Gazda gradi imidž kafića koji baš i ne uključuje pijane zgubidane stripaše. Po onome što sam vidio, njemu bi, više nego stripaški roštilji, pasali sastanci Foruma žena SDP-a.
pa ako bi se forum održavao kad i okupljanje bome bilo bi vatreno pogotovo nakon par rundi diskusija..
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Mogu li ja kad se uskoro preselim u Zagreb doć na ovo il ću popit batine jer san Dalmoš? :O
mogo bi se spasiti ko Cage..on uvjek dođe s nekim kompićima i svaki od njih plati rundu i onda su svi smireni i niko ne dobi po nosu, dapače odu doma puni stripovima
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Mogu li ja kad se uskoro preselim u Zagreb doć na ovo il ću popit batine jer san Dalmoš? :O
mogo bi se spasiti ko Cage..on uvjek dođe s nekim kompićima i svaki od njih plati rundu i onda su svi smireni i niko ne dobi po nosu, dapače odu doma puni stripovima
Gazda gradi imidž kafića koji baš i ne uključuje pijane zgubidane stripaše. Po onome što sam vidio, njemu bi, više nego stripaški roštilji, pasali sastanci Foruma žena SDP-a.
Pa eto kao što Risbo kaže... bilo bi zanimljivo... a i žene dobro došle ak' su još ničije fijuuuuuuuuuuuuu
Znači pukla burza otkada je vlasnik franšize otišao u SR Njemačku. Ovi nasljednici ni cugu nemreju platiti, a kamoli pošteno druženje orgnizirati. Ja još jedan na jedan se nalazim sa burzijancima, ali brine me društveni život ostatka ekipe.
Ja san apsolutno za neki sastanak. Baš san namjerava predložit tintonu, i tebi mladjo, da se nekako skupimo. Doduše, ja san tek za koji tjedan opet u Zagrebu.
To je za p***e, nova destinacija je https://hr-hr.facebook.com/KCMesnicka/. Tu obitava brat zloglasnog vođe burzijanaca. Nego jesi našao novčanik što si zaboravio ponjeti na CRŠ-u, pa ti je ona mlada dama morala piće plačati.
To je za p***e, nova destinacija je https://hr-hr.facebook.com/KCMesnicka/. Tu obitava brat zloglasnog vođe burzijanaca. Nego jesi našao novčanik što si zaboravio ponjeti na CRŠ-u, pa ti je ona mlada dama morala piće plačati.
Nisam, još ga tražim. Kao i mladu damu Čekaj, znači tu se "preselio" stari birc? Kaj i tu hevići dolaze? :D
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ne, više jazziana, ali imaju odličan program. Nino je nagovarao dmara da organizira burzu, ali Danijel se ne da iz kvarta. Za jedno popijeno piće na Kvatriću sam morao ići kod njega u kvartovski birc deset puta. Samo sam na bengi popušio gajbu pive.
Daj i meni nađi jednu, ne mora biti dama, samo da je mlada.
Evo, prošlu subotu odradili pilot burzu. Prva koja je trajala dva dana, počela u subotu, a završila u nedjelju. Samo najjači muži su bili prisutni. Onli krem de la krem.
Novoizabrani upravni odbor strip burze na preliminarnoj sjednici odlučuje o budućnosti i daljnjim smjernicama projekta. Izlazak na predstojeće izbore u nekoj od koalicija nije bio na dnevnom redu.
Risbo, jel birtija blizu K.Križevaca? Jel određen već meni za druženje, i jel bu bilo više od par flaša pive od iste sorte da se ne mora stalno zamjenske piti?
Samo se šalim. Ko se nije procijepio mora vratiti iskaznicu i nema sudjelovanja na burzi. Možda prije crš-a uspijemo koju, ako ne onda na crš-u ko i zadnji put. Risbo će se valjda nakon teške operacije pridružiti, a ne biti samo onlajn ko na zadnjoj. Iako je iz bolnice podržao odabir pive mi bi ga rađe uživo gledali, kao i Dinu from dojčland.