čovjek, vaš junak, vaša legenda.
Glasaj za Kinga, budi dobar čovjek, budi cool, pokaži da imaš ukusa.