1euro VALTER Mr. Bushido Kontrast 2 zeljko Jerry Krause DiSkAcH Sarghan Jocko
edit: Going Going Nikotin Markos
Znam da je poduža lista, ali forumaši koji su često na forumu i koji su zanimljivi za čitat. Malo je zeznuto jer imaš osjećaj da si još nekog zaboravio, ali stignemo još dodat na listu ako se sjetim..
Joj, ReemCP, legenda si... ovdje je izazov pronaći kojega forumaša nema
Inače, sviđa mi se forumaš Dexters ali bih si "skočio u usta" kad bih ga nominirao jer sam se prije dvije godine "protivio" nominacijama Mrkve (kasnije pobjednice) budući da se prijavila tamo negdje krajem 9.mj. a nekako smatram da treba "raditi" cijelu godinu. Sad vidim Dexters je 5.8. što se još može "tolerirati" ali uvjeren sam da ide u polufinale i bez potrebe moga glasa a ako ovako nastavi vjerujem da je iduće godine jedan od favorita.
Hehe Dwayne, baš tako izgleda a neka idu u bubanj svi pa ćemo vidjet tko će proći dalje, zaista je zeznuto ovako da nekoga ne zaboraviš, a svi su na neki način obilježili godinu i redoviti su na forumu. Bit će (pretpostavljam) lakše glasat u sljedećem krugu kad bude poll.
edit:
@Wolf - dodan
edit 2 - krivite Solara za ovo, sam je napisao "možete nominirati više ljudi.."
@Dwayne - aha, Dexters se nesto kasnije prikljucio, ali jako zanimljiv forumas i velik dobitak za forum. Malo jest zeznuto sto se ne radi kod njega o cijeloj godini, ali se istaknuo i jos poceo pisat recenzije, sto je svakako dodatni plus :)
@Dwayne - aha, Dexters se nesto kasnije prikljucio, ali jako zanimljiv forumas i velik dobitak za forum. Malo jest zeznuto sto se ne radi kod njega o cijeloj godini, ali se istaknuo i jos poceo pisat recenzije, sto je svakako dodatni plus :)
uz tebe, hercula poirota, i onog forumaša šta na nathanu piše, bili bi u nominaciji za novajlije godine..mislim da ste sva četvorica u 2018 počeli sudjelovati, ili možda koji dan prije..ali sva četiri ste dosta aktivna..
Posto je 5-6 clanova ovdje 'tutnulo' i moju malenkost, red bi bio i da se ja osvrnem na neke kolege, clanove, kao favorite... teller; covjek je slika i prilika neiskvarenog strip entuzijasta anto; sto reci? Covjek pristupa pristojno brojnim strip raspravama i vidi se da poznaje materiju dexters; relativno nov clan, ali clan sa 'svakom na svom mjestu', cak i u kriznim kriticnim situacijama sumohrvat; znao se oduprijeti svakim napadu 'ratnika iza tipkovnice', onu skupinu stripova koje voli, zna i argumentirati. Logo 111; malo prica, ali kad prica pogada u srz. 'Bode' gdje treba i koga treba. U stripovskom i sportskom forumu. Mr Bushido; zna da zna! zeljko; u kolicini svega i svacega sto je ovaj clan 'izbacio', bilo je i pravih malih strip zgoditaka. Kad ne bi bio tako cangrizav, bio bi odlican. Nikotin; ovakav entuzijazam je neviden, u mojoj najdrazoj strip rubrici. Bravo. Jocko; drago mi je citati njegove strip opaske. Rem cp; pristojan novi clan. Voli strip. Ne libi se pitati, pronaci, pokusati nadograditi strip znanje. Kruger; mali sam s njim raspravljao, al ono sto jesam, jako mi je dobro 'sjelo'. Solar; entuzijast. Ulaze trud i znanje, ova strip zajednica ga treba Stinky; pobogu robu koju on 'trosi', i od koje izbacuje onakve citabe, volio bi i ja nabaviti... Valter; iako sklon vrijedanju, pronicljiv. Jak na rijecima. Iako po meni, nije strip entuzijast, 'gust' se svadat s njim, a drugo se i ne ocekuje od nekog ko dobro razumije Azru. Ima ih valjda jos, al sad ih trenutno nemam u mislima, lako ih je nadopisati poslje.
Nesvrstani - bilo bi bolje da ga je malo više Tinton - kad ugine forum onaj koji će ugasiti svjetlo Valter - nikad ne bi pročitao neke članke da ih ne zakelji Stinky - legenda strip-filozofije Lwood - ništa bez njega King - kako ne glasati za čovjeka koji voli sebe više od Zagora Logo - u godini Modrića bilo bi najs da i on osvoji neku titulu (moj favorit) Tonka - jer je svaka rasprava borba na život i smrt Peyo i Risbo - jer su stariji od mene
Spock, ReemCP, Ivanl i Nagor zbog aktivnosti na forumu.
Ivi skoj- nije nešto bitan za forum ali kad te čovjek prošlu godinu u svojim postovima na ovom Forumu spomene, nicim izazvan 10-tak puta, "logo ovo, logo ono...." vidi se da me prati i da je moj fan pa će mu biti jako drago da ga ja nominiram.
Nesvrstani - kad netko uloži toliko truda na ovom Forumu u "pljuvanje" svega što ima veze s hrvatskom reprezentacijom uvjeren da će to pomoći Hajduku u borbi za 5. mjesto to zaslužuje svaki respect.
Nesvrstani - kad netko uloži toliko truda na ovom Forumu u "pljuvanje" svega što ima veze s hrvatskom reprezentacijom uvjeren da će to pomoći Hajduku u borbi za 5. mjesto to zaslužuje svaki respect.
Dobar! Zbog takvih stavova, od ovog ljeta više ne navijam za Hajduk!