Moguće, šteta što sam ispušio par dobrih aukcija. Inače sad je ok. Nije do mog neta jer sve drugo se uredno otvaralo samo ne aukcije i forum. Probano na dva browsera.
Našao sam u logovima. Vjerojatno AspUpload/AspJpeg komponente koje koristimo iz nekog razloga sruše IIS, tj. w3wp proces. To se počelo pojavljivati otkad smo prešli na SSL. Morat ću vidjeti može li se to ispraviti što prije da se to ne događa.
Evo maloprije mi se isto dogodilo da nisam mogao oko minute pristupiti forumu, a u isto vrijeme sam bez problema išao na youtube, instagram i facebook, baš čudno.
forum nije radio ni jučer oko ponoči, napisalo nešto u gornjem kutu ekrana 501 ili 505 neki internal error ili nešto tako, samo sa više riječima,....pokušao sam se logirati par puta u razdoblju nekih 15-30 minuta i nije išlo, onda sam prokleo sve i išao spavati!
Netko hoće silom provaliti. Imamo cca 4.000 napada u minuti.
znači baš u tom trenutku, a da mi toga nismo ni svijesni Markos se sam odupire tamnim silama moči, koje žele preuzeti forum! Ostaje samo nada, da če dobro pobijediti zlo!
A mozda je to osveta nekog clana koji je krivo bidao pa bi se sada htio rijesiti neugodno osvojene aukcije.
Nego ozbiljno, po kakvom kljucu odaberu server za napad, po tome koliko ima prostora, koliko je posjecen (to valjda nema veze?)...?
Eto sta su nam Zagorovci zakuhali na topicu o Ken Parkeru. Nikad nije dobro dozivati tamne sile jer zna se, na kraju ipak Dobro pobjeđuje. Nista protiv Dubge puske.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See