Nisam moro,al jesam Bila je 1000 din u opciji kupi odmah A zapamtio sam i ko je prodavo i ko je kupio Bilo mi krivo sto nisam video ranije
1.000 din? Nešto mi to malo za onakvo kapitalno izdanje. Pitanje je - koliki je deo "autor" odštampao?
U svakom slučaju, zaista je šteta što Diging Bil (zaboravih čoveku pravo ime) nije malo više angažovanja posvetio svom delu. Da je organizovao pretplatu, za ovih nekoliko godina bi već prikupio bar par stotina zainteresovanih. Nemaju svi u svakom trenutku višak novca, ali se za godinu dana da skupiti.
Ja sam za ličnu upotrebu layout malo promjenio i tako izbacio nekoliko praznih stranica. Plus (i to je bar meni tako) encikplopedija tako slijedi drugim poznatim knjigama. Meni je takav layout mnogo zanimljivi, ali to je samo lični ukus.
Ja sam za ličnu upotrebu layout malo promjenio i tako izbacio nekoliko praznih stranica. Plus (i to je bar meni tako) encikplopedija tako slijedi drugim poznatim knjigama. Meni je takav layout mnogo zanimljivi, ali to je samo lični ukus.
lijeva strana: Enciklopedija Zagorijana original desna strana: moj layout https://ibb.co/0qtQPSg
Ali ponavljam, to je samo moj lični ukus.
Da - ali nije to to. Samo suvi tekst. Prava enciklopedija ima i sličice onog "pojma" na koji se odnosi. Recimo: Fišleg - pa njegova sličica, možda i neki kaiš kao ilustracija neke epizode nabrojane u tekstu (obzirom da mora sadržati i u kojim pričama se pojavio). Onako kako je i Diging odradio u elektronskom obliku.
Da - ali nije to to. Samo suvi tekst. Prava enciklopedija ima i sličice onog "pojma" na koji se odnosi. Recimo: Fišleg - pa njegova sličica, možda i neki kaiš kao ilustracija neke epizode nabrojane u tekstu (obzirom da mora sadržati i u kojim pričama se pojavio). Onako kako je i Diging odradio u elektronskom obliku.
Slike postoje. Ali samo za važnije likove.
Kada se extra edicija spoji sa redovnom, tada se stranice mogu dopunjavati sa dodatnim sličicama, mapama, kaiševima itd.
If someone thinks they have the upper hand, break it.