forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Ultimate Fighting Championship
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/01/2019 : 05:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je odlično
Fedor zaplakao skoro!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 05:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Da, to sam ti pricao da fali UFC-u!

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 05:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
A shit, prebrz je bio..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/01/2019 : 05:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jako ružan kraj za Fedora. Iskreno mi je žao.
Težak nokaut i sav u krvi, definitivno ružan kraj jedne velikeeee karijere. Ne možeš onako spuštati ruke ispod brade, napravio je pogrešku, nema on trideset da si može dozvoliti onakvo spuštanje ruku.
Mislim da se D. White sada grize, potjerao je prvaka!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 05:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Aha, velika steta, nema tu vise niti one brzine kakvu je imao, steta.
Bader je sjajan posao napravio za svoju karijeru sto je otisao iz UFC-a!

Tonka, vidimo se, odoh spavat laku noc ili lako jutro, sto pametno sad reci kad ce skoro 6h ujutro vidimo se

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/01/2019 : 05:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Čujemo se.
Večer za pamćenje
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 12:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...i ja volim prokomentirati svaku novu pogledanu borbu, ali iskreno, nemam volje jer vas dvojica (tonka i reem) mi baš zbog ovog novo otvorenog tonkinog topica djelujete smotani i neozbiljni i ove rasprave na ovih nekoliko strana mi djeluju više kao copy/paste nekih tekstova sa internet portala.
Evo ne kužim koja je svrha otvaranja ovog topica o ufc-u, ako na njemu raspravljate o mješovitoj borbi općenito-evo zadnjih par strana je o posljednjem bellatoru. Zašto o istom ne raspravljate na već postojećem topicu o mješovitoj borbi gdje ste i bili najčešći sudionici rasprava:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41174&whichpage=15
Tonka ove tvoje posljednje dvije teme ufc i pride su stvarno nepotrebne uz ovaj topic iznad.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/01/2019 : 13:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Nije se Fedor izvukao kao u borbi protiv Fujite.
Tamo je bio doduše pokoju mladji, ali isto je mogao zaspati.
Gotova još jedna karijera.

Oki pusti da vidimo prehranu i trening live.
Ja lovu stavljam na Reema, ipak je forumaš godine i u naletu, Tonka nema šanse.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
A ubili ste me u pojam izjavama poput bellator je još daleko od toga da dostigne razinu ufc-a glede borbi????
Pa na koju foru bellator može biti lošiji od ufc-a?
Po meni mnogo mnogo atraktivnijih boraca i kvalitetnijih borbi je u bellatoru.
Ufc mi je iz dana u dan sve odbojniji jer ide na ruku neozbiljnim borcima koji su spremni i guzice dati za dobru zaradu i dobru reklamu.
Previše glume je u svemu tome, mada dobrih borbi uvijek ima, ali nažalost, više je ovih “cvergl” kategorija koje meni nisu zanimljive uopće.
Druga strana ovog topica ispod naslova borba godine Poirier vs Gaethje?
To je meni kao da gledaš dva kokotića koja skaču jedan na drugog...najradije bi pustio Roya Nelsona samog na njih dvojicu-možda bi jednim udarcem ubio dvije muhe:)
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Bellator je ustvari i bolji baš zbog ovih boraca koji imaju iznad 120 kg...to su prave borbe, a ufc ih nema.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 13:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

...i ja volim prokomentirati svaku novu pogledanu borbu, ali iskreno, nemam volje jer vas dvojica (tonka i reem) mi baš zbog ovog novo otvorenog tonkinog topica djelujete smotani i neozbiljni i ove rasprave na ovih nekoliko strana mi djeluju više kao copy/paste nekih tekstova sa internet portala.

Smotani i neozbiljni Računaj ovo zadnje noćas što smo komentirali da sam ja komentirao preko moba što nastojim uvijek izbjegavat. A kako je na ovom live prijenosu između borbi bilo dosta i pauze, možda i jesmo ja i Tonka malo otišli u off, ali brzo smo se vratili temi/borbama. Na neki način smo držali jedan drugog budnima da izdržimo do Fedora. Ne znam što ima u tome loše. Ako te toliko smeta, mogu pobrisat svoje komentare.

quote:
Originally posted by Oki

Evo ne kužim koja je svrha otvaranja ovog topica o ufc-u, ako na njemu raspravljate o mješovitoj borbi općenito-evo zadnjih par strana je o posljednjem bellatoru. Zašto o istom ne raspravljate na već postojećem topicu o mješovitoj borbi gdje ste i bili najčešći sudionici rasprava:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41174&whichpage=15
Tonka ove tvoje posljednje dvije teme ufc i pride su stvarno nepotrebne uz ovaj topic iznad.

