A imam: (tražim i nežive, kao kod mene su isto neke nežive ali u odličnom stanju za u album) 16 44 45 58 70 82 86 88 102 104 110 136 138 171 182 184 185 186 192 198 203 206 218 240 253 263 281 282 289 290
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Nego, ovi ˝Panini-365˝ i ˝LC-2018-19˝ su mi dali nešto duplih, pa kako neznan šta ču s njima (nisan moga minjat jer ih niko nije oko mene kupova a nisan moga okolo vatat dicu), da ih dan nekon od vas da ih nebi bacija?
Ima li netko album koš basket mali crni iz 1985 god. i videozapisa od stare košarke iz ex yu lige za Šimeta iz Zadra, nije na stripovi. Hvala za bilo koju informaciju.
Prenašam njegovu poruku pozdrav interesiram se za stare videozapise od košarke iz ex yu lige kojih nema na YT pa neka mi se netko javi tko je upoznat sa time, i tko ima rijetkih videozapisa od košarke, i treba mi jednom prijatelju... Javite mi se molim na poruku, hvala
Da ne kopam sad po cijelom forumu. Upravo sam kupio u antikvarijatu jako lijepo očuvan Meksiko 86 album od Paninija. Bio bi čista petica da nije odvojena jedna stranica u sredini. To mi je prvi album koji sam kupio u životu kao klinac pa bi volio ovog dotjerati kako spada. Pitanje: Kako je najbolje da ponovo spojim tu stranicu. Jel dovoljno da pređem selotejpom preko tih rupica za heftanje pa ponovo provučem žice ili da osiguram i komadom papirića
Najbolje ti je da uzmes ljepilo u stiku, razdvojis spajalice i prostor izmedju njih (ne izmedju dvije spajalice, vec izmedju zica svake spajalice, znaci na dva mjesta) lagano premazes rubom ljepila (ako ti je nezgodno, mozes uzeti cackalicu, preci sa njom nekoliko puta preko ljepila, pa to sto ostane na njoj namazati na papir), a onda i ivicu na unutrasnjoj strani dvolisnice (ona strana sto se naslanja na sledecu dvolisnicu) koja je ispala a koja se nalazi izmedju rupica. Onda stavis srednju dvolisnicu na mjesto, pritisni i provuci klamerice kroz rupe i stavi ih u prvobitni polozaj. Tako se ne vidi nista a ljepilo drzi, nije vlazno i papir se nece naborati. Ovo je po meni bolji metod od selotejpa i papirica. Ovo jedino ne vrijedi ako se prostor oko rupa kroz kojih prolaze klamerice raspao ili je previse ostecen, onda mora selotejp, ali bolje ga je lijepiti sa unutrasnje strane nego sa vanjske, manje se vidi.
Imam par stotina komada živih sličica Alan Ford u odličnom stanju... Ako ima zainteresiranih, sa ponudom, idejom, željom... slobodno se javite u privatne poruke....
Forumaš Jaki vrlo povoljno prodaje Panini album u potpuno glanc stanju ,2019, MIKI MAUS englesku verziju s kompletom od 276 nezalijepljenih sličica ( u engleskoj verziji ne postoje kartice).