Tonka je htio otvoriti jedan UFC topic i u startu odmah staviti korisne informacije o organizaciji i topic koji će biti "živ". Znam da smo možda pretjerali što smo u istom pratili Bellator, ali to je bila iznimka jer se borio jedan Fedor. Sad jedina je opcija bila otvarati posebnu temu za Bellator, a tko će tamo pisati? Ja sigurno neću jer ga ne pratim, taman posla. Pored toliko UFC priredbi koje imamo godišnje.

A ovaj turnir što je bio u Bellatoru i borce koje smo imali za vidjeti noćas, 90% ih je došlo iz UFC-a ili su neki i sadašnji članovi.

I ne znam što ti PRIDE FC tema smeta, bit će još tamo puno korisnih stvari i s vremenom će se i Tonka i ostali pridružiti. Ima se dosta tamo za pričati i komentirati, ali ne možeš odmah očekivati komentare, doći će, s vremenom.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Fedor je strašan borac, ali ovakav poraz poput sinoćnjeg...to je po meni više jedan psihički pad koji ga je koštao nokauta, nešto što od Fedora nikada ne bih očekivao jer sam ga smatrao jednim od najboljih boraca ikad.

Što se tiče ovog njihovog treniranja....to je meni sve naopako, ima 67 kg pa treninzima podigne kilažu na 87 kg uz izbjegavanje masnoća u prehrani?
Pa kakve stereoide, dopinge pičkemičke moraš uzimati da se to dogodi?

Ja sada imam 125 kg i to sam malo pao jer sam počeo igrati nogomet sa mlađima+
počeo sam svakodnevno trčati po prirodi i kod kuće se malo rastezati da ne zahrđam i kilogrami se samo tope i ne rastu iako jedem sir sa povećanom razinom masnoće kakvog ne možeš kupiti u trgovini...mislim tko još može jesti onu neku bljutavu smjesu sa 0,01 % mm?
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
@reemcp
Ma ne smeta mene ništa nego samo mislim da bi sve bilo bolje i preglednije da je pisano u jednoj temi nekim vremenskim sljedom, a sada imamo tri teme u kojima se opet piše o svemu.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 13:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je 2004., onda znamo kako bi ovo prošlo. Ali daleko je bila ta 2004.
quote:

Dogovorili smo meč tamo na ljeto, ali po PRIDE pravilima, sve dopušteno

quote:
Originally posted by Oki

A ubili ste me u pojam izjavama poput bellator je još daleko od toga da dostigne razinu ufc-a glede borbi????
Pa na koju foru bellator može biti lošiji od ufc-a?

Po svemu, dovoljno je reći ukratko da Bellator potpisuje "UFC otpatke". Svaka čast Bellatoru i kao što danas slovi kao 2. MMA organizacija na svijetu, ali svi znaju da ide UFC i onda ide jedno 50 mjesta ispod prazno i onda tek ide Bellator i ostala co.

quote:
Originally posted by Oki

Druga strana ovog topica ispod naslova borba godine Poirier vs Gaethje?
To je meni kao da gledaš dva kokotića koja skaču jedan na drugog...najradije bi pustio Roya Nelsona samog na njih dvojicu-možda bi jednim udarcem ubio dvije muhe:)

Bez ljutnje, ali s ovim kometarom si se "otkrio" koliko ti pratiš i cijeniš borbe.

quote:
Originally posted by Oki

Bellator je ustvari i bolji baš zbog ovih boraca koji imaju iznad 120 kg...to su prave borbe, a ufc ih nema.

Ne znam gdje si vidio te iznad 120kg, teška kategorija je do 120kg, 120kg je gornja granica.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Istina je da je mnogo boraca iz ufc-a došlo u bellator, ali istina je i da je ufc izgubio mnogo odlaskom većine tih boraca😁
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Pa u bellatoru nema granice od 120 kg?
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 13:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

@reemcp
Ma ne smeta mene ništa nego samo mislim da bi sve bilo bolje i preglednije da je pisano u jednoj temi nekim vremenskim sljedom, a sada imamo tri teme u kojima se opet piše o svemu.

Pa u ovoj pišemo o UFC-u i odsad ćemo pazit da ne spominjemo Bellator. Pričao sam ti jednom ako se sjećaš da bi nam najbolje bilo pregledno da otvorimo temu sa svaki event, evo idući vikend novi UFC event i u toj pišemo o njemu i pratimo live prijenos. Ali kako nema dovoljno forumaša, osuđeni smo pisat u jednoj temi.

U PRIDE-u pišemo o PRIDE-u, sve fino na jednom mjestu, organizacija koja je pružila odlične borbe i čije su se borbe održavale u ringu. Koliko samo ima nepotrebnih topica na ovom forumu pa nikom ništa.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/01/2019 : 13:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ma dobro sve se to polako razvija, pa uz dobru promociju i organizaciju evo i njih na Olimpijadi.
Naravno tu je doping komisija malo rigoroznija, a ko bi ga znao koliko oni dodataka dobrom jelu stavljaju u tu bljutavu smjesu sa 0,01 %.
Možda bi pokoji pao na testu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 13:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Istina je da je mnogo boraca iz ufc-a došlo u bellator, ali istina je i da je ufc izgubio mnogo odlaskom većine tih boraca😁

Meni je najviše žao Gegard Mousasija i upravo Badera. Ali Bader je poluteškaš i kao takav se borio čitav život, a u UFC-u je danas strašna konkurencija u toj diviziji, u zadnjih godinu ili dvije se dosta kvalitetnih boraca isprofiliralo. Od boraca sa naših prostora, treba pratit Rakića i Stošića, jedva čekam na njihove nastupe.

Tako da se ni ne osjeti da fali Bader..

Edited by - ReemCP on 27/01/2019 13:44:31
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

...ili ipak ima?
Za ovu borbu ispod sam mislio da su obojica preko 120 kg...loše sam preračunavao u kg?
https://youtu.be/PYxCfB_xQ5U
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 13:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Kako nema, kao i sve danas ozbiljnije organizacije, pogotovo kad su formirane atletske komisije, znaju se točni limiti svakih kategorija. Ovo što si pričao iznad 120kg bi bila tzv. "super teška kategorija", a takvi borci po 140kg ili slično se jedino bore po Japanu ili recimo poljskoj KSW organizaciji, oni tu i tamo ubace tu pokoju "freak show" borbu.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 13:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by Oki

...ili ipak ima?
Za ovu borbu ispod sam mislio da su obojica preko 120 kg...loše sam preračunavao u kg?
https://youtu.be/PYxCfB_xQ5U

Nisu preko 120kg, 265 poundsa ti je oko 120kg, 120.2. Gornja granica.
Poslušaj komentatora sa samog početka tog videa što si sad stavio gdje govori "obojica režu kilograme na limit od 265 poundsa (odnosno 120kg u prijevodu).

Edited by - ReemCP on 27/01/2019 13:52:25
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/01/2019 : 13:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Zajebavaju me te mjere...za inče znam da idu puta 2,54 a za poundse sam bio u zabludi jer sam mislio da idu na pola za u kg..
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/01/2019 : 13:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da sam negdje vidio da se računa kao 1kg da je 2.2 poundsa, tako nešto, približno.

265:2.2= 120.45 kg

Možda 2.2 nije posve točno, ali tu negdje približno. U UFC-u ako na vaganju premašiš nekih 20 dkg na vaganju, dužan si svojem protivniku dat 20% od svoje zarade.

Edited by - ReemCP on 27/01/2019 13:59:31
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/01/2019 : 15:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

Fedor je strašan borac, ali ovakav poraz poput sinoćnjeg...to je po meni više jedan psihički pad koji ga je koštao nokauta, nešto što od Fedora nikada ne bih očekivao jer sam ga smatrao jednim od najboljih boraca ikad.

Što se tiče ovog njihovog treniranja....to je meni sve naopako, ima 67 kg pa treninzima podigne kilažu na 87 kg uz izbjegavanje masnoća u prehrani?
Pa kakve stereoide, dopinge pičkemičke moraš uzimati da se to dogodi?

Ja sada imam 125 kg i to sam malo pao jer sam počeo igrati nogomet sa mlađima+
počeo sam svakodnevno trčati po prirodi i kod kuće se malo rastezati da ne zahrđam i kilogrami se samo tope i ne rastu iako jedem sir sa povećanom razinom masnoće kakvog ne možeš kupiti u trgovini...mislim tko još može jesti onu neku bljutavu smjesu sa 0,01 % mm?

Imaš slike pa pogledaj, ne trebam ja govoriti.
Ako je tebi nešto nedostižno ne mora biti i drugima. Naravno za sve treba vremena, pronađi moje starije slike na forumu i vidjeti ćeš da sam na njima imao oko 68-70 kg, ova zadnja koju sam stavio ovdje, koja je stara godinu i sedam mjeseci, tu imam 87 kg. Što bi rekao na to da sam u manje od pet mjeseci s 87 došao na 65? Naravno, sve bez ikakvih steroida i svega ostaloga. Vidiš meni s mojih 7 godina staža u teretani je smiješan tvoj pokušaj skidanja kila, odmah da ti kažem tako ćeš skinuti maksimalno 5 kg. Ali ne pada mi na pamet da dovodim u pitanje tvoj trud ili istinitost riječi. Nije svako tijelo isto i ne funkcionira isto. Vidio sam da si napisao i da sam otvarao neke teme koje nisam, u redu je kritika ali kada već moraš tako komentirati, daj malo razmisli prije nego napišeš.

Edited by - Tonka24 on 27/01/2019 16:36:06
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000